Forum Logo




Maxi Gomez ve Moussa Dembele'de sabırlı bekleyiş


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 14 Ağustos 2022, 10:40   #1
Çevrimiçi
Maxi Gomez ve Moussa Dembele'de sabırlı bekleyiş




Maxi Gomez ve Moussa Dembele'de sabırlı bekleyiş
Www.TrendForum.Net

Santrfor hamlesi için Valencia’dan Maxi Gomez ve Lyon’dan Moussa Dembele için girişimlerini sürdüren Sarı-Lacivertliler, bu transfer konusunda kararını verdi. Yönetim, yurt dışında transfer döneminin sona ermesini bekleyip golcüyü uygun fiyata almak istiyor.



Fenerbahçe , forvet transferinde sonuca ulaşamaya hazırlanıyor. Michy Batshuayi, Vincent Aboubakar, Alexander Sörloth gibi isimlerin gündeme geldiği Sarı-Lacivertliler’de Maxi Gomez transferinin bitmek üzere olduğu aktarıldı. İspanyol basını, bu konuda anlaşmanın sağlanmaya yakın olduğunu belirtti. Haberlerde, Maxi Gomez’in artık Valencia’nın oyuncusu olmadığı ifade edilirken Fenerbahçe’ye imza atmak üzere olduğu belirtildi. İspanyol kulübü ile Fenerbahçe arasında anlaşma sağlanan tutar konusunda bir bilgilendirmeye yer verilmedi.

Kulüpten açıklama yok

Valencia’da Jasper Cillessen sonrası Maxi Gomez ile birkaç gün içinde ikinci ayrılığın gerçekleşeceği ifade ediliyor. 2019’da Celta Vigo’dan 14.5 milyon Euro’ya transfer edilen Maxi Gomez, Valencia forması altında çıktığı 105 maçta 22 gol, 15 asistlik skor katkısı sağlamıştı. Konuyla ilgili olarak Fenerbahçe cephesinden ise bir açıklama yapılmadı.

Bekle-gör taktiği...

Sarı-Lacivertli yönetim, Maxi Gomez’e ek olarak Moussa Dembele için de temaslarını sürdürüyor. Yurt dışında transferin Türkiye’den önce sonlanması ve adı geçen oyuncuların transferinin daha kolay hale gelecek olması ihtimalinden yola çıkan Fenerbahçe Kulübü, işi aceleye getirmeyecek. Transferlerin ucuza gelmesi için bekle-gör yöntemi uygulanacak.

Yusuf Dursun
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
bekleyiş, dembelede, gomez, maxi, moussa, sabırlı


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 
Seçenekler
Görüntüleme stilleri


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Milan Djuric'te bekleyiş sürüyor KoJiRo Beşiktaş 0 13 Haziran 2022 21:19
Gözler Moussa Dembele'de KoJiRo Fenerbahçe 0 12 Haziran 2022 16:13
Moussa Sow Kimdir ? KoJiRo Sporcular 0 12 Haziran 2022 09:13
Fenerbahçe'de Dembele aşkı alevlendi KoJiRo Fenerbahçe 0 04 Haziran 2022 17:25
Beşiktaş'ta Rıdvan Yılmaz için bekleyiş sürüyor KoJiRo Beşiktaş 0 23 Mayıs 2022 20:41




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net