Forum Logo




Teknik Direktörümüz İsmail Kartal ve futbolcumuz Joshua King, Spartak Trnava maçı öncesi açıklamalarda bulundu


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 05 Ekim 2023, 08:50   #1
Çevrimdışı
aXi
FΞNΞRB∆HÇΞ
Teknik Direktörümüz İsmail Kartal ve futbolcumuz Joshua King, Spartak Trnava maçı öncesi açıklamalarda bulundu




Teknik Direktörümüz İsmail Kartal ve futbolcumuz Joshua King, Spartak Trnava maçı öncesi açıklamalarda bulundu
Www.TrendForum.Net

Fenerbahçemiz, UEFA Konferans Ligi H Grubu ikinci hafta maçında yarın akşam deplasmanda Slovakya ekibi Spartak Trnava ile karşılaşacak. Teknik Direktörümüz İsmail Kartal ve futbolcumuz Joshua King maç öncesi düzenlenen basın toplantısında karşılaşmayı değerlendirdi ve soruları yanıtladı.

Joshua King: Buraya galibiyet için geldik

“Tabii ki buraya galibiyet için geldik, 3 puanı elde etmek için geldik. Takım olarak şu anda iyi bir durumda olduğumuzu düşünüyorum. Bu zaman kadar 14 maç oynadık, beraberlik bile almadık. Bu 14 maçta galibiyetle devam ettik. Yarın da amacımız, isteğimiz maçı galibiyetle tamamlamak olacak.”

“Bu hafta içerisinde sizin de ifade ettiğiniz gibi kötü bir olay cereyan etti ama bu olay maçtan önce olmuştu, dolayısıyla ben de maça konsantrasyonumla beraber çıkmayı başardım. Hayatta ne olursa olsun, üzücü şeyler olsa da biz sahada elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz ve bu tip olayları nispeten unutup maça odaklanmaya gayret gösteriyoruz. Son maçta da aynı şekilde bu konsantrasyonla sahadaydım, yarın da aynı şekilde bu konsantrasyonla sahada olacağım. Tabii ki de üzücü bir haftaydı. Hem Murat’ın ailesi için hem de benim kendi ailem için üzücü bir haftaydı. Ama tabii ki bizler profesyoneliz ve futbolcu olarak sahaya odaklanmamız gerekiyor.”

King: Ben her zaman takıma katkı göstermeye çalışan bir futbolcuyum

“Son yapmış olduğumuz röportajda şunu söylemiştim: Takımımızda gerçekten mevcut çok kaliteli oyuncular var ve geçmiş senelere kıyasla çok daha az oynadığım bir dönem oldu, süre olarak söylüyorum bunu ama tabi ki ben sabırlı bir futbolcuyum. Ben her zaman takıma katkı göstermeye çalışan bir futbolcuyum. Bu şansı elde ettiğimde, hocam bana bu şansı verdiğinde hem asist hem de gol anlamında takımıma yardımcı olmak istiyorum. Tabii ki hocamızın kararı. Ben şu anda sabırla çalışmalarımı sürdürüyorum, antrenmanlarda en iyi şekilde performansımı ortaya koymaya çalışıyorum ve geliştirmem gereken noktaları da aynı şekilde geliştirmeye devam ediyorum. Benden sahada olmam istendiğinde isteğim, amacım takımıma her zaman yardımcı olmak.”

“Daha önce oynanan maçı bilmiyorum, hatırlamıyorum ama biz şu anda rakiple alakalı görüntüleri seyrediyoruz. Hocamız bize rakip analizini yaptı, sundu. Nelerle karşılaşacağımızı tahmin edebiliyoruz. Bugün de aynı şekilde öyle zannediyorum ki akşam antrenmandan sonra görüntülerle rakibi incelemeye devam edeceğiz. Güzel bir maç olacağını düşünüyorum.”

Joshua King: Forma şansı geldiğinde en iyisini ortaya koymaya çalışan bir futbolcuyum

“Açıkçası rekabetin her türlüsü takım için faydalıdır. Zaten burada rekabet olduğu zaman oyuncular kendi performanslarını en üst seviyeye çıkarmaya çalışırlar. Mental anlamda başlarda tabii ki benim için zordu. Süre alıp almama konusunda kendi kafamda soru işaretleri vardı ama ben hiçbir şekilde vazgeçmedim. Benim amacım, isteğim hocanın kadroyu kurarken işini zorlaştırmak. Çünkü ancak bu şekilde yapabilirim, kendimi gösterebilirim. Aynı şekilde antrenmanlarda da göstereceğim performansla beraber kendimi iyi bir şekilde sunmak istiyorum, göstermek istiyorum. Forma şansı geldiğinde de en iyisini ortaya koymaya çalışan bir futbolcuyum. Şu ana kadar iyi bir şekilde ilerlediğimizi söyleyebilirim. Kendi adıma da bunu söyleyebilirim. Takım içerisinde çok fazla iyi oyuncu, çok fazla kaliteli oyuncu var. Aynı zamanda kendi pozisyonumda da çok fazla mevcut kaliteli oyuncular var. Bizim ana hedefimiz maçları kazanmak. Bizim asıl isteğimiz oynayacağımız her maçtan galibiyetle ayrılmak. Söylemiş olduğum gibi takımda güzel bir rekabet var. Bu rekabet unsuru da oyuncuların kendilerini geliştirmesi için çok önemli bir unsur. Çünkü her zaman iyi bir performans ortaya koymalısınız. İyi bir performans ortaya koymazsanız sizin yerinize diğer takım arkadaşlarınız oynayacaktır.”

Teknik Direktörümüz İsmail Kartal: Bu gruptan lider olarak çıkmak istiyoruz. Bütün hedefimiz ve amacımız bu şekilde

“Buraya gelirken son oynadığımız lig maçından da moralli geldik. Kazanarak buraya geldik. Rakibimizle ilgili hemen hemen gruplara kaldığımız günden itibaren bütün rakiplerimizin analizlerini yapıyoruz. Yarınki rakibimizi Spartak Trnava takımını da oyuncularımla beraber çok iyi analiz ettik. Dersimize çalıştık. Şu ana kadar 17 resmi maç yaptılar, 8 galibiyet, 5 beraberlik, 4 mağlubiyet aldılar. Yanılmıyorsam 33 gol atıp, 21 gol yediler. Biz de bu rakibe karşı, burada iyi mücadele edip, iyi futbol oynayarak 3 puan almak istiyoruz. Bu gruptan lider olarak çıkmak istiyoruz. Bütün hedefimiz ve amacımız bu şekilde. Bunu da yarın sahaya çıkacak olan 11 oyuncumuzun bizim beklentilerimize cevap vererek ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını düşünüyorum.”

Teknik Direktörümüz İsmail Kartal: Biz pozitif futbol oynamaya çalışan bir takımız

“Biz, oyun içerisinde bütün oyuncularımızın taktik anlamdaki organizasyonlarımızı çalışıyoruz ve buna çok önem veriyoruz. Oyunun geneline baktığınız zaman duran toplar olsun, akan oyunda olsun bizim takımda herkes her an gol atabilir. Biz pozitif futbol oynamaya çalışan bir takımız. Yarınki maçla ilgili de bu gece toplantı yapacağım, bazı oyuncularımla görüşeceğim.”

Teknik Direktörümüz İsmail Kartal: Her maçın hikayesi farklıdır

“Her maçın hikayesi farklıdır. Her maçtan sonra her teknik direktör, her futbolcu kendine bir ders çıkartır ve tecrübe edinir. Bu dünyanın her yerinde her futbolcu ve antrenör için böyledir. Biz de yarınki maça rakibe göre Fenerbahçe’ye yakışır bir şekilde oynayacağız. Gerekiyorsa önde baskı yapacağız, gerekiyorsa kompakt bir şekilde savunma yapmasını bilerek futbol oynamaya çalışacağız. Bununla beraber bu gece yapacağımız toplantılar sonucunda da ne yapacağımıza çok net bir şekilde bu akşam karar vereceğiz.”

Teknik Direktörümüz İsmail Kartal: Her maça 3 puan için hazırlanıyoruz, çıkıyoruz

“Geçmişte yapmış olduğum basın toplantılarında da söyledim; 14’te 14, 20’de 20, 30’da 30… ben bunlara bakmıyorum. Zaten bunları takıma Samandıra’da yasakladım. Biz her maçın çok önemli olduğunu ve ilk oynayacağımız maçın bizim için sezonun en önemli maçı olduğunu oyuncularımıza anlattık. Her maça da 3 puan için hazırlanıyoruz, çıkıyoruz. 3 puan almak için buraya geldik, bu şekilde de hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. O nedenle geriye dönüp yaptıklarımıza çok da bakmıyoruz. Biz hep önümüze bakıyoruz. İlk oynayacağımız maç bizim için sezonun en önemli maçıdır. Bizim parolamız bu şekilde.”

“Deplasmanda oynanan 6 maçı gol yemeden geçtik, sebebi de takım savunması. Oyuncularımın her maça ne kadar ciddiyetle hazırlandığımızı gösteriyor. Daha önce de söylemiştim, maç kazanmak istiyorsanız gol yemeyeceksiniz. Şampiyon olmak istiyorsanız az gol yiyeceksiniz.”

“Her takımın kendine göre güçlü olan yönleri, zayıf olan yönleri vardır. Biz de Spartak Trnava takımının güçlü olan yanlarını, zayıf olan yerlerini tespit ettik. Şu ana kadar yapmış olduğumuz analizler, antrenmanlar sayesinde yarın sahaya çıkacak 11 kişilik oyuncumuz buna göre mücadele edecekler. Her maçtan verdiğim görevler var. Her rakibe göre oynadığımız farklı sistem var. Bunu için de yarın oyuncularımızın ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarına inanıyorum.”
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.


Sizi sevmediğimi düşünüyorsanız muhtemelen sevmiyorumdur. Sevdiklerimi şüpheye düşürmem.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
açıklamalarda, bulundu, direktörümüz, futbolcumuz, joshua, kartal, king, maçı, spartak, teknik, trnava, İsmail, Öncesi


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Teknik Direktörümüz İsmail Kartal ve futbolcumuz Rodrigo Becao, Nordsjaelland maçı öncesi açıklamalarda bulundu aXi Fenerbahçe 0 21 Eylül 2023 08:59
Teknik Direktörümüz İsmail Kartal’dan galibiyet değerlendirmesi aXi Fenerbahçe 0 18 Eylül 2023 09:58
Teknik Direktörümüz İsmail Kartal’dan galibiyet değerlendirmesi aXi Fenerbahçe 0 18 Eylül 2023 09:58
Teknik Direktörümüz İsmail Kartal ve futbolcumuz Jayden Oosterwolde, Twente maçı öncesi açıklamalarda bulundu aXi Fenerbahçe 0 31 Ağustos 2023 08:54
Teknik Direktörümüz İsmail Kartal, Twente galibiyetini değerlendirdi aXi Fenerbahçe 0 25 Ağustos 2023 09:59




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net