Forum Logo




Ezeli rakipler bildiğiniz gibi! Fenerbahçe, Dursun Özbek'e iki cümlelik "Günün sözü" ile yanıt verdi


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 05 Ekim 2023, 18:41   #1
Çevrimdışı
Savaşın iyisi, barışın kötüsü yoktur.
Ezeli rakipler bildiğiniz gibi! Fenerbahçe, Dursun Özbek'e iki cümlelik "Günün sözü" ile yanıt verdi




Ezeli rakipler bildiğiniz gibi! Fenerbahçe, Dursun Özbek'e iki cümlelik "Günün sözü" ile yanıt verdi
Www.TrendForum.Net

Dursun Özbek'in açıklamalarına Fenerbahçe'dennyanıt gecikmedi. Özbek, Ali Koç'un canlı yayındaki açıklamalarının TFF ve hakemleri baskı altına almak olduğunu dile getirerek sert şeklide eleştirmişti. Bunun üzerine açıklama yapan Fenerbahçe'nin yanıtında "Günün sözü: Olay mahalline ilk suçlu geldi. Her zamanki gibi…"ifadeleri kullanıldı.

Süper Lig devleri Fenerbahçe ve Galatasaray arasındaki gerilim tavan yaptı. Dursun Özbek'in açıklamalarının ardından harekete geçen sarı-lacıvertliler, ezeli rakibine sosyal medyadan yanıt verdi.
ÖZBEK, SERT ÇIKTI

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Ali Koç'un canlı yayında yaptığı açıklamaların Türkiye Futbol Federasyonu'nu ve hakemleri baskı altına almak olduğu söylerken; "Bazı kulüplerin FETÖ ile ilişkisini devam ettiğini söylemeniz, yaptığınız görev ile bağdaşmıyor" dedi.


"OLAY MAHALLİNE İLK SUÇLU GELDİ"

Ezeli rakibin bu açıklamalarına yanıt veren Fenerbahçe açıklamasında, "Günün sözü: Olay mahalline ilk suçlu geldi. "Her zamanki gibi…" ifadelerini kullandı.

İşte Dursun Özbek'in açıklamaları;

"Rakibimizin başkanının açıklamaları... Enteresan bir TV programı. Divan Başkanı moderatör, sayın başkan da cevaplayan kişi..."
"Sayın başkan daha önce tek başına çıkıp görüşlerini ifade ediyordu. Dün akşamki program bana Hacivat ile Karagöz'ü hatırlattı. Her şey önceden tasarlanmış, hazırlanmıştır. Karagöz ile Hacivat böyle bir şeydi."
"Bazı kulüplerin FETÖ ile ilişkisini devam ettiğini söylemeniz, yaptığınız görev ile bağdaşmıyor."
"Bitmek bilmeyen ithamlar... Bu artık orta oyunu seviyesine döndü. Sürekli baskı altına almaya çalışan bir başkan! hem sistemi, hem de TFF'yi. Herkesi itham eden, herkesi eli kanlı terör örgütü ile ilişkilendirmeye çalışan bir başkan! Aynı zaman kendisi Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı! Eğer ithamların doğruysa, gerekçeleri ortaya koyman lazım. Bu ifadelerle insanları itham ederek bir yere varmak mümkün değil. Laflarımı seçerek kullanıyorum. İş çok tehlikeli boyuta getirilmeye çalışıyor. Böyle olmamasını temenni ediyorum. Bizim işimiz yeşil sahada çarpışmak ve orada birbirimizi yenmeye çalışmak."
Kaynak: Haberler.com / Spor
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
bildiğiniz, cümlelik, dursun, ezeli, fenerbahçe, gibi, günün sözü, iki, ile, rakipler, verdi, yanıt, Özbeke


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Adana, Şanlıurfa Gibi Sıcak Şehirlerde İnsanların Deli Gibi Acı Yemesinin "Nasıl Aklıma Gelmedi!" Diyeceğiniz Sebebi Zeytin Bunları biliyor musunuz? 0 05 Eylül 2023 13:44
Başkan Dursun Aydın Özbek: "TFF'nin kararını yanlış ve hatalı buluyorum" DeepSilence Galatasaray 0 16 Temmuz 2023 19:51
Dursun Özbek: "Bankalar Birliği anlaşmasından çıkacağım" KoJiRo Galatasaray 0 08 Haziran 2022 13:53
Binotto, Ferrari'nin "başarısız" protestosunun ardından FIA'dan yanıt bekliyor KoJiRo Formula 1 0 01 Haziran 2022 20:52
Dursun Özbek: "2000 ruhuna dönmemiz lazım" KoJiRo Galatasaray 0 25 Mayıs 2022 22:20




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net