Forum Logo




Futbolcularımız, Yılport Samsunspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 22 Ağustos 2023, 09:34   #1
Çevrimdışı
aXi
FΞNΞRB∆HÇΞ
Futbolcularımız, Yılport Samsunspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu




Futbolcularımız, Yılport Samsunspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu
Www.TrendForum.Net

Fenerbahçemiz, Trendyol Süper Lig’in 2. haftasında konuk olduğu Yılport Samsunspor’u 2-0 yenerken maçın ardından oyuncularımızdan Sebastian Szymanski, Cengiz Ünder ve Fred yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Sebastian Szymanski: Galibiyeti hak ettik

Takımımızın ikinci golünü atan Sebastian Szymanski, “Bizler açısından önemli bir zaferdi. Maçın başlangıcına bakacak olursak bizler açısından kolay bir maç olmadığını söyleyebilirim. Her iki takım adına zemin de zorlayıcıydı. Dakikalar geçtikçe çok daha iyi oynamaya başladık. Günün sonunda galibiyeti hak ettiğimizi düşünüyorum.

Golle ilgili maç öncesi bir konuşma olmadı. Sezon başladığından itibaren iyi bir şekilde devam ettiğimizi düşünüyorum. Kendimi fazlasıyla özgüvenli hissediyorum. Sahada oldukça özgüvenim daha da yükseliyor. Bugün gol attığım için oldukça mutluyum ama bana göre kimin gol attığından ziyade takım olarak üç puan elde edebilmek çok daha önemli.”

Cengiz Ünder: Fenerbahçe forması ile oynamak benim için gurur vericiydi

Fenerbahçe formasıyla ilk maçına çıkan ve Dzeko’nun attığı golün asistini yapan Cengiz Ünder, “Konuşmamıza gerek yok zaten Edin Dzeko’yu çok iyi tanıyorum. Genelde bu vuruşları çok iyi yapan birisi. Onu gördüğüm zaman sürekli topları kesmeye çalışıyorum. Havaalanında da ona çok gol attıracağımı söylemiştim. İlk maçımda ilk golümü attırdım tabii bunların çok çok devamı gelecek. Fenerbahçe forması ile oynamak benim için gurur vericiydi. İlk asistimi yaptım. Zemin ağırdı, bizi de biraz etkiledi. Hava sıcaktı. Bu benim ilk maçımdı. İki tane hazırlık maçı oynamıştım. İyi durumdayım ilerleyen zamanlarda çok çok daha iyi olacağım. (Sakatlık durumu) Sadece kramp girdi. Hiçbir sıkıntım yok”

Fred: Hem taraftarlarımızı hem de takımımızı tebrik ediyorum

Fenerbahçe formasıyla ilk maçına başka bir oyuncumuz Fred ise, “Genel olarak iyi bir maç oldu. Aslında ilk yarıda çok iyi oynayamadık, istediklerimizi gerçekleştiremedik. Çok fazla top kaybettik ben de yavaş yavaş takım arkadaşlarımı tanıyorum. İkinci yarıda performansımızı yukarı çektik, golleri bulduk. Benim de girmiş olduğum bir pozisyon vardı, değerlendiremedim. Bir tane ofsayt sebebiyle iptal edilen golüm var. Takımın gösterdiği performanstan dolayı mutluyum. Takımda herkes elinden gelenin en iyisini yaptı. Ben de takımıma katkı sağlayabildiysem ne mutlu bana. Önemli olan üç puandı. Taraftarlarımızı tebrik ediyorum. Maç boyunca hiç susmadılar. Hem taraftarlarımızı hem de takımımızı tebrik ediyorum. Her geçen gün takım arkadaşlarımı daha iyi tanıyorum ve daha çok takıma alışıyorum, diyebilirim. Buraya geleli yaklaşık iki hafta oldu ve bu süreçte maç oynama şansım olmamıştı. Sıcağa da alışmaya çalışıyorum. Halimden mutluyum. Bugün ilk maçımı oynadım ve tüm takım halinde çok koştuk ve savaştık. 3 puan için çok mutluyum. Aynı şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Perşembe günü kazanmak istediğimiz bir zor maçımız (Twente) daha var.”
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.


Sizi sevmediğimi düşünüyorsanız muhtemelen sevmiyorumdur. Sevdiklerimi şüpheye düşürmem.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
açıklamalarda, bulundu, futbolcularımız, maçı, samsunspor, sonrası, yılport


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Teknik Direktörümüz İsmail Kartal, Yılport Samsunspor galibiyetini değerlendirdi aXi Fenerbahçe 0 22 Ağustos 2023 09:34
Fenerbahçe Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımımızın Teknik Direktörü Serhat Deniz ve oyuncularımız açıklamalarda bulundu aXi Fenerbahçe 0 08 Mayıs 2023 10:28
Başkanımız Ali Y. Koç, YDK Toplantısı'nda gündeme dair açıklamalarda bulundu aXi Fenerbahçe 0 02 Mayıs 2023 09:36
Yardımcı Antrenörümüz Joao de Deus, Beşiktaş maçı sonrası açıklamalarda bulundu KoJiRo Fenerbahçe 0 03 Nisan 2023 13:13
Bakan Koca Meclis'ten geçen önemli yasa ile ilgili açıklamalarda bulundu DeepSilence Sağlık Haberleri 0 20 Mayıs 2022 15:29




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net