Forum Logo




Yeni Bir Live-Action “Temel Reis” Filmi Geliyor


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 22 Mart 2024, 18:54   #1
Çevrimiçi
Yeni Bir Live-Action “Temel Reis” Filmi Geliyor




Yeni Bir Live-Action “Temel Reis” Filmi Geliyor
Www.TrendForum.Net

Yeni “Temel Reis” filmi hakkında ilk detaylar belli oldu. Dünyaca ünlü çizgi dizi “Popeye” bir kez daha beyaz perdeye konuk oluyor.



Yeni Temel Reis filmi ufukta gözüktü. Popüler kültürün önemli ikonlarından olan Popeye bir kez daha sinema salonlarına yelken açmak için gün sayıyor.

İlk defa 1929 yılında gazetelerde şerit formatında çizgi roman olarak okurların karşısına çıkan Popeye, E. C. Segar tarafından yaratılmıştı. Ispanak düşkünü ikonik denizci Popeye, zamanla öyle sevildi ki çizgi romandan çizgi filmlere; oradan video oyunlara ve beyaz perdeye konuk oldu.

Büyük bir kültür ikonu hâline gelen seri, Türkiye’de yerelleştirilerek Temel Reis adıyla yayımlandı. Şimdi ise bu ünlü karakter Chernin Entertainment ve King Features ortaklığında yeni bir live-action filmle tekrar sinema dünyasına adım atıyor.



Popeye daha önce 1980 yılında Robert Altman’ın uyarlamasıyla live-action olarak sinemada gösterilmiş; o yapımda Temel Reis’i Robin Williams, Safinaz’ı Shelley Duvall ve Kabasakal’ı Paul L. Smith canlandırmıştı. Yapım gösterime girdiği dönemde pek fazla beğenilmese de zaman içerisinde kült sınıfına girmeyi başarmıştı. Paramount Pictures’ın 20 milyon dolara mal ettiği film gişede ise dünya çapında 60 milyon dolar kazandırmıştı.
Yeni Temel Reis Filmi Büyük Bütçeli Bir Yapım Olacak

1980’lerdeki Robin Williams performansından sonra Temel Reis ilk defa live-action formata konuk olacak. Büyük bütçeli bir film olacağı belirtilen yapımın senaryosunu The Sopranos, The Family ve Sexy Beast’in yazarı Michael Caleo kaleme alacak.

Bu sene 95. yılını kutlayan Popeye, en parlak döneminde hem animasyon filmleri ve dizileriyle yaşamıştı.



Öte yandan karakter; yalnızca sinema, TV ve çizgi romanlarda değil; moda dünyasında da ses getirdi. İki sene önce Temel Reis; Moschino, Supreme ve A Bathing Ape’in erkek giyim koleksiyonları için önemli bir ilham kaynağı olarak seçildi. İkonik karakter bugün hâlâ McCall Farms ıspanağının reklam yüzü.

Popeye hakkındaki son adaptasyon, Genndy Tartakovsky’nin başına geçtiği animasyon projesiydi. Ancak proje daha sonra Sony Pictures Animation tarafından iptal edildi.

Yeni filmde Temel Reis, Safinaz ve Kabasakal gibi karakterleri kimlerin canlandıracağı; yapımı kimin yöneteceği ve filmin ne zaman vizyona gireceği gibi detaylar henüz bilinmiyor.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
bir, filmi, geliyor, liveaction, reis”, yeni, “temel


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Mad Max serisinin yeni filmi Furiosa'dan yeni fragman yayınlandı KoJiRo Film Tanıtımları 0 22 Mart 2024 17:24
Live Action “Naruto” Filmi Yönetmenini Marvel’da Buldu KoJiRo Anime 2 15 Mart 2024 15:16
Kore Live Action Parasyte Serisi 5 Nisan'da Netflix'te Çıkış Yapacak KoJiRo Anime 0 09 Mart 2024 16:26
Temel Reis & Safinaz Aşkı Asi Ruh Trend Sözlük 2 24 Nisan 2023 23:20
Sharon Stone: Temel İçgüdü filmi yüzünden oğlumun velayetini kaybettim Zeytin Ünlülerin Dünyası 1 09 Mart 2023 11:23




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net