Forum Logo




İki Kripto Para Devi Ethereum ETF’i İçin SEC’nin Kapısını Çaldı: Yeni Başvuru!

Ekonomi dünyasına dair tüm haberleri burada bulabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 28 Ağustos 2023, 09:15   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
İki Kripto Para Devi Ethereum ETF’i İçin SEC’nin Kapısını Çaldı: Yeni Başvuru!




İki Kripto Para Devi Ethereum ETF’i İçin SEC’nin Kapısını Çaldı: Yeni Başvuru!
Www.TrendForum.Net



Son dönemde birçok dev şirketin vadeli Ethereum ETF başvurusuna iki tane daha eklendi. Bloomberg ETF analisti James Seyffart 24 Ağustos tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı gönderide, spot Bitcoin ETF başvurusunda da olduğu gibi Ark Invest ve 21Shares’in ortaklaşa bir şekilde iki yeni vadeli Ethereum ETF başvurusunda bulunduğunu aktardı.

ETF’lerden birinin yalnızca Ethereum vadeli ürünlerine yatırım yapacağı diğerinin ise hem Ethereum hem de Bitcoin vadeli ürünlerini alacağı tespit edildi.

Şirketlerin ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) yaptığı başvurularda, ETF’lerin ismi ARK 21Sahres Aktif Ethereum Vadeli İşlemler ETF (ARKZ) ve ARK 21 Sahres Aktif Bitcoin Ethereum Strateji ETF (ARKY) olarak kaydedildi.

Her iki başvuruda da Empowered Funds yatırım danışmanı olarak gösterildi. ARKZ’nin minimum %25’inin Chicago Merchantile Exchange’de (CME) listelenen Ethereum vadeli ürünlerinden oluşacağı vurgulandı.

Oldukça kısa bir süre içinde vadeli Ethreum ETF başvuruları bir düzinenin üzerine çıktı. Seyffart varlık yönetim şirketlerinin Ethereum ETF başvurularına gösterdiği yoğun ilginin arkasında kripto ETF popülaritesinden yararlanma amacı olabileceğini ima etti.

Geçtiğimiz hafta kripto para piyasası geneline düşüş hakimken Ethereum’un bu süreçte Bitcoin’e nazaran daha iyi performans göstermişti. Bu durumun SEC’nin Ethereum ETF’lerini onaylayacağı yönündeki söylentiler ile bağlantılı olabileceği öne sürülmüştü.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
başvuru, çaldı, devi, etf’i, ethereum, kapısını, kripto, para, sec’nin, İçin, yeni, İki


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
İngiltere’den Borsalara Bitcoin ve Kripto Para Transferlerinde Yeni Şartlar! DeepSilence Ekonomi Dünyası 0 18 Ağustos 2023 10:13
Hong Kong’dan Dev Bankalara Kripto Para Borsaları ile Çalışmaları İçin Baskı DeepSilence Ekonomi Dünyası 0 16 Haziran 2023 11:22
Popüler Borsadan Kripto Para Ticareti İçin ChatGPT Entegrasyonu DeepSilence Ekonomi Dünyası 0 16 Haziran 2023 10:45
Güney Kore’de Neler Oluyor? Bir Kripto Devi Daha Para Çekme İşlemlerini Askıya Aldı! DeepSilence Ekonomi Dünyası 0 15 Haziran 2023 09:34
Kripto Para Dünyasını Altüst Eden Terra İçin Son Karar Verildi KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 25 Mayıs 2022 21:55




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net