Forum Logo




ABD’li Kongre Üyesinden Kripto Paralar İçin Olay Sözler: Umarım Sonu Olur!

Ekonomi dünyasına dair tüm haberleri burada bulabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 16 Haziran 2023, 10:44   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
ABD’li Kongre Üyesinden Kripto Paralar İçin Olay Sözler: Umarım Sonu Olur!




ABD’li Kongre Üyesinden Kripto Paralar İçin Olay Sözler: Umarım Sonu Olur!
Www.TrendForum.Net



Brad Sherman, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından kripto para borsaları Binance ve Coinbase’e karşı açılan davaların ardından sektör hakkında yıkıcı dileklerde bulundu.

Kendisine yöneltilen “Sizce son yaşananlar kripto sektörünün ABD’de sonuna mı işaret ediyor?” sorusuna SEC’in son dönemdeki yaptırımlarını işaret ederek yanıt veren kongre üyesi, “Umarım öyle olur ama sanmıyorum” ifadelerini kullandı.

68 yaşındaki Sherman, bazı kripto paraların yüksek değerlerine ilişkin şüphelerini dile getirerek Bitcoin’in Hamster Coin (HAMSTR) ya da Cone Tribe Coin‘den daha değerli olmasının mantıklı bir nedeni olmadığını vurguladı. Kripto para birimlerinin ekonomiye veya tüketicilere fayda sağlayabileceği fikrine karşı çıkan kongre üyesi, birincil kullanımlarının yasalardan ve yaptırımlardan kaçmak olduğunu öne sürdü:

Kripto paraların hangi yöne gittiği önemli değil. Burada önemli nokta, kripto paralar ABD’nin yararına mı değil mi? Cevap ise açıkça hayır. Kripto para destekçileri ABD yaptırımlarını delmek istiyorlar. Peki kripto para kelimesinin kelime anlamı nedir “Gizli Para”. Yaptırımları delmek için uğraşanlar ve vergi kaçırmak isteyenlerin kullandığı bir para bu.

Kripto para piyasasının bu tür varlıklara ilgi duyan şarlatanları cezbettiğini iddia eden Sherman, günün sonunda kripto para sektörünün kendi kendisini yok edeceğini ifade etti.

Bununla birlikte, günlük pratik yaşamda kripto para kullanımının pek mümkün olmadığını ima eden Sherman, verdiği örneklerle dikkat çekti:

Bir noktada 3 trilyon dolardılar ve Subway’den bir sandviç almayı daha kolay ya da daha ucuz hale getirmediler. Subway’e gittiğinizde banka ya da kredi kartı kullanabiliyorsunuz. Eğer kripto paranız varsa, bunu paraya çevirmeniz, ardından banka kartınıza aktarmanız ve ardından bir sandviç satın almanız gerekir. Kripto paralar ne gerçek bir ödeme sistemi ne de para gibi işlev görmüyor.

Sherman’ın bu açıklamaları kendi içerisinde tutarlı görünse de kongre üyesi ya Bitcoin Lightning Network‘ü bilmiyor ya da bilmemezlikten gelmeyi tercih ediyor. Sherman’ın iddia ettiğinin aksine halihazırda El Salvador‘daki bütün mağazalarda aktif şekilde Bitcoin ile ödeme yapılabiliyor.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
abd’li, kongre, kripto, olay, olur, paralar, sonu, sözler, umarım, İçin, Üyesinden


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
SEC Coinbase’in Kripto Talebine Yanıt İçin 120 Gün Süre İstedi! DeepSilence Ekonomi Dünyası 0 15 Haziran 2023 09:39
Binance’den Bir Ülkede Kripto Lisansı İçin İptal Başvurusu! DeepSilence Ekonomi Dünyası 0 15 Haziran 2023 09:35
Ders Veren Olay Sözler Asi Ruh Güzel Sözler 11 14 Nisan 2023 04:10
Ocon: "Umarım yeni güncellemelerle birkaç iyi hafta sonu daha geçirebiliriz" KoJiRo Formula 1 0 30 Haziran 2022 18:05
Zhou: "Umarım Leclerc şampiyon olur" KoJiRo Formula 1 0 06 Haziran 2022 15:10




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net