Forum Logo




Fenerbahçe'de tam mesai! Jorge Jesus etkisi


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 22 Haziran 2022, 21:04   #1
Çevrimdışı
Fenerbahçe'de tam mesai! Jorge Jesus etkisi




Fenerbahçe'de tam mesai! Jorge Jesus etkisi
Www.TrendForum.Net

Jorge Jesus, Samandıra’da şimdiden etkisini gösterdi. Yeni sezon öncesi yoğun bir çalışma temposuna başlayan futbolcular, yeni hocalarının tarzından etkilendi.




Yeni sezon hazırlıklarını bir haftadır sürdüren Fenerbahçe ’de Jorge Jesus rüzgarı şimdiden esmeye başladı. Hazırlıklarını Samandıra’da yürüten sarı-lacivertlilerde Portekizli çalıştırıcı adından söz ettirmesini bildi.

Futbolcular çift antrenmanla günleri geçiriyor. Bir antrenman ortalama 2.5 saat sürüyor. Her idman öncesi bir toplantı yapılıyor. Toplantı sonrası bir salon çalışması oluyor ve hemen akabinde oyuncular sahaya iniyor. Sabahtan akşama yoğun bir 5 saat mesai gerçekleşiyor. Sahaya çıkıldığında tempolu dayanıklılık koşuları dikkat çekiyor. Yorucu bir program olsa da futbolcular asla şikayet etmiyor. Tam tersi Jorge Jesus’un bu yöntemi, çalışma tarzı ve iletişimi futbolcular da saygı uyandırmış durumda. Ayrıca Samandıra’da hocanın en yakınında Operasyon Direktörü Mario Branco bulunuyor. Teknik menajer Mehmet Aurelio ise genelde oyuncularla iletişimde destek veriyor. Jorge Jesus, oyuncularla hep yakın temasta. Herkesin fikrini almayı önemsiyor ve iletişime açık. Jorge Jesus’un ilk günden itibaren gerek takımla gerek ekibiyle gerek profesyonellerle ve gerekse de medyayla kurduğu iletişim takdir topladı.

İLK MAÇ BUGÜN

2022-23 sezonuna hazırlanan Fenerbahçe’de ilk hazırlık maçı bugün oynanacak ve Fenerbahçe’nin Youtube kanalından yayınlanacak.. Sarı-lacivertliler bugün saat 18.00’da Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde Kuzey Makedonya şampiyonu KF Shkupi ile karşılaşacak. Jorge Jesus, ilk maçına çıkacak. Jesus’un bu mücadelede tüm futbolcularına şans vermesi bekleniyor.


AA
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
etkisi, fenerbahçede, jesus, jorge, mesai, tam


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Jorge Jesus'un yakın arkadaşı Ocvatio Machado'dan Fenerbahçe sözleri KoJiRo Fenerbahçe 0 08 Haziran 2022 13:59
Karşınızda Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jorge Jesus KoJiRo Fenerbahçe 0 02 Haziran 2022 20:18
Jorge Jesus, Fenerbahçe için İstanbul'a geliyor! KoJiRo Fenerbahçe 1 31 Mayıs 2022 21:31
Jorge Jesus Fenerbahçe'ye Sörloth'u istedi! KoJiRo Fenerbahçe 0 26 Mayıs 2022 20:49
Jorge Jesus, Fenerbahçe'de! Anlaşma sağlandı KoJiRo Fenerbahçe 0 23 Mayıs 2022 20:48




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net