Forum Logo




Fenomen Analist Bitcoin İçin Mevcut Formasyonu Çizdi, Yükselişi İşaret Etti!

Ekonomi dünyasına dair tüm haberleri burada bulabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 21 Haziran 2023, 10:00   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
Fenomen Analist Bitcoin İçin Mevcut Formasyonu Çizdi, Yükselişi İşaret Etti!




Fenomen Analist Bitcoin İçin Mevcut Formasyonu Çizdi, Yükselişi İşaret Etti!
Www.TrendForum.Net



Carl From The Moon 20 Haziran tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı gönderide, Bitcoin 4 saatlik grafiğinde oluşan Ters Omuz Baş Omuz (TOBO) formasyonuna işaret ederek formasyonun onaylanması halinde Bitcoin’de %7’den fazla bir yükseliş yaşanabileceğini ima etti.

Formasyon kurallarına göre Bitcoin’in 27.200 dolar seviyelerinin üzerinde yapacağı bir kapanışla onaylanacak TOBO, 29.170 dolar seviyelerine kadar ivmeli bir şekilde yükselişi tetikleyebilir. Ancak fiyatın yaklaşık 27.200 dolar seviyesinde bulunan “boyun” seviyesini kırdıktan sonra yeniden bu seviyeye doğru bir geri çekilme yaşadıktan sonra hedefine doğru gitmesi de ihtimaller dahilinde yer alıyor.

Analistin hedef olarak gösterdiği 29.200 dolarlık hedef bölgesi halihazırda Bitcoin için direnç bölgesi olarak çalışıyor.

Öte yandan fiyatın sağ omuz seviyesi olarak belirlenen 26.255 dolar seviyesini aşağı doğru kırması halinde formasyonun geçersiz olacağına dikkat çekilirken bu senaryoda Bitcoin’in 25.570 – 25.150 dolar seviyeleri arasından destek araması bekleniyor.

Coingecko verilerine göre son 30 gün içerisinde %0,8 değer kaybeden Bitcoin, son 24 saat içerisinde %1,1 değer kazanarak yazım itibariyle 26.692 dolar seviyesinden işlem görüyor.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
analist, bitcoin, çizdi, etti, fenomen, formasyonu, mevcut, İçin, yükselişi, İşaret


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Binance’den Bitcoin İçin Önemli Bilgilendirme Duyurusu DeepSilence Ekonomi Dünyası 0 20 Haziran 2023 09:39
Bitcoin Dostu Miami Belediye Başkanından ABD Başkanlığı İçin Adaylık Başvurusu DeepSilence Ekonomi Dünyası 0 16 Haziran 2023 11:21
Coinbase’den Bitcoin İçin Algıları Yıkan Rapor: Halving Boğa Getirecek Mi? DeepSilence Ekonomi Dünyası 0 16 Haziran 2023 11:12
Michael Saylor SEC Davalarını İşaret Etti: Bitcoin İçin Kademeli Yükseliş Tahmini! DeepSilence Ekonomi Dünyası 0 15 Haziran 2023 09:44
Peter Brandt’ten Ethereum ve Altcoinler İçin Tepki Çekecek Söylem: Sadece Bitcoin! DeepSilence Ekonomi Dünyası 0 13 Haziran 2023 10:57




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net