Forum Logo




Fenerbahçe göksel çelik tekerlekli sandalye basketbol takimimiz avrupa şampiyonu oldu


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 03 Mayıs 2023, 09:08   #1
Çevrimdışı
aXi
FΞNΞRB∆HÇΞ
Fenerbahçe göksel çelik tekerlekli sandalye basketbol takimimiz avrupa şampiyonu oldu




Fenerbahçe göksel çelik tekerlekli sandalye basketbol takimimiz avrupa şampiyonu oldu
Www.TrendForum.Net

İspanya’nın Badajoz kentinde 27-30 Nisan tarihleri arasında oynanan EuroCup 2’de finalde karşılaştığı İtalya temsilcisi Deco Metalfrro Amicacci Abruzzo’yu 60-48 mağlup ederek Avrupa Şampiyonu olan Fenerbahçe Göksel Çelik Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız yurda döndü.

Portekiz’in başkenti Lizbon’dan kalkan uçakla İstanbul Havalimanı’na gelen kafilede teknik ve idari kadro ile sporcularımız yer aldı.

Cumhuriyetimizin 100. yılında Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımımızdan sonra Avrupa’da sezonu şampiyonlukla tamamlayan Fenerbahçe Göksel Çelik, 2018-2019 IWBF Euroleague III şampiyonluğunun ardından Eurocup 2’yle birlikte Avrupa’dan ikinci kupasını kazandı.

Başantrenörümüz Can Aksu ile oyuncularımız Kinem Kulbay, Yamaç Yüksel ve İsmail Ar duygu ve düşüncelerini Fenerbahçe TV ile paylaştı.

Başantrenörümüz Can Aksu: Tüm kupaları müzemize getirmek istiyoruz

“Kolay olmadı. Takıma güveniyordum. Gitmeden önce ‘o kupa buraya gelecek’ demiştim. Oyuncularıma, oyu sistemimize güvendiğimiz için bu şekilde devam ediyoruz. Zor bir süreç oldu aslında, ilk maçı kaybettik ama bu bize motivasyon verdi ve diğer maçlarımızı kazandık. Bu ikinci Avrupa şampiyonluğumuz. Daha önce Euroleague III almıştık, bu sefer 2’yi aldık. Önümüzdeki sene de inşallah Cup 1’i alacağız, sonraki sene de Şampiyonlar Ligi’ni alıp, tüm kupaları müzemize getirmek istiyoruz. Tüm sporcularıma çok teşekkür ederim. Büyük bir özveriyle oynadılar. Şimdi Yalova’da lig etabı devam edecek. Bizi destekleyen herkese teşekkür ederim. Bu kupa da Başkanımız Ali Koç’a, Yönetim Kurulumuza, sponsorlarımıza, taraftarlarımıza ve camiamıza armağan olsun.”

Kinem Kulbay: Ülkemize şampiyonlukla gelmek gurur verici

“Zorlu bir turnuva sürecinden sonra ülkemize şampiyonlukla gelmek gurur verici. Bu kupayı başta Başkanımız Ali Koç ve tüm camiamıza, ülkemize armağan ediyoruz.”

Yamaç Yüksel: Cumhuriyetimizin 100. yılında Fenerbahçe camiası olarak ülkemize bir kupa daha armağan ediyoruz

“Çok çalışmıştık ve bütün takımların analizini yaptık. Bizim için güzel bir sonuç oldu. Cumhuriyetimizin 100. yılında Fenerbahçe camiası olarak ülkemize bir kupa daha armağan ediyoruz. Çok mutluyuz ve bunun gururunu yaşıyoruz. İlk maçımızı kaybettik ama finalde yenerek telafi ettik. Şampiyon olduk. Şimdi önümüzde bir kupa daha var. Türkiye Süper Lig kupası bizi bekliyor. Kısa süre sonra play-offlar başlıyor. Yoğun bir süreçten geçtik ama başardık. Taraftarlarımıza, camiamıza armağan ediyoruz.”

İsmail Ar: Kulübümüze kupayı kazandırdık, çok mutluyuz

“Sezona iki kupa hedefiyle başlamıştık. İlkini gerçekleştirdik. Kulübümüze kupayı kazandırdık, çok mutluyuz. Şimdi önümüzde çok önemli bir lig etabı var. 1 gün dinlenerek hemen lig maçlarına hazırlanacağız. Galatasaray ile bir maçımız var ve o maçı kazanarak ligi de lider bitirmek istiyoruz. Ardından play-offları olacak. Orayı da geçerek ikinci kupamızı kazanmak istiyoruz.”
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.


Sizi sevmediğimi düşünüyorsanız muhtemelen sevmiyorumdur. Sevdiklerimi şüpheye düşürmem.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
avrupa, basketbol, Çelik, fenerbahçe, göksel, oldu, sandalye, takimimiz, tekerlekli, şampiyonu


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Avrupa Şampiyonu Fenerbahçe Göksel Çelik Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız yurda döndü aXi Fenerbahçe 0 02 Mayıs 2023 09:34
Temsilcimiz Fenerbahçe'den müthiş zafer! Dünya şampiyonu Imoco perişan oldu BBQ SAUCE Voleybol 0 16 Mart 2023 20:44
Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi belli oldu! Beatrice Fenerbahçe 0 25 Şubat 2023 00:52
Hastaneye yürüyerek girdi tekerlekli sandalye ile çıktı: Yanlış iğne iddiası Zeytin Ülkemizden Haberler 0 27 Aralık 2022 11:37
2021-22 basketbol süper ligi şampiyonu fenerbahçe beko! KoJiRo Basketbol 0 14 Haziran 2022 05:22




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net