Forum Logo




Kıdemli Trader Bitcoin’de Büyük Yükseliş İçin Kilit Fiyatı Paylaştı: Geçilmesi Gerek!

Ekonomi dünyasına dair tüm haberleri burada bulabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 21 Haziran 2023, 10:06   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
Kıdemli Trader Bitcoin’de Büyük Yükseliş İçin Kilit Fiyatı Paylaştı: Geçilmesi Gerek!




Kıdemli Trader Bitcoin’de Büyük Yükseliş İçin Kilit Fiyatı Paylaştı: Geçilmesi Gerek!
Www.TrendForum.Net



Kıdemli trader Jordan Lindsey 20 Haziran tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı gönderide, Bitcoin 3 günlük grafiğine işaret ederek 30 bin dolar seviyesini vurguladı. Lindsey, 30 bin dolar seviyesinde yaşanabilecek yukarı yönlü bir kırılım ile Bitcoin’de ralli başlayabileceğini ima etti.

Lindsey konu hakkında şu ifadelerde bulundu:

Görünüşe göre 30 bin doların üzerinde çıkış, Bitcoin’de yükselişin onaylanması ve bir sonraki aşamaya geçilmesi için anahtar faktördür.

Yakın zamanda ABD regülatörlerinin kripto para sektörüne yönelik hukuki baskısı ve regülatif çerçevenin belirsizliği nedeniyle yatırımcıların altcoinlere ilgisi azalırken Bitcoin bu bağlamda yeniden öne çıkıyor gibi görünüyor.

Özellikle düzenleyici çerçevede, Bitcoin’in Ethereum (ETH) ve diğer altcoinler gibi üzerinde herhangi bir menkul kıymet ithamı bulunmaması onu yatırımcılar nezdinde kripto para piyasasına dair güvenli bir yatırım aracı olarak lanse ederken dünyanın en büyük varlık yönetim şirketi BlackRock’ın spot Bitcoin ETF başvurusu da Bitcoin’in regülatif konumu hakkında yatırımcılara güven veren gelişmeler arasında yer alıyor.

Ayrıca ABD Merkez Bankası’nın (FED) geçtiğimiz haftalarda faizi sabit tutarak sıkı para politikalarına ara verdiği yönünde uyandırdığı izlenimin de Bitcoin’de yaşanacak olası ralli için sağlam bir zemin hazırladığı düşünülüyor.

Coingecko verilerine göre son 30 gün içerisinde %0,8 değer kaybeden Bitcoin , son 24 saat içerisinde %1,4 değer kazanarak yazım itibariyle 26.758 dolar seviyesinden işlem görüyor.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
bitcoin’de, büyük, fiyatı, geçilmesi, gerek, kilit, kıdemli, paylaştı, trader, İçin, yükseliş


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Fon Yöneticisinden Ripple İçin 60x’lik Yükseliş Tahmini: XRP 30 Doları Görebilir! DeepSilence Ekonomi Dünyası 0 20 Haziran 2023 09:39
Michael Saylor SEC Davalarını İşaret Etti: Bitcoin İçin Kademeli Yükseliş Tahmini! DeepSilence Ekonomi Dünyası 0 15 Haziran 2023 09:44
Borsalardaki Bitcoin Miktarı Son 5 Yılın Dibinde! Büyük Hareketin Habercisi Mi? DeepSilence Ekonomi Dünyası 0 15 Haziran 2023 09:37
Valkyrie Analistleri Bitcoin’deki Düşüş Yükseliş Hazırlığı Dedi DeepSilence Ekonomi Dünyası 0 15 Haziran 2023 09:33
Shiba Inu, tarih tekerrür ederse büyük bir yükseliş yaşayabilir! İşte sebebi… DeepSilence Ekonomi Dünyası 0 30 Kasım 2022 09:51




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net