Forum Logo




Ricciardo: "Bir parçam, hakkımdaki spekülasyonları çok seviyor"


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 10 Haziran 2022, 13:12   #1
Çevrimiçi
Ricciardo: "Bir parçam, hakkımdaki spekülasyonları çok seviyor"




Ricciardo: "Bir parçam, hakkımdaki spekülasyonları çok seviyor"
Www.TrendForum.Net

Koltuğunu kaybedebileceğine yönelik dedikodularla boğuşan McLaren pilotu Daniel Ricciardo, bu tür spekülasyonları çok sevdiğini ve bunun kendisini motive ettiğini söylüyor.



İlk yedi yarış geride kalırken, Ricciardo için bir kez daha işler hiç iyi gitmiyor. Şu ana kadar yalnızca iki yarıştan puan alabilen ve şampiyonada takım arkadaşının bir hayli gerisine düşen Avustralyalı, McLaren CEO'su Zak Brown tarafından da ciddi şekilde eleştirilmiş, hatta Ricciardo'nun sözleşmesinden bahseden Brown "birtakım mekanizmalara sahip olduklarını" belirtmişti.

Bu da doğal olarak önemli spekülasyonları beraberinde getirdi, söylentilerin ortak noktası ise Ricciardo'nun koltuğunu kaybedebileceği ve koltuksuz kalabileceği şeklinde.

Ancak takımla 2023'e kadar sözleşmesi bulunan Ricciardo hiçbir spekülasyonu ciddiye almıyor, hatta bu spekülasyonları "motive olmak için kullandığını" belirtiyor.

Ricciardo, "İşin gerçeği şu ki, bir parçam bu tür spekülasyonları çok seviyor. Spora dair sevdiğim yönlerden biri de beni bir şeylerin üstesinden gelmeye zorlaması. Her zaman spotların altında olacaksınız ve her zaman üstünüzde belli bir baskı olacak."

"Bu koşullar altında başarılı olduğunuzda ise çok güçlü ve ödüllendirilmiş hissediyorsunuz. Ortada bariz bir gevezelik ve gürültü dönüyor, bunun farkındayım. Ancak bu benim için insanlara, en önemlisi de kendime halen başarılı olabileceğimi göstermek için bir fırsat."

"Halen başarılı olabileceğimden hiç şüphem yok, dolayısıyla insanların konuşmasıyla ilgili bir sorunum yok -nitekim bu yıl gerçekten muhteşem bir şey yapmadım. Ama derinlerde halen neler yapabileceğimi biliyorum ve en kısa sürede bunu göstermek için sabırsızlanıyorum."



Ricciardo her ne kadar Monako'da istediğini alamasa da, Bakü onun için kırılma noktası olabilecek bir diğer yarış, nitekim Avustralyalı pilot bu pistte galibiyete ulaşabilen beş pilottan birisi. 2017'de 10. sırada başladığı kaotik yarışta galibiyete uzanan ancak sonraki senelerde bu pistten genel olarak hayal kırıklığıyla ayrılan Ricciardo, hem Bakü'deki, hem de genel olarak 2022 sezonundaki kötü şansını geri çevirmeyi umuyor.

Güçlü bir sonuç elde edip edemeyeceği sorulan Ricciardo, "Bu mümkün. Böyle düşünüyorum çünkü hem yarışta, hem de oldukça önemli olan sıralama turlarında oldukça iyi bir iş çıkaracak potansiyelimiz var. Diğer cadde pistlerinden farklı olarak burası geçiş fırsatı sunan bir cadde pisti ve yarış temponuz yüksekse iyi sonuçlar elde edebilirsiniz."

"Burada çok daha fazla fırsat olduğunu söyleyebilirim, sadece bu bile iyimser olmama yetiyor. Bu yıl için bir tahmin yapmak çok zor, ancak kesinlikle iyi bir araca sahip olacağımıza inanıyorum.” dedi.

Motorsport
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
ricciardo


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Clarkson: "Aston Martin, Ricciardo için iyi bir yer olabilir" KoJiRo Formula 1 0 09 Haziran 2022 11:30
"Ricciardo'nun McLaren kontratını sadece kendisi erken feshedebilir" KoJiRo Formula 1 0 04 Haziran 2022 19:10
Massa: "Ricciardo'nun gülüşünü tekrar kazanmaya ihtiyacı var" KoJiRo Formula 1 0 04 Haziran 2022 19:03
Jones: "Ricciardo'nun McLaren kariyeri pek uzun görünmüyor" KoJiRo Formula 1 0 03 Haziran 2022 20:51
Villeneuve: "Ricciardo'nun McLaren'daki dönemi sona erdi" KoJiRo Formula 1 0 01 Haziran 2022 20:57




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net