Forum Logo




James Wan'dan Stephen King Uyarlaması Geliyor


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 11 Mayıs 2023, 18:02   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
James Wan'dan Stephen King Uyarlaması Geliyor




James Wan'dan Stephen King Uyarlaması Geliyor
Www.TrendForum.Net



"Testere", "Ruhlar Bölgesi", "Korku Seansı" gibi ikonik serilerle korku filmi denildiğinde akla ilk gelen isimlerden biri olan yönetmen ve yapımcı James Wan, Stephen King'in "The Monkey" adlı kısa hikayesini, yapımcı olarak beyaz perdeye taşımaya hazırlanıyor.

Filmin başrolünü, HBO'nun ödüllü dizisi "The White Lotus"un ikinci sezonuyla büyük beğeni toplayan Theo James üstlenecek. Filmin yönetmen koltuğunda ise Osgood Perkins oturuyor. Oyuncu kadrosundaki diğer isimler, çekimlerin ne zaman başlayacağı gibi proje ayrıntıları henüz açıklanmadı.

Stephen King'in hikayesi, ikiz kardeşler Hal ve Bill'in, tavan arasında babalarının eski maymun oyuncağını keşfetmesiyle başlayan olaylar dizisini anlatıyor. Kardeşler oyuncağı bulduktan sonra etraflarında bir dizi korkunç ölüm meydana gelmeye başlar. Maymunu bir kenara atıp taşınmaya karar verirler ve yıllar geçtikçe birbirlerinden uzaklaşarak hayatlarına devam ederler.

Ancak gizemli ölümler yeniden başladığında ikiz kardeşler, yakınlarındaki herkesin hayatını almadan önce maymunu sonsuza dek yok etmenin bir yolunu bulmak için yeniden bir araya gelmek zorundadır...

Yazara olan hayranlığını sık sık dile getirdiği için James Wan'ın King'in hikayelerinden birini uyarlaması şaşırtıcı değil. Yönetmen filmle ilgili yaptığı açıklamada, "Stephen King, korku türünün vaftiz babasıdır. Çocukken ve kariyerim boyunca üzerimde büyük bir etkisi oldu ve onun hikayelerinden birini hayata geçirmeye yardımcı olmak rüya gibi. The Monkey, basit, ikonik ve inanılmaz derecede pazarlanabilir olmasıyla kişisel favorim. Ve bunu hayata geçirmek için Osgood gibi vizyoner ve sıkı bir tür hayranından daha iyi birini hayal edemiyorum." ifadelerini kullandı.

BEYAZPERDE
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
geliyor, james, king, stephen, uyarlaması, wandan


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Stephan King – Yükseliş Beatrice Kitap Özetleri - Kitap Tanıtımları 0 23 Mart 2023 20:48
Stephen King’in The Boogeyman Fragmanı Geldi Beatrice Film Tanıtımları 0 01 Şubat 2023 07:38
James Harden, Philadelphia Sixers Yönetimiyle Bir Araya Geliyor KoJiRo Basketbol 0 01 Temmuz 2022 10:05
Burak King - Yanıyoruz KoJiRo Yerli Şarkı Sözleri 0 19 Haziran 2022 15:43
Stephen W. Hawking Kimdir ? KoJiRo Bilim Adamları 0 12 Haziran 2022 10:01




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net