Forum Logo




İsmail Kartal'dan Ali Koç sorusuna yanıt


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 04 Şubat 2024, 09:47   #1
Çevrimiçi
İsmail Kartal'dan Ali Koç sorusuna yanıt




İsmail Kartal'dan Ali Koç sorusuna yanıt
Www.TrendForum.Net

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, 2-0 kazandıkları Antalyaspor maçının ardından açıklamalar yaptı. İsmail Kartal, aday olmayacağını açıklayan Ali Koç'la ilgili gelen soruya cevap verdi.

Süper Lig'in 24. haftasında Fenerbahçe, Antalyaspor deplasmanına konuk oldu. Sarı-lacivertliler sahadan 2-0 galip ayrıldı.

Antalya Stadı'nda oynanan mücadelede goller 42. dakikada Cengiz Ünder ve 90+5'te Michy Batshuayi'den geldi.

Öte yandan sarı-lacivertlilerin yeni transferi Çağlar Söyüncü mücadeleye ilk 11'de başladı.

Müsabakanın ardından Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal açıklamalarda bulundu.

"Gole kadar 2-3 tane net pozisyonumuz vardı"

Kartal, sözlerine şu şekilde başladı:

Maça iyi başladık. Baskılı başladık. Gole kadar 2-3 tane net pozisyonumuz vardı. Bunları değerlendiremedik. 1-0 başladık ikinci yarıya, içeride ikiyi, üçü atmak için plan yaptık.

"Kazandığımız için mutluyum"

İsmail Kartal, kazandıkları için mutlu olduğunu söyledi.

Sergen Hoca da hamle yaparak oyunu dengeledi. Kompakt kalarak ikinci golü bulduk ve maçı kazandık. Zor bir deplasman, Antalyaspor iyi bir takım. Kazandığımız için mutluyum.

"Çağlar ilk maçı olmasına rağmen güzel bir performans sergiledi"

Yeni transfer Çağlar Söyüncü hakkında konuşan Kartal, şunları dedi:

Çağlar ilk maçı olmasına rağmen güzel bir performans sergiledi. Rakip çift santrfora dönünce biz de 3 stoperle oynadık son bölümde. 2. golü de attıktan sonra maç orada bitti zaten.

"Antalyaspor gibi bir takımdan 3 puan aldığımız için mutluyum"

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, şu ifadeleri kullandı:

Antalyaspor maçına hafta başından beri iyi hazırlandık. İlk yarı oyuna iyi başladık. Golün haricinde 2-3 net pozisyonumuz vardı, değerlendiremedik. İkinci yarıya da önde başlamanın avantajıyla 2-3 gol atmak için plan yapmıştık. Sergen Hoca da hamleler yaptı. Çift santrfora döndü. O hamlelere karşı biz de 3 stopere döndük. Faulden elde ettiğimiz topu uzun pasla golle bitirdik. Bugünkü maçta 3 puan aldığımız için oyuncuları tebrik ediyorum. Oyuncularla konuştum sahadaki zeminden serzenişte bulundular. Yağmurdan sonra zeminin daha iyi olduğunu söylediler. Zorlu bir deplasmanda Antalyaspor gibi bir takımdan 3 puan aldığımız için mutluyum.

"Az hata yapan mutlu sona ulaşacaktır"

Kartal, bir muhabirin Galatarasay ile bir gün önce veya sonra oynamanın avantaj oluşturup oluşturmadığı sorusuna ise şu cevabı verdi:

Bu tartışılır. Bir gün önce mi oynamak sonra mı oynamak? Şimdiden yorum yapmak doğru değil. Avantajı da var dezavantajı da var. Yorum yapmam doğru değil. Genel anlamda değerlendirmek lazım. Psikolojik olarak baktınız zaman rakip de maçları kazanıyor biz de kazanıyoruz. Güzel bir yarış içerisindeyiz. Sonuna kadar böyle gidecek. Az hata yapan mutlu sona ulaşacaktır.

"Gözden geçirilerek değişebileceğini düşünüyorum"

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un seçimlerde aday olmayacağına yönelik açıklamaları yönünde gelen soruya ise, şu yanıtı verdi:

Başkanımızın böyle bir açıklaması olmuş ama sezon sonu ben bazı şeylerin tekrar gözden geçirilerek değişebileceğini düşünüyorum.



KAYNAK: INTERNET HABER
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
ali, kartaldan, koç, sorusuna, yanıt, İsmail


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Altay'dan "G.Saray'da oynar mısın?" sorusuna Fenerbahçelilerin uykusunu kaçıracak yanıt BBQ SAUCE Fenerbahçe 0 03 Ekim 2023 00:59
Cristiano Ronaldo'dan Lionel Messi sorusuna ilginç yanıt! DeepSilence Spor Dünyası 0 09 Haziran 2023 14:42
"Barcelona'yı çalıştırır mısınız?" sorusuna Ancelotti'den tek kelimelik yanıt: İmkansız BBQ SAUCE Spor Dünyası 0 08 Nisan 2023 05:43
Kartal Yuvası - İsmail Şener Makinist Şairler ve Şiirleri 0 20 Şubat 2023 10:26
İsmail Kartal zirvede bıraktı KoJiRo Fenerbahçe 0 23 Mayıs 2022 20:52




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net