Forum Logo




Erkeklerde Yüz Bakımı Nasıl Yapılır?


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 23 Temmuz 2023, 19:31   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Erkeklerde Yüz Bakımı Nasıl Yapılır?




Erkeklerde Yüz Bakımı Nasıl Yapılır?
Www.TrendForum.Net

Erkek Yüz Bakımı Nasıl Yapılır

Yıllardır bayanlar cilt bakımlarını en güzel şekilde gerçekleştirirken, yine erkekler de, erkek yüz bakımı nasıl yapılır gibi sorulara cevap bulabilmek için pek çok farklı araştırma yapmaktadır. Kadınlar kadar erkeklerin ciltlerine önem vermesi de, birbirinden farklı uygulamaları gerçekleştirebilmelerine imkân tanımaktadır.

Günlük cilt bakımı

Yağlı ciltli erkekler, sabah uyandıklarında, cilt temizleme ürünleri ile yağdan arındırmalı ve kurulamalıdır. Elbette ki bu yöntem ile ciltte kuruluk meydana geleceğinden, hyalüronik asit içeren bir nemlendiriciden destek alınarak, cilde nemlilik kazandırılabilir. Eğer ki güneş ışınları, lekeler ve diğer sorunlar meydana getiriyorsa, koruyucu bir ürün kullanmadan güneşe çıkılmaması gerekiyor.

Yine erkeklerin akşam cilt bakımı için ise, akne ve sivilce oluşumları var ise, yine bu durumlar için üretilen, dermatolojik testlerden geçmiş ürünlerden yardım almak önemli bir yere sahiptir. Uzmanlar her kadar cilde uygulanan cilt bakım ürünlerinin temizlenmesini ön görmese de, bazı üretilen ürünler, uygulandıktan ortalama 20 dakika içerisinde temizlenmesi gerekiyor. Uzman doktorunuzdan bilgiler alabilir ya da ürünün kullanma talimatlarına göre bu işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.

Yine erkek yüz bakımı nasıl yapılır soruları içerisinde bulunan kırışıklık giderici yöntemler için, gerdirme özellikli bir içerik hazırlanarak, her hafta düzenli olarak uygulanabilir. Bunun için bal ve yumurta karışımı yardımcı olurken, süt ya da yaş maya da kullanılabilir. Elbette ki kozmetik ürünlerden de bu seçimlerinizi yapabilirsiniz.
__________________
Kahrolsun psikolojisi düzgün insanlar!
Yaşasın tam bağımsız ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar!
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
bakımı, erkeklerde, nasıl, yapılır, yüz


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Erkeklerde Cilt Bakımı Asi Ruh Erkek Vücut ve Cilt Bakımı 0 23 Temmuz 2023 19:21
Erkeklerde Kaş Bakımı Asi Ruh Erkek Vücut ve Cilt Bakımı 0 23 Temmuz 2023 17:23
Bez çanta nasıl yapılır? Beatrice Örgü - Dantel - El İşi 0 28 Kasım 2022 12:16
Manakeesh nasıl yapılır? Beatrice Dünya Mutfağı 0 19 Kasım 2022 11:12
Afro saç nasıl yapılır? Beatrice Saç ve Makyaj Dünyası 0 20 Haziran 2022 18:42




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net