Forum Logo




Teknik Direktörümüz İsmail Kartal, Yılport Samsunspor galibiyetini değerlendirdi


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 22 Ağustos 2023, 09:34   #1
Çevrimdışı
aXi
FΞNΞRB∆HÇΞ
Teknik Direktörümüz İsmail Kartal, Yılport Samsunspor galibiyetini değerlendirdi




Teknik Direktörümüz İsmail Kartal, Yılport Samsunspor galibiyetini değerlendirdi
Www.TrendForum.Net

Teknik Direktörümüz İsmail Kartal, 2-0 galibiyetimizle sonuçlanan Yılport Samsunspor maçının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Maçla ilgili İsmail Kartal, “Samsunspor’a bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum. Maça çok iyi başlayamadık. Bu kadar güzel bir futbol şehrinde bu kadar güzel bir ambiyansta daha güzel bir zeminde oynamayı çok isterdik. Zemin ilk 15 dakikalık bölümde oyuna tutuk başlamamızı sağladı, istediğimiz pas organizasyonlarını yapamadık. Yavaş yavaş oyunu ele aldık. Devre arasında sahanın pozisyonunu konuştuk. Kendi pozisyonumuzun nasıl olması gerektiğiyle ilgili oyuncularımızla yaptığımız konuşma sonucunda bugün kazandık. Kazandığımız için mutluyum. Oyuncularımızı tebrik ediyorum.” değerlendirmesini yaptı.

Galibiyeti, dün vefat eden eski Yönetim Kurulu Üyemiz Şaban Erdikler’e armağan ettiklerini belirten İsmail hoca, “Allah’tan rahmet diliyorum, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Bu galibiyeti ona ve ailesine armağan ediyoruz.” dedi.

Yeni transferlerin oyuna katkısına da değinen Teknik Direktörümüz, “Yeni transferlerimizin kalitesi ve takıma katacakları belli. Bunları bildiğimiz için biz onları transfer ettik. Ama daha tam hazır değiller. Bizimle beraber hafta içi 1 haftalık antrenman yaptılar. Zaman içerisinde fiziksel olarak takımın seviyesine geldiklerinde çok daha iyi bir şekilde takımımızın oyun gücünü arttırarak katkı vereceklerine inanıyorum. 2 oyuncumuzun ayaklarına kramp girdi. Bu oyuncularımızın daha %100 hazır olmadıklarını gördük, zaten biliyorduk. Maçtan önce planlamıştık, 50-60 dakika oynatacaktık. Cengiz için öyle oldu, Fred biraz daha oyunda kaldı. Zaman içerisinde bu oyuncularımızın da seviyesini fizik olarak yükselttiğimiz zaman takıma çok daha iyi katkılar sağlayacaklarını düşünüyorum.” açıklamasında bulundu.

Son olarak perşembe günü UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turunda konuk edeceğimiz Twente maçıyla ilgili değerlendirme yapan İsmail Kartal, “Zamanla yarışıyoruz. 2-2,5 gün bir vaktimiz var. Elimizdeki en sağlıklı, en dinlenmiş oyuncularımızla Twente maçına en güzel şekilde kendi taraftarlarımızın önünde çıkıp güzel bir sonuçla rövanş maçına avantajla gitmek istiyoruz.” diyerek sözlerini tamamladı.
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.


Sizi sevmediğimi düşünüyorsanız muhtemelen sevmiyorumdur. Sevdiklerimi şüpheye düşürmem.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
değerlendirdi, direktörümüz, galibiyetini, kartal, samsunspor, teknik, İsmail, yılport


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Teknik Direktörümüz İsmail Kartal: Şu anda takım içerisinde saygın bir rekabet var, bu rekabet de takım kalitesini yükseltiyor aXi Fenerbahçe 0 18 Ağustos 2023 10:14
Teknik Direktörümüz Okan Buruk'tan açıklamalar DeepSilence Galatasaray 0 16 Temmuz 2023 19:52
Kartal Yuvası - İsmail Şener Makinist Şairler ve Şiirleri 0 20 Şubat 2023 10:26
Ali Koç'tan İsmail Kartal'a sürpriz teklif KoJiRo Fenerbahçe 0 09 Haziran 2022 12:17
İsmail Kartal zirvede bıraktı KoJiRo Fenerbahçe 0 23 Mayıs 2022 20:52




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net