Forum Logo




Fenerbahçe'de flaş ayrılık! Bedavaya gidiyorlar


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 24 Haziran 2022, 21:07   #1
Çevrimiçi
Fenerbahçe'de flaş ayrılık! Bedavaya gidiyorlar




Fenerbahçe'de flaş ayrılık! Bedavaya gidiyorlar
Www.TrendForum.Net

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de diğer yandan teknik direktör Jorge Jesus'un kadroda düşünmediği isimler netleşmeye başladı. Sarı-lacivertli yönetim, iki oyuncuyu bonservis bedeli olmasa da göndermeyi planlıyor.




Fenerbahçe 'de yeni sezon öncesi transfer çalışmaları hummalı biçimde sürüyor. Sarı-lacivertli takım, teknik direktör Jorge Jesus'un talebi doğrultusunda şu ana kadar Lincoln Henrique ve Bruma'yı renklerine kattı.

LINCOLN HENRIQUE SİFTAH YAPTI

Dün yeni sezon öncesi ilk hazırlık maçında Kuzey Makedonya şampiyonu Shkupi ile karşılaşan sarı-lacivertli takım rakibiyle 2-2 berabere kaldı. Yeni transferi Lincoln Henrique ilk sınavında başarılı performansını golle taçlandırdı.

YOLCULAR BELLİ OLDU

Portekizli teknik adam yeni sezonda kadroda düşünmediği futbolcuları belirlemeye başladı. Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; sarı-lacivertli kulüp Steven Caulker ve Max Meyer'i bonservis bedeli olmasa da göndermeyi planlıyor. Oyuncuları talep eden takım olursa başarı bonusu veya sonraki satıştan pay talep edilecek. Yönetim, anlaşma sağlandığı takdirde iki oyuncunun sözleşmesini fesih etmek istiyor.

Fenerbahçe beklentileri karşılamayan Caulker'ı geçen sezon başında Gaziantep FK'ye Alman futbolcuyu ise Ocak ayında Midtjylland'a kiralık vermişti.

NOVAK, LEMOS VE TISSERAND'IN BONSERVİS BEDELLERİ BELLİ OLDU

Kadroda düşünülmeyen diğer oyuncu Filip Novak için 500 bin euro ila 1 milyon euro arasında bir teklif bekleniyor. Lemos için 1 milyon euro, Tisserand için de 3 milyon euroluk bonservis bedeli belirlendi. Beklenen teklif gelirse Fenerbahçe bu oyuncular ile de yolları ayıracak.

VALENCIA İÇİN 4 MİLYON EURO

Arap yarımadasından ve Balkanlardan teklif alan Enner Valencia'nın bonservisi 4 milyon euro olarak belirlendi. Minimum 6-7 milyon euro seviyesinde teklif gelmesi durumunda Pelkas ve Zajc'ın da satışı da gündeme gelebilir.


AA
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
ayrılık, bedavaya, fenerbahçede, flaş, gidiyorlar


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Beşiktaş ve Fenerbahçe'den flaş anlaşma! Transferde... KoJiRo Beşiktaş 0 23 Haziran 2022 20:45
Beşiktaş'ta flaş ayrılık! İlkay İşler transfer oldu KoJiRo Beşiktaş 0 21 Haziran 2022 20:23
Fenerbahçe Beko’da 2 Resmi Ayrılık KoJiRo Basketbol 0 20 Haziran 2022 21:20
Fenerbahçe Opet'ten 4 ayrılık 4 transfer KoJiRo Voleybol 0 04 Haziran 2022 19:25
Yarmolenko'da flaş gelişme! KoJiRo Beşiktaş 0 25 Mayıs 2022 22:37




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net