Forum Logo




Tether’den USDT İçin 3 Ağ Desteğine Son: Durdurulacak!

Ekonomi dünyasına dair tüm haberleri burada bulabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 18 Ağustos 2023, 10:17   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
Tether’den USDT İçin 3 Ağ Desteğine Son: Durdurulacak!




Tether’den USDT İçin 3 Ağ Desteğine Son: Durdurulacak!
Www.TrendForum.Net



Tether tarafından 17 Ağustos tarihinde yapılan açıklamada, 3 farklı ağ üzerindeki desteklerinin sona erdiğine yer verildi. Şirket, bu ağların Kusama, Bitcoin Cash-SLP ve Omni olduğunu açıkladı.

Simple Ledger Protocol (SLP) bir token sistemi olup Bitcoin Cash ağı için tasarlanmıştır. Kullanıcıların Bitcoin Cash’in güvenlik modeli ve ağından yararlanarak dijital tokenler oluşturmasına bunları ihraç etmesine ve transfer etmesine olanak tanımaktadır.

Açıklamada özellikle Bitcoin (BTC) katmanı Omni için alınan bu kararın zor olduğundan bahseden şirket, 2014 yılından beri bu ağın kullanıldığını ama zaman içerisinde Omni’nin popülerliğini yitirdiğini vurguladı. Düşen popülerliğin beraberinde kullanıcı sayısında da ciddi bir azalmaya neden olduğu ifade edildi.

Geçiş süreci kapsamında 17 Ağustos tarihinden itibaren USDT-Omni, USDT-Kusama ve USDT-BCH-SLP basımlarının durdurulacağı belirtildi. Bununla birlikte en az önümüzdeki 12 ay boyunca USDT-Omni, USDT-Kusama ve USDT-BCH-SLP’nin normal şekilde kullanımına izin verilecek. Ayrıca şirket, bu süre zarfında farklı değişiklikler ve duyurular yapma hakkını da saklı tuttu.

Yapılan açıklamada sürdürülebilirlik, kullanım istatistikleri ve topluluk ilgisi arasında bir denge kurulmaya çalıştığını belirten Tether cephesi, yeterlilikleri sağlamayan ağlara olan desteklerini kesmek zorunda olduklarını belirtti.

Bir blokzinciri uzun bir süre boyunca önemli bir ilgi görmezse ve kullanım göstergelerinde iyileşme belirtisi göstermezse, desteğin sürdürülmesi verimsiz hale gelir ve güvenlik ve gözetimi tehlikeye atabilir. Bu nedenle, dikkatli bir değerlendirmenin ardından Tether, Kusama, Bitcoin Cash SLP ve Omni Layer uygulamalarına desteğini keserek stratejik bir geçiş sürecine girecektir.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
desteğine, durdurulacak, son, tether’den, usdt, İçin


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Bitcoin Düşüşü USDT’yi Vurdu: Tether CTO’su Piyasadaki FUD’a Dair Açıklama Yaptı! DeepSilence Ekonomi Dünyası 0 16 Haziran 2023 11:20
DeFi Yatırımcısı Piyasadaki FUD’u Fırsat Bildi: USDT Üzerinden Büyük Kazanç! Üzerinden Büyük Kazanç DeepSilence Ekonomi Dünyası 0 16 Haziran 2023 11:18
MSI Afterburner, RTX 4000 ve RX 7900 Desteğine Kavuştu KoJiRo Bilgisayar ve Donanım 0 20 Nisan 2023 18:18
Horizon Forbidden West 40 FPS Desteğine Kavuşuyor KoJiRo Oyun Haberleri 0 13 Temmuz 2022 20:04
F1 22, HITMAN 3 ve 10 Oyun Daha NVIDIA DLSS ve Işın İzleme Desteğine Kavuştu KoJiRo Oyun Haberleri 0 28 Mayıs 2022 09:25




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net