Forum Logo




Cengiz Ünder: Fenerbahçe ile şampiyon olmaktan başka düşüncem yok


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 03 Şubat 2024, 10:26   #1
Çevrimiçi
Cengiz Ünder: Fenerbahçe ile şampiyon olmaktan başka düşüncem yok




Cengiz Ünder: Fenerbahçe ile şampiyon olmaktan başka düşüncem yok
Www.TrendForum.Net

Cengiz Ünder: Fenerbahçe ile şampiyon olmaktan başka düşüncem yok
Sezon başında Fenerbahçe'ye transferi birçok yönüyle eleştirilen Cengiz Ünder, kendisine yapılan yatırım hakkında olumsuz yorum yapanlara seslenirken iddialı sözler de sarf etti.



Türk futbolunun son dönemdeki en büyük yeteneklerinden biri olan ve Roma ve Marsilya gibi takımlardaki başarısıyla adından söz ettiren Cengiz Ünder, artık Süper Lig'de Fenerbahçe'nin başarısı için ter döküyor.

Deneyimli oyuncu, sakatlığı tamamen atlatmasının ardından performansıyla da taraftarın gönlünü kazandı.

Sözcü'ye konuşan Ünder, Avrupa'ya dönme hayalinin olmadığını vurguladı.

"Çubuklu benim hayalimdi"

İşte Cengiz Ünder'in açıklamalarının öne çıkan kısımları...

Daha genç yaştayken Fenerbahçe’ye gelmek gibi bir hayalim, çubukluyu giymek gibi bir hedefim vardı. Bunları gerçekleştirdim, Fenerbahçe’nin ne kadar büyük bir camia olduğunu daha iyi anladım. Fenerbahçe bence Türkiye’deki en iyi, ve en özel taraftara sahip kulüp. Uzun yıllar Avrupa’da oynadım. Belli bir noktaya geldikten sonra Türkiye’ye dönme vaktimin geldiğini düşünmeye başlamıştım. Fenerbahçe’nin kadro yapılanması ve taraftarı ilgimi çok çekti. Transfer sürecim zorlu geçti, ancak sonu güzel oldu. Verdiğim en doğru kararlardan biri.

"Avrupa'ya dönmek gibi bir düşüncem yok"

Beni en çok cezbeden Fenerbahçe’de yaşayacağım şampiyonluklar. Bu, beni çok motive ediyor. Yeniden Avrupa’ya dönme gibi bir düşüncem yok. Sadece kendimi Fenerbahçe’ye vermek istiyorum. Fenerbahçe formasıyla elde edeceğim başarıları ve kupaları düşünüyorum. Fenerbahçe ile yaşayacağım şampiyonluğu hayal ederek, düşünerek hareket ediyorum. Buna göre çalışıyorum. Geldiğim günden beri yüzde yüz buna inananlardan biriyim ve halen çok inanıyorum. Çok iyi bir kadroya sahibiz. Şampiyonluğa ulaşabilecek bir güçteyiz.

"Performansımla cevap veriyorum"

Transferimden sonra sakatlık yaşadım. Bir an önce sahaya çıkıp en iyisini yapmaya çalışmak, kendini kanıtlama çabası biraz baskı altına soktu. Sürekli iyi yapacağım şeyleri düşünerek bu noktaya geldim. Açıkçası baskı altında değilim. Kendimi rahat hissediyorum. Günden güne performansım da çok iyi oluyor. Nasıl bir futbolcu olduğumu biliyorum, kalitemi biliyorum. Kulübüm bana güveniyor, inanıyor. Bu yüzden böyle bir yatırım yaptılar. Her zaman yapılan yorumlara kulağımı tıkadım. Sahada sergilediğim performans herkese yeterli bir cevap oluyordur.

"Fenerbahçe ile şampiyon olursam..."

Ben her zaman kendimi iyi oyuncu olarak gördüm. Genç yaşta Avrupa’ya gittim, Avrupa'da kendimi kanıtladım. Ve en büyük hedeflerimden birisi Fenerbahçe ile şampiyonluk yaşamak. Şimdi Fenerbahçe’de şampiyonluk sevinci yaşayarak kendimi burada ispatlamak istiyorum. Bunun için savaş veriyorum aslında. Eğer Fenerbahçe ile şampiyon olursam kariyerimde hayal ettiğin noktaya ulaşmış olacağım.

Öte yandan yıldız futbolcu, Konferans Ligi'ni kazanabilecek güçte olduklarının da altını çizdi.

KAYNAK: INTERNET HABER
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
başka, cengiz, düşüncem, fenerbahçe, ile, olmaktan, Ünder, yok, şampiyon


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Turkcell Süper Lig'de erkeklerde ve kadınlarda şampiyon Fenerbahçe aXi Fenerbahçe 0 07 Eylül 2023 10:33
Derbide zafer Galatasaray'ın! Şampiyon, Fenerbahçe'yi farklı mağlup etti DeepSilence Galatasaray 3 04 Haziran 2023 21:36
2022 Spor Toto Şampiyonlar Kupası'nda Şampiyon Fenerbahçe Opet KoJiRo Voleybol 0 30 Ekim 2022 11:33
Fenerbahçe Beko, 10. Kez Basketbol Süper Ligi’nde Şampiyon KoJiRo Basketbol 0 14 Haziran 2022 05:13
Ergin Ataman: “Biz Şampiyon Olacağız, Şimdi Fenerbahçe Düşünsün” KoJiRo Basketbol 0 11 Haziran 2022 22:21




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net