Forum Logo




ABD’deki Krizin Etkileri Sürüyor Mu? Popüler Kripto Para Borsasından Asya Adımı!

Ekonomi dünyasına dair tüm haberleri burada bulabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 21 Haziran 2023, 10:00   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
ABD’deki Krizin Etkileri Sürüyor Mu? Popüler Kripto Para Borsasından Asya Adımı!




ABD’deki Krizin Etkileri Sürüyor Mu? Popüler Kripto Para Borsasından Asya Adımı!
Www.TrendForum.Net



Gemini 19 Haziran tarihinde resmi blog sitesi üzerinden yayınladığı duyuruda, borsanın Singapur’da yeni bir ofis kurarak faaliyetlerini Asya-Pasifik (APEC) bölgesine genişletmeyi amaçladıklarını açıkladı.

Singapur ofislerinin bölge için bir merkez görevi göreceğini belirten borsa, önümüzdeki 12 ay içerisinde ofisinde 100’den fazla çalışanı istihdam etmeyi hedeflediğini dile getirdi.

Bu kapsamda APEC’in Gemini ve kripto para piyasasının bir sonraki büyüme dalgası için itici güç görevi görebileceklerine dair inancını dile getiren Gemini, konu hakkında şu ifadeleri kullandı:

Singapur ofisimiz APEC operasyonlarımız için bir merkez görevi görecek. APEC’in kripto ve Gemini için sıradaki büyüme dalgasında önemli bir itici güç görevi göreceğine inanıyoruz.

ABD hükümetinin kripto para sektörüne dair baskıcı tutumu pek çok aktörü farklı yargı bölgelerindeki yeni fırsatları değerlendirmeye teşvik ediyor. Başta Hong Kong olmak üzere Asya bölgesi pek çok kripto aktörünü cezbeden bölgeler arasında üst sıralarda yer alıyor.

Gemini kurucu ortaklarından Cameron Winklevoss, geçtiğimiz aylarda bir sonraki Bitcoin (BTC) boğasının Asya kaynaklı olacağını iddia etmişti.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
abd’deki, adımı, asya, borsasından, etkileri, kripto, krizin, para, popüler, sürüyor


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Popüler Kripto Para Borsası Kar İçin İçerden Trade Mi Yapıyor? Sansasyonel İddia! DeepSilence Ekonomi Dünyası 0 20 Haziran 2023 09:27
Popüler Borsadan Kripto Para Ticareti İçin ChatGPT Entegrasyonu DeepSilence Ekonomi Dünyası 0 16 Haziran 2023 10:45
İflas Eden Köklü Kripto Para Borsasından Müjde: Geri Ödemeler Bu Tarihte Başlıyor! DeepSilence Ekonomi Dünyası 0 15 Haziran 2023 09:39
Asya Merkezli Kripto Şirketi Para Yatırma-Çekme İşlemlerini Durdurdu! DeepSilence Ekonomi Dünyası 0 14 Haziran 2023 11:48
Hero Motor, Asya’da XPulse 200T 4V’yi Piyasaya Sürüyor KoJiRo Motorsiklet & Modifiye 0 30 Nisan 2023 08:48




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net