Forum Logo




Mother (Ana) - 1926


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 13 Nisan 2023, 11:41   #1
Çevrimdışı
Silver Üye
Mother (Ana) - 1926




Mother (Ana) - 1926
Www.TrendForum.Net

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]" border="0" alt="" onload="NcodeImageResizer.createOn(this);" />

Yönetmen: Vsevolod Pudovkin
Senaryo: Nathan Zarkhi, Maxim Gorky (Roman)
Oyuncular: Vera Baranovskaya, Nikolay Batalov, Aleksandr Chistyakov, Anna Zemtsova, Ivan Koval-Samborsky, N. Vidonov, Aleksandr Savitsky, Vsevolod Pudovkin
Ülke: Rusya
Tür: Dram
IMDb: 7,5
Süre: 89 Dakika
Orijinal Adı: Mat

Dünya edebiyatında toplumcu gerçekçilik akımının öncüsü Maksim Gorki’nin, dünyanın tüm dillerine çevrilen ünlü romanı Mat (Mother) - Ana, Sovyet sinema ustası Vsevolod Pudovkin tarafından sinemaya uyarlanmıştır.

Rus Çarlığı’na bağlı patronların fabrika ve atölyelerinde koşullar son derece zor ve acımasızdır. Yaşlı Vlasov, içinde bulunduğu durumu alkolle unutmaya çalışır. Karısı ise gelişmelere karşı çaresizdir. Oğul Pavel, devrimci çalışmaları nedeniyle tutuklanır ve mahkum edilir. Tüm bu altüst oluşlar Pavel’in anasının bilincinde bir sıçrama yaratır. Ve Ana da, oğlu Pavel gibi sınıf mücadelesine katılır; işçi sınıfının birliği ve kurtuluşu için mücadeleye öncülük eder.


 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
1926, ana, mother


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
"Mother" Filminden İlk Fragman! DeepSilence Film Tanıtımları 0 12 Nisan 2023 16:42
How I Met Your Mother Beatrice Yabancı Diziler 5 23 Şubat 2023 13:41
how i met your mother Beatrice Trend Sözlük 9 10 Ekim 2022 00:56




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net