Forum Logo




Portekiz basını Seferovic'i duyurdu


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 23 Mayıs 2022, 21:08   #1
Çevrimiçi
Portekiz basını Seferovic'i duyurdu




Portekiz basını Seferovic'i duyurdu
Www.TrendForum.Net



Jorge Jesus’un yeni teknik adam olarak belirlenmesinin ardından Fenerbahçe ’nin transfer döneminde izleyeceği rota da büyük ölçüde netleşti. Yönetimin önceliği zaten bir forvet almaktı. Jesus’un da ilk talebi golcü takviyesi oldu. Portekiz’de yayın yapan Record Gazetesi’nin iddiasına göre tecrübeli teknik adam, Benfica’dan eski öğrencisi Haris Seferoviç’i Sarı- Lacivertliler’de görmek istiyor. Bu talep sonrası Fenerbahçe’nin ilk girişimi yaparak Portekiz ekibine oyuncunun durumunu ve bonservisini sorduğu belirtildi.

Rakam çok yüksek

Sarı-Lacivertliler, cevap olarak beklemediği kadar yüksek bir rakam duydu. Benfica’nın, 30 yaşındaki forvet için Fenerbahçe’den 10 milyon Euro (167.9 milyon TL) talep ettiği kaydedildi. Belotti, Gabigol, Pedro gibi isimleri de listesinde bulunduran yönetim, Seferoviç için bu kadar yüksek bir bedel ödemeye sıcak bakmıyor. Benfica ile pazarlık yapılarak bu rakamın aşağı çekilmesi için çalışılacak.

Dzyuba boşa çıktı

Artem Dzyuba, sözleşme yenilemediği Zenit’ten resmen ayrıldı ve boşa çıktı. Tecrübeli forvet, Rusya’nın Ukrayna’ya savaş açması sonrası bunu eleştiren bir paylaşımda bulunmuştu. Bu nedenle ülkesinde tepki çeken golcü oyuncu, kariyerine yurt dışında devam etmek istiyor. Rus basınında geçen hafta yer alan haberlerde, Dzyuba’nın ilk tercihinin Fenerbahçe olacağı öne sürülmüştü. Sarı- Lacivertliler, henüz 33 yaşındaki golcü için girişimde bulunmadı. Sırbistan ekiplerinden Kızılyıldız, Dzyuba’yı transfer etmeyi çok istiyor. Almanya’dan Leverkusen’in de Rus oyuncuya teklif yapabileceği öne sürüldü. Başarılı oyuncu 6.5 senede Zenit ile 249 maça çıktı, 108 gol atıp 70 asist yaptı.



AA
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
basını, duyurdu, portekiz, seferovici


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
XPG ALPHA Kablosuz Gaming Mouse’u Duyurdu KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 23 Mayıs 2022 19:59
Corsair, İlk Oyuncu Dizüstü Bilgisayarını Duyurdu KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 23 Mayıs 2022 19:42
Beyne çip yerleştirmek isteyen Neuralink'in rakibi Synchron resmen duyurdu Roronoa Zoro Teknoloji Trend Haberleri 1 06 Mayıs 2022 23:03




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net