Forum Logo




Devlet Destekli Yatırım Fonunun FTX’den Sonra Görüşü Değişti

Ekonomi dünyasına dair tüm haberleri burada bulabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Alt 12 Temmuz 2023, 09:40   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
Devlet Destekli Yatırım Fonunun FTX’den Sonra Görüşü Değişti




Devlet Destekli Yatırım Fonunun FTX’den Sonra Görüşü Değişti
Www.TrendForum.Net



FTX iflasından zarar gören kuruluşlardan biri olan Temasek, kripto para piyasasına karşı temkinli davranma kararı aldı. Temasek baş yatırım stratejisti Rohit Sipahimalani 11 Temmuz günü CNBC’ye verdiği bir demeçte, sektöre karşı çekimser bir tavır sergiledi. Sipahimalani, mevcut düzenleyici belirsizlikler nedeniyle kripto para şirketlerine yatırım yapmayı düşünmediklerini açıkladı.

Sipahimalani ayrıca doğru ve net bir düzenleyici atmosfer sağlanabilirse kripto para endüstrisine yönelik yatırım yapmaya devam edebileceklerini dile getirdi. Ancak bu netliğin henüz sağlanmamış olduğunun altını çizdi.

Doğru düzenleyici çerçeveye sahipseniz ve biz burada bir yatırım fırsatı görüyorsak bu alana yönelmememiz için hiçbir neden yok. Fakat şu an düzenleyici belirsizliği hakim olduğu bu piyasada kripto para şirketlerine veya bu piyasadaki bir borsaya yatırım yapmayı düşünmüyoruz.

Kripto para yatırımı hiç düşünmedik

Öte yandan kripto para birimlerine yönelik yatırımlar hakkında da konuşan Sipahimalani, Temasek’in hiçbir zaman böyle bir niyeti olmadığını sözlerine ekledi:

Asla kripto para birimlerine yatırım yapmayı düşünmedik. FTX yatırımında bile bilanço riskini hiç gözetmeden gelir bazlı bir borsa yatırımı yapmayı amaçlamıştık.

Tamesek, FTX iflası yüzünden yaklaşık 275 milyon dolar zarar etmişti. Sipahimalani, geçtiğimiz aylarda FTX yatırımlarına yönelik yaptığı açıklamasında, risk ürünlerine daima portföylerinin küçük bir kısmını ayırdıklarını ve bu yatırımların her zaman başarıyla sonuçlanmadığını dile getirmişti.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
 
Alıntı ile Yanıt

 

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
değişti, destekli, devlet, fonunun, ftx’den, görüşü, sonra, yatırım


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Siyasi görüşü sana uymayan biri ile sevgili olabilir misin? Rima Kafamıza Göre 15 19 Haziran 2023 00:56
Meta’dan Sonra LinkedIn de Yapay Zeka Destekli Reklamlar Sunuyor KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 11 Haziran 2023 17:23
Gece Görüşü Mükemmel Olan Hayvanlar Asi Ruh Hayvanlar Alemi 6 09 Haziran 2023 17:41
Alkol araştırması hakim görüşü boşa çıkardı Zeytin Sağlık Haberleri 15 06 Nisan 2023 14:17
Devlet Destekli Ticari Alacak Sigortası'nın kapsamı genişletildi KoJiRo Ekonomi Dünyası 1 27 Mayıs 2022 20:29




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net