Forum Logo




Coinbase’den SEC’nin 120 Gün Talebine Sitem: Mahkeme Emrine Uymadı!

Ekonomi dünyasına dair tüm haberleri burada bulabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 20 Haziran 2023, 09:26   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
Coinbase’den SEC’nin 120 Gün Talebine Sitem: Mahkeme Emrine Uymadı!




Coinbase’den SEC’nin 120 Gün Talebine Sitem: Mahkeme Emrine Uymadı!
Www.TrendForum.Net



Coinbase 16 Haziran tarihinde mahkemeye bulunduğu yeni beyanda, SEC’nin düzenleyici netlik talebine bir yanıt vermek için 120 gün süre isteyerek mahkeme kararını uygulamaktan kaçındığını öne sürdü.

SEC, geçtiğimiz günlerde mahkeme emrine rağmen Coinbase’in talebine yanıt vermeyerek 120 gün süre istemişti. Coinbase, bunun mahkeme emirlerine karşı gelmek olduğunu iddia etti.

Coinbase beyanında konu hakkında şu ifadeler yer aldı:

SEC, mahkeme tarafından dava pozisyonu ile diğer eylem ve açıklamaları arasındaki belirgin çelişkiyi izah etmesi için görevlendirildiği halde hala net cevaplar sunmak yerine önceki açıklamalarını tekrarlamaktadır.

Coinbase Baş Hukuk Sorumlusu Paul Grewal konu hakkında yaptığı açıklamada, SEC’nin net bir cevap için dahi ne kadar süre gerektiği hakkında kesin olmamasının eyleme geçmek için daha fazla gecikmenin nafile olduğunu söyledi.

SEC’nin aktif olarak kripto para sektörüne zarar verdiğini dile getiren Grewal, bu kapsamda mahkemeyi yargı yoluyla cevap almaya (mandamus eylemi) çağırırken beyanda kullanılan ifadeleri tekrarladı:

En azından mahkeme, komisyonun “öngörülen bir personel tavsiyesi” en geç 60 gün içinde yerine eylemlerini bildirmesi için emir vermelidir ve karara uyulmaması halinde mandamus eylemini devreye sokmalıdır.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
120, coinbase’den, emrine, gün, mahkeme, sec’nin, sitem, talebine, uymadı


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
SEC Coinbase’in Kripto Talebine Yanıt İçin 120 Gün Süre İstedi! DeepSilence Ekonomi Dünyası 0 15 Haziran 2023 09:39
Rüyada Mahkeme Görmek Asi Ruh Rüya tabirleri 0 07 Nisan 2023 17:37
Rüyada Mahkeme Salonu Görmek Asi Ruh Rüya tabirleri 0 07 Nisan 2023 16:36
Verstappen: "Hamilton ilk tur kurallara uymadı" KoJiRo Formula 1 0 02 Nisan 2023 12:58
7.7'lük depremle sarsılan Türkiye'nin talebine ilk olumlu yanıt ABD'den geldi: Yardıma hazırız Zeytin Dünyadan Haberler 1 06 Şubat 2023 18:07




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net