Forum Logo




Fenerbahçe'den Austria Wien maçı hakkında flaş açıklama


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 20 Ağustos 2022, 08:23   #1
Çevrimdışı
Fenerbahçe'den Austria Wien maçı hakkında flaş açıklama




Fenerbahçe'den Austria Wien maçı hakkında flaş açıklama
Www.TrendForum.Net

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Avusturya temsilcisi Austria Wien ile oynadıkları maçta yaşanan olaylar ilgili açıklama yaptı.



Fenerbahçe , Avrupa Ligi’nde gruplara kalmak için geçmesi gereken son engel olan Austria Wien ile karşı karşıya geldi. Avrupa Ligi Play-Off Turu ilk maçında Jorge Jesus yönetimindeki Sarı-Lacivertli ekip deplasmanda Avusturya temsilcisini 2-0 mağlup ederek rövanş maçı öncesi tur için avantajı kaptı. Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri 8. dakikada Joshua King ve 89. dakikada Serdar Dursun kaydetti. Fenerbahçe'de mücadelenin ilk golünü kaydeden Norveçli futbolcu Joshua King maçın 2. yarısında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı.

Mücadelenin 43. dakikasında şok bir gelişme yaşandı. Austria Wien tribünlerinden atılan bir yabancı madde Altay Bayındır'a isabet etti oyun bir süreliğine durdu. Kısa süreli bir sakatlık geçiren Altay Bayındır ayağa kalktı ve oyuna devam edebildi. Maç öncesinde ve içerisinde yaşananlarla ilgili Fenerbahçe'de flaş bir açıklama geldi.

Sarı Lacivertli kulüpten yapılan açıklama şu şekilde:

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında karşılaştığımız Avusturya temsilcisi Austria Wien’in, maç önünde saha dışında ve maç içerisinde saha içinde yaşanan olaylara dair geri bildirimleri dikkate alarak yaptığı açıklamayı takip ettik.

Öncelikle hassasiyetimizi paylaşan, bu önemli konuda yapıcı bir yaklaşım ortaya koyan Austria Wien Kulübü’ne teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Bir kez daha kamuoyu önünde vurgulamak istiyoruz ki; Viyana emniyet birimleri ve yetkililerinin taraftarlarımıza yönelik ortaya koyduğu, güvenlik önlemi kapsamında değerlendirilemesi mümkün olmayan tavır, yaklaşım ve davranışları kabul edilemezdir.

Futbolun marka değerinin en üst seviyede tutulmaya çalışması ve korunması noktasında Fenerbahçe Spor Kulübü olarak sahip olduğumuz hassasiyeti vurguluyor; saha içinde ve saha dışında bu ve benzeri olayların bir daha yaşanmaması adına gereken adımların atılmasını beklediğimizi dile getirmek istiyoruz.

Ausria Wien cephesinden özür geldi

Austria Wien, dün oynanan Fenerbahçe maçındaki olaylardan dolayı taraftarlardan ve Fenerbahçe kalecisi Altay Bayındır'dan özür diledi.

Avusturya ekibinin yönetim kurulu üyesi Gerhard Krisch, stadyum içindeki ve çevresindeki bütün olayların incelediğini belirterek, "Fenerbahçe ile Viola Park'ta oynanan playoff iç saha maçında yaşanan tatsız olaylardan dolayı tüm stadyum ziyaretçilerinden içtenlikle özür dileriz. Özellikle Fenerbahçe kalecisi Altay Bayındır'dan da özür dileriz. Sahaya cisim atmak, kulüp olarak bizim de müsamaha göstermeyeceğimiz, affedilmez bir suistimaldir. Video kayıtları şu anda değerlendiriliyor. Fail tespit edilir edilmez ev yasağı uygulayacağız ve ülke çapında bir stadyum yasağı için Bundesliga'ya başvuracağız" ifadelerini kullandı.

Fanatik
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
açıklama, austria, fenerbahçeden, flaş, hakkında, maçı, wien


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Fenerbahçe Beko’dan Pierria Henry Konusunda Açıklama KoJiRo Basketbol 0 26 Haziran 2022 08:21
Fenerbahçe'de flaş ayrılık! Bedavaya gidiyorlar KoJiRo Fenerbahçe 0 24 Haziran 2022 21:07
Beşiktaş ve Fenerbahçe'den flaş anlaşma! Transferde... KoJiRo Beşiktaş 0 23 Haziran 2022 20:45
Mario Branco Hakkında Açıklama KoJiRo Fenerbahçe 0 19 Haziran 2022 11:11
Beşiktaş Vodafone – ALG Spor Maçı Biletleri Hakkında Bilgilendirme KoJiRo Beşiktaş 0 26 Mayıs 2022 20:26




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net