Forum Logo




Sakalı Bıyığı Çıkmayan Beylere Özel Kürler


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 23 Temmuz 2023, 19:40   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Sakalı Bıyığı Çıkmayan Beylere Özel Kürler




Sakalı Bıyığı Çıkmayan Beylere Özel Kürler
Www.TrendForum.Net

Günümüzde çoğu erkeğin sorunu olan ve kesin bir çözümü bulunmayan köselik problemini gidermek için başvurulacak çözüm doğal karışımlarda aranmalıdır.

Öncelikle bilinmesi gereken 17 yaşına dek sakalın çıkmayışının giderilmesi gereken bir rahatsızlık olmadığıdır. Ancak 17-20 yaşları arasında köselik problemi devam ederse bu bir rahatsızlık olarak sayılabilir ve giderilmesi için çözümlere başvurulabilir.

Sarımsak ile Sakal Çıkarma

Sarımsağın surata sürülmesi daha çok gür sakalın değil sakalın temelini sağlayacak tüylerin çıkmasını sağlar. Hiçbir tüylenme yoksa başvurmanız gereken ilk yöntem yüzünüze sarımsak sürmek olmalıdır. Alternatif tıpta etkisi tam olarak kanıtlanmamış bu yöntemi uygularken yüzünüzde yanma hissi oluşursa yüzünüzü bol su ile durulayın ve yöntemi bir daha uygulamayın.

Badem Yağı ile Sakal Çıkarma

Badem yağı sakal çıkarmada etkili bir yöntem değildir. Daha çok sakal ve bıyığın parlamasını amaçlayan kimseler badem yağı sürerler.


Tıraş Yöntemi ile Sakal Çıkarma

Tıraş olmak sakalın gürleşmesi konusunda etkili bir yöntemdir. Fakat zamanla halk içinde yaygınlaşmış olan tüyleri tersten alarak sakal çıkarma şeklinde bir yöntem mevcut değildir. Aksine zararlı olan tersine tıraş yüzünüzü tahriş eder ve minik yaraların oluşmasına neden olur. İltihap kapma tehlikesini de beraberinde getiren tersine tıraş yöntemini uygulamanız çıkan sakallarınızı da kaybetmenize neden olabilir. Uygulanmasında zarar bulunmayan yöntem doğru bir şekilde tıraş olunmasıdır.

Uyguladığınız yöntemlere rağmen 3-4 ay içerisinde sakallarınızda gürleşme olmadıysa bir hekime başvurmanızda yarar vardır.
__________________
Kahrolsun psikolojisi düzgün insanlar!
Yaşasın tam bağımsız ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar!
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
beylere, büyüğü, Çıkmayan, kürler, sakalı, özel


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Çin beklentilerin altında büyüdü DeepSilence Ekonomi Dünyası 1 02 Ağustos 2023 17:41
Sakalları Çıkmayan Erkeklerin Yapması Gerekenler Asi Ruh Erkek Vücut ve Cilt Bakımı 7 25 Temmuz 2023 13:20
Evin büyüğü mü olmak daha iyi küçüğü mü? Beatrice Trend Anketler 19 12 Haziran 2023 12:19
Çin beklentilerin üzerinde büyüdü DeepSilence Ekonomi Dünyası 0 18 Nisan 2023 12:05
PC satışları sert düşerken, Apple yüzde 40 büyüdü Beatrice Teknoloji Trend Haberleri 0 13 Ekim 2022 15:06




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net