Forum Logo




"Talk To Me"den İlk Fragman!


Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree1Beğeniler
  • 1 Post By DeepSilence

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 12 Nisan 2023, 16:53   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
"Talk To Me"den İlk Fragman!




"Talk To Me"den İlk Fragman!
Www.TrendForum.Net

Youtuber kardeşler Michael ve Danny Philippou tarafından yönetilen film bu yaz sinemalarda!



Başlangıçta korku filmleriyle ünlenen, ancak son dönemde pek çok ödül kucaklayan "The Whale", "Everything Everywhere All At Once" gibi filmlerle popülerliğini daha da arttıran A24'ün yeni korku filmi "Talk to Me"den ilk fragman yayınlandı. Film, Avustralyalı ikiz kardeşler Danny ve Michael Philippou tarafından yönetildi.

Daha öncesinde YouTube kanalları RackaRacka ile tanınan ikili "Talk to Me" ile ilk kez bir uzun metraj film yönettiler. Filmin senaryosunu Danny Philippou ve Bill Hinzman kaleme aldı.

Hikaye, bir grup arkadaşın mumyalanmış bir el kullanarak ruhları nasıl canlandıracağını keşfetmesiyle başlıyor ve gençler, içlerinden biri çok ileri gidip korkunç doğaüstü güçleri serbest bırakana kadar yeni heyecana bağımlı hale geliyorlar. Fragman, çok ileri giden ve görünüşe göre kötü niyetli bir güç tarafından ele geçirilen kişiye odaklanıyor.

Filmin prömiyeri bu yıl Sundance Film Festivali'nde yapıldı ve A24'ün şiddetli bir açık artırma savaşında Kuzey Amerika dağıtım haklarını almasına yol açan övgü dolu eleştirilerle karşılandı. O zamandan beri Berlinale, SXSW ve Overlook Festival'de gösterilen "Talk to Me" şimdiden, A24'ün "The Witch", "Hereditary", "Midsommar", "The Lighthouse", "X", "Green Room" ve "Under the Skin" gibi üst düzey korku filmleri grubuna katıldı.

28 Temmuz'da vizyona girmesi planlanan filmde Sophie Wilde, Joe Bird, Alexandra Jensen, Otis Dhanji, Miranda Otto, Marcus Johnson, Alexandria Steffensen, Zoe Terakes ve Chris Alosio rol alıyor.
Beatrice bunu beğendi.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
fragman, talk to meden, İlk


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
"Mother" Filminden İlk Fragman! DeepSilence Film Tanıtımları 0 12 Nisan 2023 16:42
​Kızılcık Şerbeti 18. Bölüm 2. Fragman | "İnsan kalbine söz geçiremiyor..." Beatrice Yerli Diziler 1 07 Mart 2023 17:43
Kızılcık Şerbeti 14. Bölüm 3. Fragman | "Sen iyi ol da, önemli olan o..." Fiona Yerli Diziler 0 27 Ocak 2023 00:32
Kızılcık Şerbeti 14. Bölüm 2. Fragman | "Benden ömür boyu kurtuluş yok sevgilim!" Fiona Yerli Diziler 0 27 Ocak 2023 00:31
Kızılcık Şerbeti 14. Bölüm 1. Fragman | "Nursema, ben seni çok seviyorum..." Fiona Yerli Diziler 0 27 Ocak 2023 00:30




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net