Forum Logo




Samuel: "Artık F1'in içeriğine Netflix yön veriyor"


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 09 Nisan 2023, 11:50   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
Samuel: "Artık F1'in içeriğine Netflix yön veriyor"




Samuel: "Artık F1'in içeriğine Netflix yön veriyor"
Www.TrendForum.Net



Times'ta köşe yazıları yazan Martin Samuel, Formula 1'in bir spor olmaktan çıkmaya başladığını söyledi ve F1 yönetimini sert bir dille eleştirdi.

Melbourne'daki yarışın son turlarında aldığı kararlarla neredeyse herkesin tepkisini çeken FIA, sadece yapay bir heyecan için son iki turda yarışı yeniden başlatmakla suçlanıyor ve dört pilotun yarış dışı kaldığı, Carlos Sainz'ın ise beş saniye ceza aldığı olayların bir numaralı sorumlusu olarak görülüyor.
Yaşananlar televizyon yayın süresinin artmasına ve sonucun belirlenecek olmasından doğan bir heyecana yol açtığı için Formula 1 yönetimince iyi karşılanmış olabilir, ancak başta taraftarlar olmak üzere birçok kişi bu durumdan memnun değil.
Memnuniyetsizliğini oldukça sert bir şekilde dile getiren gazeteci Martin Samuel, artık sporun içeriğine medyanın karar verdiğini düşünüyor.
Times'taki yazısında durumu yorumlayan Samuel, "Freddie Mercury'nin bir keresinde sorduğu gibi, 'bu gerçek hayat mı? Bu sadece bir fantezi mi? Formula 1'in kararını vermesi gerekiyor."
"Neredeyse 18 ay oldu ve spor halen Abu Dhabi'den öteye gidemedi. Hâlâ kurallar üzerinde kafa yoruyor, hâlâ spor-şov farkını anlamaya çalışıyor ve işin sadece drama kısmına odaklanıyoruz."
"Bir kez daha, bu kez Melbourne'de, saçmalık ve kaos kelimeleri bir drag yarışçısının paraşütü gibi aniden kendini gösteriverdi."
"Pilotlar takım radyosundan küfürler savurdu, bir tanesi gözyaşları içinde çizgiyi geçti. Alpine'in var olmayan bir turda iki aracı da hurdalığa gönderdi, Carlos Sainz'in ise beş saniye ceza aldı. Kaçınılmaz olarak tüm bunların sadece televizyona oynamak için yapıldığına yönelik şüpheler mevcut."
"Artık spor Drive to Survive'a içerik sağlamıyor, Drive to Survive bizzat sporun içeriğine yön veriyor."
"Masi'nin sporu kara bulutların altında bırakma kararı şampiyonluğa ulaşan Red Bull dışında herkes tarafından eleştirilirken, o gün güvenlik aracının arkasında yarışı bitirmek yerine yarışmaya karar vermesinin sonucu olarak Melbourne'deki karmaşa yaşandı."

 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
samuel


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Sainz: "Artık ben hızlıyım ama araç hızlı değil" KoJiRo Formula 1 0 30 Ekim 2022 10:29
Szafnauer: "Toplantılardaki Netflix kameraları F1'i güçlendirebilir" KoJiRo Formula 1 0 24 Haziran 2022 21:12
Vettel: "Günümüzde yarışların geleceğine 'para' karar veriyor" KoJiRo Formula 1 0 22 Haziran 2022 19:43
Horner: "Netflix'in çektiği takım patronları toplantısında, biraz tiyatro vardı" KoJiRo Formula 1 0 22 Haziran 2022 19:34
Schumacher: "DRS etkisi artık eskisi kadar güçlü değil" KoJiRo Formula 1 0 10 Haziran 2022 12:53




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net