Forum Logo




Williams, mali kuralların ihlali nedeniyle 25.000 dolar ceza ödedi


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 08 Haziran 2022, 13:11   #1
Çevrimdışı
Williams, mali kuralların ihlali nedeniyle 25.000 dolar ceza ödedi




Williams, mali kuralların ihlali nedeniyle 25.000 dolar ceza ödedi
Www.TrendForum.Net

FIA'nın Salı günü yaptığı açıklamaya göre, Williams Formula 1'in mali kurallarını ihlal etmesinin ardından 25.000 dolar para cezası ödedi.



FIA, Williams'ın 2021 yılına ait yıllık raporları yeni finansal düzenlemelerin 5.1 sayılı maddesinin gerektirdiği şekilde 31 Mart 2022'taki teslim tarihine kadar sunmadığını açıkladı.

Williams, Nisan ayında FIA Bütçe Sınırı İdaresi tarafından haberdar edildi ve takım ihlali telafi etmek için FIA ile birtakım görüşmeler gerçekleştirdi. Görüşmelerin sonucunda Williams 25.000 dolar para cezasına çevrilen bir ABA (Kabul Edilen İhlal Sözleşmesi) imzaladı. FIA'ya göre Williams, en geç 31 Mayıs 2022'ye kadar usul ihlalini düzeltmeyi ve ABA'nın hazırlanması için Bütçe Sınırı İdaresi tarafından yapılan masrafları üstlenmeyi de kabul etti.

FIA tarafından yapılan açıklamada, "Williams'ın açıklamasının dikkate alınmasından, ihlalin Williams tarafından 31 Mart 2022'deki teslim tarihi öncesinde gönüllü olarak ifşa edilmesinden ve Williams'ın ihlali düzeltmek için işbirliğine yönelmesinden sonra, Bütçe Sınırı İdaresi, Williams'a aşağıda belirtilen koşullarda ihlali çözen bir ABA teklif etmeyi uygun gördü. Bu teklif Williams tarafından kabul edildi."

"Bütçe Sınırı İdaresi'nin kararı, durumu çözen nihai kararı teşkil eder ve temyize tabi değildir."

"Williams'ın ABA'nın herhangi bir şartına uymaması, Mali Düzenlemelerin 6.30 ve 8.2(f) Maddeleri uyarınca başka bir Usul İhlaline ve dolayısıyla Bütçe Sınırı Yargılama Paneli'ne yönlendirilmelerine neden olacaktır.

"Bütçe Sınırı İdaresi, işbu belge tarihi itibariyle, Williams'ın belirtilen süre içinde Usul İhlalini giderdiğini, Mali Cezayı ödediğini ve Bütçe Sınırı İdaresi tarafından ABA'nın hazırlanmasıyla bağlantılı olarak yapılan masrafları karşıladığını teyit eder." ifadeleri yer aldı.



Motorsport
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
ceza, dolar, ihlali, kuralların, mali, nedeniyle, williams, ödedi


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Williams, İspanya'nın ardından Monako'da güçlü görünmelerine şaşırmış KoJiRo Formula 1 0 05 Haziran 2022 10:22
Beşiktaş'ta olağan idari ve mali genel kurul toplantısı yarın yapılacak KoJiRo Beşiktaş 0 27 Mayıs 2022 21:43
Twitter'a 'Kullanıcıların Telefon Numaralarını Paylaştığı İçin' 150 Milyon Dolar Ceza KoJiRo Twitter 0 26 Mayıs 2022 19:56
SGK, Covid-19 salgınına 31 milyar lira ödedi DeepSilence Sağlık Haberleri 0 20 Mayıs 2022 15:28
Ezgi Mola'yı taciz eden şüpheli için istenen ceza belli oldu Beatrice Ünlülerin Dünyası 0 12 Mayıs 2022 14:48




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net