Forum Logo




“The Sims” Sinema Filmi Oluyor: “Barbie”nin Yapım Şirketi Kolları Sıvadı


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 22 Mart 2024, 18:43   #1
Çevrimiçi
“The Sims” Sinema Filmi Oluyor: “Barbie”nin Yapım Şirketi Kolları Sıvadı




“The Sims” Sinema Filmi Oluyor: “Barbie”nin Yapım Şirketi Kolları Sıvadı
Www.TrendForum.Net

The Sims film uyarlaması geliyor. Ünlü simülasyon oyun serisi, Margot Robbie’nin yapım şirketi LuckyChap tarafından beyaz perdeye uyarlanıyor.



The Sims film uyarlaması için hazırlıklar başladı. Live-action formatta geliştirilecek yapım, Barbie’nin de prodüksiyon ortaklarından LuckyChap Entertainment tarafından perdeye taşınıyor.

Oyun dünyasında özellikle 2000’li yılların en büyük markalarından biri haline gelen The Sims, beyaz perdeye uyarlanıyor. Ünlü Marvel dizisi Loki’nin ilk sezonunu yönetmesiyle bilinen Kate Herron bu hafta stüdyolara ve yayıncılara uyarlamayı tanıtmak için görevlendirildi. Herron ayrıca Briony Redman ile beraber filmin senaryosunu da kaleme alacak.

LuckyChap yapım şirketi Vertigo Entertainment’tan Lee ve Miri Yoon ile beraber filmin yapımcılığını üstleniyor. LuckyChapp; Margot Robbie, Tom Ackerly, Josey McNamara ve Sophia Kerr tarafından yönetilen bir prodüksiyon şirketi. Portfolyolarında geçen senenin en çok konuşulan filmlerinden biri olan ve eğlence sektörüne damga vuran Barbie de yer alıyor. Yapımcı şirketlerin yanı sıra The Sims’in yayıncısı Electronic Arts da filmin geliştirilmesinde söz hakkı sahibi olacak.



The Sims Film Uyarlaması “Barbie”nin Yolundan Gidebilir

The Sims oyuncuların değişik kişilik özelliklerine, ilişkilere ve becerilere sahip bir avatar olarak oynadığı ve sıradan günlük görevleri (ve çok daha fazlasını) yerine getirebildiği bir yaşam simülasyonu oyunu. Hedefleri ve arzuları olan karakterler oyuncunun tercihine göre büyük bir aile kurabiliyor veya kariyer yapabiliyorlar.

The Sims, 2000 yılında ana oyun olarak piyasaya sürüldükten sonra pek çok ek paket ile gittikçe genişledi ve gelişti. Oyuna gün geçtikçe tatiller, gösteri dünyası, flörtler, lise hayatı, hatta sihir ve vampirler eklendi. Oyunda pek çok karakter bulunuyor fakat seri boyunca en çok öne çıkan iki aile var: Goth ve Landgraab aileleri.

Belirli bir noktada The Sims, Barbie ile oldukça benzer bir yapıya sahip. The Sims, kendi öyküsü olmayan ve oyuncular tarafından kontrol edilen karakterler içeriyor. Barbie de, bir oyuncak olarak kendi öyküsü olmayan sonsuz kariyer dizisi içeren ve oynayan tarafından kontrol edilen bir bebek.



Bu hafta sonu Late Night with the Devil ile sinemalarda olacak Roy Lee, benzer zorlukta bir proje olan Lego filmlerini hayata geçirmişti. O animasyonlar yan filmlere ilham kaynağı olmuştu ve gişede yüz milyonlarca dolar kazandırmıştı. Herron ise Loki’de çoklu zaman çizelgeleri ve dünyaları ile Marvel’ın Disney Plus’ta en çok izlenen işlerinden birine imza attı.

Emerald Fennell imzalı Saltburn ve Greta Gerwig’in Barbie’sinin başarısının ardından LuckyChap en gözde yapım şirketlerinden biri hâline geldi. Şirketin bir sonraki projesi ise Sundance Film Festivali’nden MGM Amazon’a satılan komedisi My Old Ass.

Dört ana oyun, pek çok ek paket ve yan oyunla 24 yıllık büyük bir seri olan The Sims’in filmi için pek çok olasılık mevcut. Film Barbie gibi gerçek dünya ve sanal dünya arasında geçişlere sahip bir uyarlama olabilir ya da Bella Goth gibi oyunun yüzü hâline gelmiş karakterlerden birine odaklanabilir.

Yapım hakkındaki detayların gelecek aylarda paylaşılması bekleniyor.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 22 Mart 2024, 19:04   #2
Çevrimiçi
Yanıt: “The Sims” Sinema Filmi Oluyor: “Barbie”nin Yapım Şirketi Kolları Sıvadı




Sims kız oyunu Ben çok severim yaaa filmi nasıl olur acaba
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
filmi, kolları, oluyor, sims”, sinema, sıvadı, yapım, “barbie”nin, “the, Şirketi


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Samsung, iPhone 15 İçin Kolları Sıvadı DeepSilence Telefon Dünyasından Haberler 0 03 Ağustos 2023 11:10
Barbie Filmi Asi Ruh Trend Sözlük 4 31 Temmuz 2023 21:00
Ekonominin yol haritası hazırlanıyor! Hükümet kolları sıvadı: Tek haneli enflasyon DeepSilence Ülkemizden Haberler 0 13 Haziran 2023 11:12
En son gittiğiniz sinema filmi ? Sır Trend Sorular 15 28 Mayıs 2023 04:51
Sinema filmi gibi dövüşmek Er Şaban Trend Sözlük 2 20 Kasım 2022 19:30




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net