Forum Logo




Altcoin Geliştiricisi Kendi Projesini Topluyor! Binance’den Milyonluk Alım Yaptı!

Ekonomi dünyasına dair tüm haberleri burada bulabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 20 Haziran 2023, 09:26   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
Altcoin Geliştiricisi Kendi Projesini Topluyor! Binance’den Milyonluk Alım Yaptı!




Altcoin Geliştiricisi Kendi Projesini Topluyor! Binance’den Milyonluk Alım Yaptı!
Www.TrendForum.Net



On-chain analitik platformu Lookonchain 19 Haziran tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı gönderide, Arbitrum geliştiricisi Offchain Labs ile bağlantılı bir kripto para cüzdanının geçtiğimiz saatlerde dünyanın en büyük kripto para borsası Binance üzerinden yaklaşık 500 bin dolar değerinde ARB aldığını aktardı.

Platform son birkaç gün içerisinde Offchain Labs ile bağlantılı birkaç cüzdanın daha 7,22 milyon adet ARB aldığını hatırlattı. Son yapılan işlem ile birlikte dApp geliştiricisi bir haftada toplam 7,72 milyon ARB alımı yapmış oldu.

Offchain Labs’in ayrıca son 2 ay içerisinde çeşitli alımlarla toplamda 10,8 milyon adet ARB biriktirdiğini belirtildi.

Offchain Labs satın alıma dair herhangi bir açıklama yapmazken geliştiricinin sermaye verimlilik stratejisi dahilinde böyle bir uygulamaya gitmiş olabileceği düşünülüyor.

Coingecko verilerine göre son 30 gün içerisinde %13,6 değer kaybeden ARB, son 24 saat içerisinde %1,4 düşüş yaşayarak yazım itibariyle 0,99 dolar seviyesinden işlem görüyor.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
altcoin, alım, binance’den, geliştiricisi, kendi, milyonluk, projesini, topluyor, yaptı


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Bu Altcoin’de Fiyat Düştükçe Daha Fazla Geri Alım Yapılsın Önerisine Kurucudan Destek DeepSilence Ekonomi Dünyası 0 20 Haziran 2023 09:26
Binance 6 Altcoin’e Ait BUSD Paritelerini Marjinden Delist Ediyor! DeepSilence Ekonomi Dünyası 0 16 Haziran 2023 11:20
Binance.US Davada SEC’i Kendi Silahıyla Vuracak: Eski SEC Yetkilisini İşe Aldı! DeepSilence Ekonomi Dünyası 0 14 Haziran 2023 11:50
Ivan Toney kendi maçlarına bahis yaptı! DeepSilence Spor Dünyası 0 27 Mayıs 2023 15:28
Dünyadan depzemzedelere duygulandıran destekler: 12 yaşındaki çocuk çay satarak para topluyor Zeytin Dünyadan Haberler 0 17 Şubat 2023 11:32




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net