Forum Logo




Şehrin Azizleri Geri Dönüyor: Yeni “The Boondock Saints” Filmi için Çalışmalar Başladı


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 23 Mart 2024, 15:26   #1
Çevrimiçi
Şehrin Azizleri Geri Dönüyor: Yeni “The Boondock Saints” Filmi için Çalışmalar Başladı




Şehrin Azizleri Geri Dönüyor: Yeni “The Boondock Saints” Filmi için Çalışmalar Başladı
Www.TrendForum.Net

“The Boondock Saints 3” filmi geliyor. Norman Reedus ve Sean Patrick Flanery, ikonik rollerini yinelemeye hazırlanıyor.



The Boondock Saints 3 filmi için çalışmaların başladığı duyuruldu. 1999 tarihli kült aksiyon ve suç filmi Şehrin Azizleri, aynı başrollerle yeni bir maceraya atılıyor.

Troy Duffy’nin yazıp yönettiği 1999 yapımı The Boondock Saints filmi, Tanrı adına Boston’ın yeraltı suç dünyasını yok etmek üzere maceraya atılan iki İrlandalı kardeşin hikâyesini konu alıyordu.

Sean Patrick Flanery’nin Connor MacManus, Norman Reedus’un ise Murphy Macmanus’u canlandırdığı yapımın oyuncu kadrosunda ayrıca Willem Dafoe, David Della Rocco, Billy Connolly ve David Ferry gibi isimler bulunuyordu.

2009 yılında ise yine Duffy imzasıyla All Saints Day (Azizler Günü) isimli bir devam filmi çekilmiş fakat yapım ilkinin gölgesi altında kalmıştı.



Şimdi ise kült aksiyon gerilim filmi The Boondock Saints yeni bir devam macerasıyla beyaz perdeye geri dönüyor. Deadline’ın haberine göre Thunder Road ve Dragonfly Films, Flanery ve Reedus’un geri döneceği ve ilk iki filmdeki Azizlerin yeni nesil kanunsuzları eğiteceği yeni bir devam filmi hazırlıyor.

Bununla birlikte ilk ve devam filmini yöneten Troy Duffy seriye geri dönmeyecek. Ancak Duffy’nin karakterlerin hikâyelerini devam ettiren yeni bir kitap kaleme alacağı da gelen bilgiler arasında.

“The Boondock Saints 3” Filmi Bir Süredir Gündemdeydi

Serinin üçüncü filmi için bazı girişimlerin yapıldığı 2014 yılından beri biliniyordu. Fakat ikinci filmin ilkini aşamayan performansı, yapımcı şirketin projeye olan güvenini zayıflatmıştı.

Aradan geçen 15 yılın ardından Şehrin Azizleri yeni bir macerayla bir kez daha beyaz perdeye konuk olacak.

Reedus, The Boondock Saints 3 filmi hakkında şunları kaydediyor:

“Basil Iwanyk’in Thunder Road Films’i ve Todd Myers’ın Dragonfly Films’iyle beraber Şehrin Azizleri’nin hikâyesini beyaz perdeye taşımak için çalışmaktan heyecan duyuyorum. Üzerinde uzun zamandır çalışıyoruz ve bu işi herkesin görmesi içni sabırsızlanıyorum.”



Flanery de rol arkadaşıyla aynı heyecanı paylaşıyor ve şunları aktarıyor:

“Dümende Basil ve Todd varken bu şimdiye kadarki en iyi Azizler filmi olacak. Şimdi kardeşler için ceketlerini giyme, şarjörlerini doldurma ve işe geri dönme zamanı.”

Şehrin Azizleri 3 için henüz bir vizyon tarihi belirtilmedi.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
azizleri, başladı, boondock, Çalışmalar, dönüyor, filmi, geri, için, saints”, yeni, “the, şehrin


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Colin Farrell’lı “The Penguin” Gotham’a Geri Dönüyor: İşte Max Yapımı Diziden Yeni Fragman KoJiRo Yabancı Diziler 0 23 Mart 2024 08:36
Zerzevan Kalesi'nin UNESCO Dünya Mirası Listesi'ne girmesi için çalışmalar başladı Zeytin Ülkemizin ve Dünyanın Turizm Trendleri 0 12 Mayıs 2023 16:03
Phineas and Ferb, 20'şer bölümden oluşacak 2 yeni sezonla geri dönüyor! Beatrice Yabancı Diziler 0 14 Ocak 2023 14:13
Kurtlar Vadisi geri dönüyor! Yeni sezonda Memati Baş ve Pala da olacak mı? Beatrice Yerli Diziler 10 16 Kasım 2022 21:34
Behzat Ç. yeni bölümleriyle geri dönüyor Beatrice Televizyon Dünyası 0 15 Haziran 2022 12:38




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net