Forum Logo




Futbolcularımız, Corendon Alanyaspor galibiyeti hakkında konuştu


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 25 Eylül 2023, 10:26   #1
Çevrimdışı
aXi
FΞNΞRB∆HÇΞ
Futbolcularımız, Corendon Alanyaspor galibiyeti hakkında konuştu




Futbolcularımız, Corendon Alanyaspor galibiyeti hakkında konuştu
Www.TrendForum.Net

Fenerbahçemizin, Corendon Alanyaspor’u 1-0 yendiği maçın ardından oyuncularımız karşılaşmayı yayıncı kuruluşa değerlendirdi.

Bright Osayi-Samuel: Bugün 3 puan almamız çok önemliydi

Galibiyeti değerlendiren Osayi-Samuel, “Açıkçası benim için zorlu dakikalar vardı. Özellikle de ilk 20-30 dakika içerisinde bir darbe aldım ama sonrasında tabii ki devam etmem gerekiyordu. Maçın sonrasında ağrı biraz daha düştü. Bugün 3 puan almamız çok önemliydi. Sabırsızlıkla bundan sonra oynayacağımız maçı bekleyeceğiz.” dedi.

Takımımızın bu sezon oynadığı tüm resmi müsabakaları kazanarak 12’de 12 yapmasına dairse şunları söyledi:

“Şu anda kendimizi gerçek anlamda iyi hissediyoruz. Zaten iyi bir takım olduğumuzu düşünüyorum. Kaliteli bir kadroya sahip olduğumuzu söyleyebilirim. İnanıyorum ki zaman geçtikçe, maç oynadıkça hep beraber çok daha iyi bir performans ortaya koyacağız. Bugün de almış olduğumuz galibiyetten dolayı çok ama çok mutluyuz. Bizim açımızdan bugün en önemlisi günü galibiyetle noktalamaktı. Bunu hak ettiğimizi düşünüyorum. Zaten maça başlarken ana isteğimiz hızlı ve agresif bir şekilde başlamaktı. Bunu yapabildiğimiz için mutluyuz. Taraftarlarımız da bugün çok iyi destek gösterdiler. Aldığımız galibiyetler oynayacağımız maçlarda bize özgüven olarak geri dönüyor.”

İsmail Yüksek: Sahada son dakikaya kadar pes etmeyen bir Fenerbahçe vardı

Alanyaspor karşısında alınan galibiyetin ardından konuşan İsmail Yüksek, “Önemli bir deplasmandan iyi bir galibiyetle döndük. İyi bir oyun, iyi bir mücadele ve sahada son dakikaya kadar pes etmeyen bir Fenerbahçe vardı. İlk yarıda ve ikinci yarıda yakaladığımız fırsatları değerlendirebilseydik daha farklı bir skor çıkabilirdi. 1-0 galip geldik ve bugün 3 puanla dönüyoruz. İyi bir galibiyet serisi yakaladık. Ligde 5’te 5, Avrupa ile birlikte totalde 12’de 12 yaptık. Kazanmak değerli. Bugün bu deplasmandan güzel bir galibiyetle dönüyoruz. Maç takvimi çok yoğun. Perşembe ve pazar günü iki önemli lig maçımız var. Bu akşamki maçı kutlayıp yarından itibaren önümüzdeki ilk maçı düşünmemiz gerekiyor. Tüm takımı tebrik ediyorum. Alanya takımını da tebrik ederim, onlar da gerçekten iyi mücadele ettiler.” diye konuştu.

İrfan Can Kahveci: Bence bugün çok iyi başladık ve 1-0’ı da korumasını bildik

Alanyaspor deplasmanında takımımıza galibiyeti getiren gole imza atan İrfan Can Kahveci, maçın ardından “Bugün belki de sezonun en iyi başlangıçlarından birini yapmış olabiliriz. Çok iyi pozisyonlara girdik, atamadık, bazen de olmuyor. İlk yarıda 1-0 öne geçtik ama belki de ilk yarıda işi bitirebilirdik; 2-0, 3-0’da yapabilirdik. Bence bugün çok iyi başladık ve 1-0’ı da korumasını bildik. Bazen böyle deplasmanlarda 1-0 da bizim için çok iyi.” şeklinde konuştu.

Bu sezon takım ile taraftar arasında kurulan bağı değerlendiren İrfan Can Kahveci, “Geçen sene de iyi başlamıştım. Bazen destek olmuyor, bazen oluyor. Bu sene kendimi daha da iyi hissediyorum. Bu sene hem takım bir başka hem de taraftarımız bir başka. Bunu da hepimiz hissediyoruz. İnşallah sene sonuna kadar bunu sürdürebiliriz. 12’de 12 yaptık, inşallah milli araya kadar kayıpsız geçiririz.” diyerek sözlerini noktaladı.
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.


Sizi sevmediğimi düşünüyorsanız muhtemelen sevmiyorumdur. Sevdiklerimi şüpheye düşürmem.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
alanyaspor, corendon, futbolcularımız, galibiyeti, hakkında, konuştu


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Teknik Direktörümüz İsmail Kartal, Corendon Alanyaspor galibiyetini değerlendirdi aXi Fenerbahçe 0 25 Eylül 2023 10:26
Yönetim Kurulu Üyelerimiz Selahattin Baki ve Can Gebetaş, Corendon Alanyaspor maçındaki hakem kararlarına ilişkin açıklamalarda bulundu aXi Fenerbahçe 0 25 Eylül 2023 10:25
Corendon Alanyaspor 0-1 Fenerbahçe aXi Fenerbahçe 0 25 Eylül 2023 10:25
Futbolcularımız, Maribor galibiyetinin ardından konuştu aXi Fenerbahçe 0 18 Ağustos 2023 10:14
Camilla, Prenses Diana hakkında konuştu KoJiRo Ünlülerin Dünyası 0 22 Haziran 2022 21:20




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net