Forum Logo




Futbolcularımız FC Twente galibiyetinin ardından açıklamalar yaptı 24 Ağustos 2023 Perşembe 22:56


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 25 Ağustos 2023, 09:59   #1
Çevrimdışı
aXi
FΞNΞRB∆HÇΞ
Futbolcularımız FC Twente galibiyetinin ardından açıklamalar yaptı 24 Ağustos 2023 Perşembe 22:56




Futbolcularımız FC Twente galibiyetinin ardından açıklamalar yaptı 24 Ağustos 2023 Perşembe 22:56
Www.TrendForum.Net

Hollanda temsilcisi FC Twente’yi Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde 5-1 mağlup ettiğimiz UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu ilk maçının ardından futbolcularımız Sebastian Szymanski, Dusan Tadic ve İrfan Can Kahveci yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Sebastian Szymanski: Top daha çok bizde kaldı ve daha basit oynadık. Anahtar nokta da buydu

Maçla ilgili Szymanski, “Bana göre iyi bir maç çıkardık. Maalesef ilk yarıda yediğimiz bir gol vardı. Rakibin görmüş olduğu kırmızı karttan sonra daha sakin bir şekilde oynamaya başladık. Top daha çok bizde kaldı ve daha basit oynadık. Anahtar nokta da buydu. Galibiyetten dolayı çok mutluyum. Aynı zamanda bu bize ikinci maç için fazlasıyla özgüven verdi. İyi bir maç oldu. Aldığımız neticeden dolayı mutluyum.” dedi.

Sergilenen baskılı oyunla ilgiliyse Szymanski, “Baskı anlamında bana göre iyi bir iş çıkardık. Hem ilk yarı hem ikinci yarı baskı noktasında iyiydik. Zaten planımız da önde baskı yapabilmek ve rakibe alan bırakmamaktı. Bunu da fazlasıyla iyi yaptık. Umarım ikinci maçta da takımıma katkı sağlamaya devam edebilirim, bu performansımı sürdürebilirim.” şeklinde konuştu.

Dusan Tadic: Ben buraya liderlik yapmaya, gençlere yardımcı olmaya, Fenerbahçe’ye kupalar kazanabilmesi için yardımcı olmaya geldim

Karşılaşmayı değerlendiren Dusan Tadic, “Kolay bir maç değildi. Twente çok iyi bir takım. 1-0 da öne geçtiler. Daha sonra taraftarlarımız bizler için ne kadar önemli olduklarını gösterdiler, bizim için itici güç oldular. 1-1’i yakaladıktan sonra maç bizim için daha kolay oldu. Tabii ki rakibimizin görmüş olduğu kırmızı kart da belirleyici anlardandı. İkinci yarıda çok fazla öne çıktık. İyi bir iş çıkarttık. Farklı bir galibiyet aldık ki bu önemliydi. Aynı zamanda rakip 10 kişiyken daha iyi oynamayı becerdik ligdeki Gaziantep FK maçına kıyasla. Bu da ders aldığımızı gösteriyor.” ifadelerini kullandı.

Liderlik vasfıyla ilgili de konuşan başarılı oyuncu, “Ben buraya liderlik yapmaya, gençlere yardımcı olmaya, Fenerbahçe’ye kupalar kazanabilmesi için yardımcı olmaya geldim. Bu yüzden buradayım. Böyle bir sorumluluğunuz olduğu zaman da en baştan sorumluluğu üstlenmeniz gerekiyor. Yapmamız gereken şey elimizden gelenin en iyisini yapmak. Hem oynadığımız her maçı kazanmak hem de şampiyon olabilmek bu kulüpteki insanları ve taraftarları mutlu edebilmek için.” diyerek sözlerini tamamladı.

İrfan Can Kahveci: Bu forma için savaşacağımı söylemiştim

Twente karşısında kaydettiği 2 golle yıldızlaşan İrfan Can Kahveci ise yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, “Her geçen hafta hem takım olarak hem bireysel olarak performansımız artıyor. Ben bu forma için savaşacağımı söylemiştim. İnşallah yolun sonu taraftarlarımızın dediği gibi şampiyonluk olur.” ifadelerine değindi.
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.


Sizi sevmediğimi düşünüyorsanız muhtemelen sevmiyorumdur. Sevdiklerimi şüpheye düşürmem.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
2023, 2256, açıklamalar, ağustos, ardından, futbolcularımız, galibiyetinin, perşembe, twente, yaptı


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Futbolcularımız, Maribor galibiyetinin ardından konuştu aXi Fenerbahçe 0 18 Ağustos 2023 10:14
Bugünün Gündemi / 17 Ağustos 2023 DeepSilence Astroloji ve Burçlar Dünyası 2 17 Ağustos 2023 14:11
13 Temmuz Perşembe (2023) Reyting Sonuçları DeepSilence Televizyon Dünyası 0 14 Temmuz 2023 12:36
15 Haziran Perşembe (2023) Reyting Sonuçları DeepSilence Televizyon Dünyası 3 16 Haziran 2023 13:47
Kurtlar Vadisi Kaos YENİ SEZON 19 Ocak 2023 Perşembe ATV'de | Fragman Beatrice Yerli Diziler 6 16 Ocak 2023 18:40




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net