Forum Logo




Carvalho müjdesi


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 31 Mayıs 2022, 21:10   #1
Çevrimdışı
Carvalho müjdesi




Carvalho müjdesi
Www.TrendForum.Net

Jorge Jesus’un çok istediği yıldız futbolcu için kulübü Real Betis’ten heyecanlandıran bir açıklama geldi. Sportif direktör Antonio Cordon, Dani Ceballos’u istediklerini söyleyip, “Onu almak için bütçe yaratmamız gerek. Talibi olan oyuncuları satmaya hazırız” diye konuştu



Fenerbahçe ’de artık imza atması an meselesi olan Jorge Jesus, transferde öncelik olarak forvetin yanı sıra orta saha oyuncusu talebinde bulunmuştu. Tecrübeli teknik adam, Sporting’den eski öğrencisi William Carvalho’nun alınmasını istedi. Yönetim harekete geçti. Portekiz’den A Bola Gazetesi, 30 yaşındaki futbolcunun Jesus için Fenerbahçe’ye gitmeye sıcak baktığını yazmıştı. Dün, yıldız futbolcunun formasını giydiği Real Betis cephesinden de Sarı-Lacivertliler’i heyecanlandıracak bir açıklama geldi. İspanyol ekibinin sportif direktörü Antonio Cordon, transfer planlamalarıyla ilgili konuştu. Cordon, “Real Madrid’den Dani Ceballos’u istiyoruz. O da bize gelmek için çok hevesli. Ancak bu transferi gerçekleştirebilmemiz için bütçe yaratmamız lazım. Bu nedenle talibi olan oyuncuları satabiliriz” ifadelerini kullandı.

Jorge Jesus görüşecek

Sarı-Lacivertliler’in, Jorge Jesus’u resmen açıkladıktan sonra 30 yaşındaki orta saha oyuncusu için ilk teklifi yapması bekleniyor. Fenerbahçe’nin hedefi, en fazla 5 milyon Euro’ya Real Betis’i ikna etmek. Carvalho’nun sözleşmesinde son senesine girmiş olması nedeniyle İspanyol ekibinin ‘makul’ bir bonservis bedeli belirlemesi bekleniyor. Yeşil-Beyazlılar’ın ikna edilmesi sonrası Portekizli yıldızla yapılacak görüşmelere Jorge Jesus’un da dahil olacağı öğrenildi.


AA
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
carvalho, müjdesi


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Jorge Jesus William Carvalho'yu istiyor KoJiRo Fenerbahçe 0 30 Mayıs 2022 21:54




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net