Forum Logo




Wolff: "Hamilton'ın, Russell'a denk olmak için sadece şansa ihtiyacı var"


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 03 Haziran 2022, 21:05   #1
Çevrimdışı
Wolff: "Hamilton'ın, Russell'a denk olmak için sadece şansa ihtiyacı var"




Wolff: "Hamilton'ın, Russell'a denk olmak için sadece şansa ihtiyacı var"
Www.TrendForum.Net

Mercedes takım patronu Toto Wolff, Lewis Hamilton'ın, takım arkadaşı George Russell'ın sonuçlarını almak için sadece şanssızlığının sona ermesine ihtiyacı olduğunu söyledi.



Russell, bu kış Williams'tan Mercedes'e geçerek Valtteri Bottas'ın yerini aldı ve Hamilton'ın yeni takım arkadaşı oldu.

24 yaşındaki pilot, yıllardır Mercedes ile ilişkilendiriliyordu ve takıma geçer geçmez güçlü bir performans sergilemeye başladı. Fakat Russell'ın, bir yarış haricinde tüm hafta sonlarında Hamilton'ı geride bırakacağını ve sıralama turlarında da takım arkadaşının 4-3 önünde olacağını çok az kişi tahmin ederdi.

Hamilton başlangıçta W13'ten en iyisini çıkarmakta zorlansa da, takım Barselona'da dalgalanma sorununu kontrol altına alınca ve aracı istenilen yerde çalıştırmaya başlayınca çok daha rahat göründü.

Takım patronu Toto Wolff, Hamilton'ı düzenli olarak Russell'ın gerisinde bırakan şeyin kötü şans olduğunu söyledi. Hamilton, Monako'daki sıralama seansında kırmızı bayrak yüzünden son turunu atamadığı ve yarışta ilerleme kaydedemediği için Russell'a yetişemedi.

İspanya'da ise Haas pilotu Kevin Magnussen ile temas etmişti ve sezonun başlarındaki diğer yarışlarda, kötü zamanlamalı güvenlik aracı yüzünden birkaç kez stratejisi bozulmuştu.

Russell'ın Hamilton'ı yenmesinin artık olağan bir şey olup olmadığı sorulan Wolff şunları söyledi: "Lewis'in şanssızlıklarına bakarsanız, hayır. Yarışa bakın: yeniden arkada takıldı kaldı."

"Esteban ile temas etti, Fernando'nun arkasında kaldı ve sıralamada kırmızı bayrak çıktı. Bence bu durum değişecek. Yani bu şanssızlıklar bittiği zaman aynı tempoda olacaklar. Bir antrenman biri lider oluyor, öbüründe de diğeri lider oluyor ve bu harika."

"Ayrıca aracı düzeltmek için de birlikte çalışıyorlar çünkü bunu yapmamız lazım."



Dalgalanma sorunları yüzünden McLaren ve Alfa Romeo'yu yenmekte zorlanan Mercedes şu anda gridin en hızlı üçüncü takımı.

Wolff, şampiyonada üçüncü olmanın "ait oldukları ama olmayı istemedikleri" bir yer olduğunu söyledi.

Wolff, "Takımımız üçüncü sırada ve bu yüzden, beşinci ve altıncı oluyoruz."

"Ait olduğumuz yer burası ama olmak istediğimiz yer burası değil. Bu nedenle podyum almak güzel oluyor. Uzun vadede puanlar açısından iyi ama ben bunu istemiyorum."

"Ben ön grupta galibiyet alanların bir parçası olmak istiyorum ve önemli dersler alıyoruz. Bu uzun vadede yeniden performans göstermemiz için temel oluşturacak." dedi.

Motorsport
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
wolff


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Hamilton: "Umarım Silverstone'da galibiyet için savaşabiliriz" KoJiRo Formula 1 0 03 Haziran 2022 20:56
Brandle: "Hamilton'ın araç içerisinde güvene ihtiyacı var" KoJiRo Formula 1 0 03 Haziran 2022 20:54
Russell: "Albon, Williams'ta olağanüstü bir iş yaptı" KoJiRo Formula 1 0 03 Haziran 2022 20:48
Russell: "Performansımdan çok memnunum" KoJiRo Formula 1 0 02 Haziran 2022 21:15
Hamilton: "2023'e odaklanmadan önce bu aracın sorunlarını keşfetmeliyiz" KoJiRo Formula 1 0 01 Haziran 2022 20:55




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net