Forum Logo




Teknik Direktörümüz İsmail Kartal’dan galibiyet değerlendirmesi


Kullanıcı Etiket Listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Alt 18 Eylül 2023, 09:58   #1
Çevrimdışı
aXi
FΞNΞRB∆HÇΞ
Teknik Direktörümüz İsmail Kartal’dan galibiyet değerlendirmesi




Teknik Direktörümüz İsmail Kartal’dan galibiyet değerlendirmesi
Www.TrendForum.Net

Teknik Direktörümüz İsmail Kartal; Edin Dzeko, İrfan Can Kahveci ve Sebastian Szymanski’nin golleriyle Bitexen Antalyaspor’u 3-2 mağlup ettiğimiz karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa konuştu.

Karşılaşmayı değerlendiren Teknik Direktörümüz İsmail Kartal, “Maça iyi hazırlanmıştık. Sakatlıktan çıkan Ferdi biraz tedirgin başladı, bir de oyunun başında hiç anlayamadığımız şekilde daha 1-2. dakikada Cengiz’in sakatlanması…yani takım bir türlü oyuna giremedi, istediğimiz gibi bir başlangıç yapamadık. Bununla beraber rakip de bize ön alanda press yaptı ve gol buldular. Tabii ki maçı bırakmadık. 45+2. dakikada attığımız golle de devreye beraberlik yakalayarak girmiş olduk. İkinci yarı konuşarak yani kendimiz gibi nasıl oynamalıyız, ne yapmamız gerekiyor diye oyuncularımızla yaptığımız toplantılar neticesinde ikinci yarı güzel bir oyun çıktı. Daha sakin, daha ne yaptığını bilen bir Fenerbahçe olarak ikinci yarı iyi başladık. Goller geldi, sonrasında 1 gol daha yedik ama oyunu hiçbir zaman bırakmadık ve 3-2 kazanmasını bildik. Daha farklı da olabilirdi. İkinci yarı çok net pozisyonlarımız var. Her iki takım da bugün pozitif futbol oynadı. Türkiye’de bu tip takımlara karşı hem içeride hem de dışarıda kazanmak, puan almak kolay değil ki Antalyaspor iyi bir takım. Biz de bugün stadımızı dolduran taraftarlarımızın önünde maçı hiçbir zaman bırakmayarak, son ana kadar iyi mücadele ederek yakaladığımız pozisyonlarla maçı kazanmasını bildik. Oyuncularımı tebrik ederim.” dedi.

Teknik Direktörümüz İsmail Kartal, maçın hemen başında sakatlık yaşayan Cengiz Ünder ile ilgili şunları söyledi:

“Doktorla konuşup herhangi bir rapor gelmedi. Ama hiç beklemediğimiz bir şansızlık… Birden bire Cengiz’in sakatlığı, oyuna giremedik, oyuna başlayamadık. Tabii Antalya takımı da bize önde iyi baskı yaptı. Bununla beraber yavaş yavaş oyuncularımız oyuna ağırlığını koyarak, rakibe de bunu hissettirerek ikinci yarıda inisiyatifi kendi elimize aldık ve altı tane yüzde yüz net pozisyona girdik. Rakibin de golün haricinde iki tane pozisyonu vardı. Sonuçta kazandık. Oyuncularımı tebrik ediyorum.”

Teknik Direktörümüz İsmail Kartal, transfere ilişkinse, “Başkanımız ve Yöneticilerimizle birlikte 6 numara ile ilgili birkaç oyuncuyla temasımız oldu. Bu temasları Sayın Başkanımız yürüttü. 6 numara haricinde gerçekten çok önemli transferler yaptık. Bu konuda Başkanıma teşekkür ediyorum. Hep birlikte konuşarak, irdeleyerek, acele etmeden ki daha önce basın toplantılarında ifade ettiğim gibi ‘Biz ihtiyacımız olan oyuncuyu alacağız, bize katkı verecek, kalite katacak oyuncuları almak istiyoruz’ diye söylemiştik. Bu noktada bazı oyuncuları kulüp vermedi, bazı oyuncuların kendisi gelmedi. Bazı oyuncuları transfer edebilmek kolay olmuyor. Onun için biz de yapmış olmak için transfer yapmayalım diye ve kendi elimizdeki oyuncular da çok değerli olduğu için ki geçmişten bugüne baktığınızda Miha Zajc, Crespo, Fred gibi oyuncular var. Olmadı, yapamadık. Yapamadık diye bu da dünyanın sonu değil. Elimizdeki oyuncularla biz yolumuza devam edeceğiz. Nasıl ki bundan önce Crespo, Miha gibi oyunculara güvenerek başarılar elde etmiştik, güzel bir sezon kapatmıştık, bizim oyuncularımızın hepsi değerli, hepsine çok güveniyoruz. Şimdilik bu şekilde yolumuza devam edeceğiz.” değerlendirmesinde bulundu.

İsmail Kartal, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubunun ilk haftasında Nordsjaelland ile oynayacağımız karşılaşmayı şu şekilde değerlendirdi:

“Bu maç bitti ve dört gün sonra Nordsjaelland maçı var. Ona da elimizdeki kadroyu en iyi şekilde değerlendirip, rotasyonlu bir şekilde çıkacağız. Kendi evimizde kazanıp 3 puan almak istiyoruz. İnşallah onu da başarırız diye düşünüyorum.”
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.


Sizi sevmediğimi düşünüyorsanız muhtemelen sevmiyorumdur. Sevdiklerimi şüpheye düşürmem.
 
Alıntı ile Yanıt

 

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
değerlendirmesi, direktörümüz, galibiyet, kartal’dan, teknik, İsmail


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Teknik Direktörümüz İsmail Kartal’dan galibiyet değerlendirmesi aXi Fenerbahçe 0 18 Eylül 2023 09:58
Teknik Direktörümüz İsmail Kartal: Kazandığımız ve gruplara yükseldiğimiz için çok mutluyum. Oyuncularımı tebrik ediyorum aXi Fenerbahçe 0 01 Eylül 2023 08:53
Teknik Direktörümüz İsmail Kartal ve futbolcumuz Jayden Oosterwolde, Twente maçı öncesi açıklamalarda bulundu aXi Fenerbahçe 0 31 Ağustos 2023 08:54
Teknik Direktörümüz İsmail Kartal, Twente galibiyetini değerlendirdi aXi Fenerbahçe 0 25 Ağustos 2023 09:59
Teknik Direktörümüz İsmail Kartal, Yılport Samsunspor galibiyetini değerlendirdi aXi Fenerbahçe 0 22 Ağustos 2023 09:34




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net