Forum Logo




2023 Yaz Kokusu: Acqua Di Gio Giorgio Armani


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 17 Temmuz 2023, 13:55   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
2023 Yaz Kokusu: Acqua Di Gio Giorgio Armani




2023 Yaz Kokusu: Acqua Di Gio Giorgio Armani
Www.TrendForum.Net

İmza bir parfüm, sizi tamamlar, karakterinizi ifade eder ve özgünlüğünüzü vurgular. Giorgio Armani’nin etkileyici, benzersiz ve unutulmaz kokularıyla her adımda kendinizi özel hissedin.






Yeni Acqua Di Giò Parfum





Derin & yoğun bir ferahlık, Acqua di Giò'nun deniz notalarının yoğunlaşmasıyla oluşan karizmatik ve canlı kokusu, gizemli aurayı ortaya çıkarırken okyanusun gücünü hissetmenizi sağlıyor. Pürüzsüz ve geçişli siyah şişesiyle maskülen formdaki Acqua di Giò Parfum her boyunda yeniden doldurulabilir özelliğe sahip. Sürdürülebilir kaynaklı içeriği ve şişesiyle Giorgio Armani Acqua di Giò Parfum eko-algısını baştan yaratıyor. Yeni Acqua di Giò Parfum'ın, bağımlılık yapan kokusunu keşfedin.



Acqua di Giò Profondo Eau De Parfum





Acqua di Giò Profondo, Acqua di Giò'nun deniz akorları etkisinde şekillenmiş yoğun bir yorumu. Soğuk ama tatmin edici hisler Acqua di Giò'nun ikonik deniz notaları tarafından harekete geçiriliyor. Oksijen kabarcıkları zirveye yükseldikçe, biberiye, lavanta ve selvinin karşı konulmaz yoğunluğu kokunun kalbini oluşturuyor. Erkeksi bir derinlik ve yoğunluk karakteri sergileyen odunsu paçuli notaları ve misk, kokunun dip notalarını oluşturan mineral kehribar ve tuzlu notalarla bütünleşiyor. Usta parfümcü Alberto Morillas tarafından yaratılan Acqua di Giò Profondo, denizlerin derinliklerini yansıtan zarif, lacivert buzlu bir cam şişe içerisinde sunuluyor.

Acqua Gi Gio Eau De Toilette





Giorgio Armani, serin denizden, ılık güneşten ve dünyanın doğal zenginliğinden ilham alan ferah, Acqua di Gio Eau de Toilette'i sunuyor. Bu eşsiz erkek parfümü taze bergamot, neroli ve yeşil mandalina ile eşsiz bir başlangıç yapıyor. Hafif, suyun gücünden ilham alan akorlar, yasemin yaprağı, kaya gülü, biberiye, hurma ve sıcak Endonezya paçuli ile karışarak hem taze hem de şehvetli bir erkek kokusu oluşturuyor. Doğal ve otantik. Odunsu deniz tazeliği ile Acqua Gi Gio’yu keşfedin.



Acqua di Giò Eau de Parfum





Acqua di Giò Eau de Parfum, okyanusun sonsuz ufkunu ve yeniliği temsil eden geleceğin erkek kokusu. Yenilikçi deniz notalarının doğal yeşil mandalina, adaçayı, vetiver, paçuli ve odunsu mineraller ile harmanlandığı güçlü, uzun süreli bir tazelik içeriyor. Giorgio Armani dört kilit noktada sürdürülebilirliği destekliyor: Parfüm şişesi çevre dostu ve tüm boyları yeniden doldurulabilir bir tasarıma sahip. Doğal ve sürdürülebilir kaynaklı bileşenlerden oluşuyor ve Guatemala'daki orman koruma programlarına katkıda bulunuyor.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
2023, acqua, armani, gio, giorgio, kokusu, yaz


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Giorgio Armani Acqua Di Gio KoJiRo Erkek Vücut ve Cilt Bakımı 0 09 Temmuz 2023 09:51
Tirana Övgü - Giorgio Manganelli DeepSilence Kitap Özetleri - Kitap Tanıtımları 0 29 Nisan 2023 14:56
Son Bataklık - Giorgio Manganelli DeepSilence Kitap Özetleri - Kitap Tanıtımları 0 29 Nisan 2023 14:55
Ayak kokusu DeepSilence Trend Sözlük 14 22 Kasım 2022 22:53
Evlat Kokusu Kaf Dağı Kendi Kaleminizden 1 16 Ekim 2022 09:17




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net