Forum Logo




Ricciardo, Brown ile konuştuğunu ve güvence aldığını söylüyor


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 11 Haziran 2022, 08:08   #1
Çevrimiçi
Ricciardo, Brown ile konuştuğunu ve güvence aldığını söylüyor




Ricciardo, Brown ile konuştuğunu ve güvence aldığını söylüyor
Www.TrendForum.Net

Daniel Ricciardo, McLaren CEO'su Zak Brown ile konuştuğunu ve koltuğunu koruyacağına dair güvence aldığını söylerken, sonuçlardan memnun olmadığını da bir kez daha dile getirdi.



İyi bir sezon geçirmeyen Ricciardo'nun McLaren koltuğunu kaybedebileceği yönünde spekülasyonlar son günlerde hızını arttırmış vaziyette. Bu durumun ortaya çıkmasında McLaren CEO'su Zak Brown'ın "Ricciardo'nun elde ettiği sonuçların beklentileri karşılamadığını ve sözleşmesinde birtakım mekanizmalar bulunduğunu" söylemesinin de payı büyük.

2023 sezonunun sonuna kadar sözleşmesi bulunan 8 kez yarış galibinin takımdaki geleceğinin net olmadığını söylemek mümkün, ancak Ricciardo, Monako'dan bu yana Brown'la olan sorunları netleştirdiğini ve gelecek planlarında herhangi bir değişiklik olmayacağına dair kendisine güvence verildiğini söyledi.

Bununla birlikte Ricciardo, koltuğunun güvende olduğundan emin olmasına rağmen, hiçbir şekilde sonuçlarından memnun olmadığını da ekledi.

Ricciardo, "Kesinlikle hayır. Sezonun başlarında bir güvenceye sahip olmak rahatlatıcı, ancak bu rahatlık asla ve asla memnuniyetle karıştırılmamalı."

"Bu kadar basit. Daha iyi sonuçlar elde edebileceğimi biliyorum, bu nedenle daha iyi sonuçlar elde etmek ve başarının tadını takımla çıkarmak istiyorum."

"Dolayısıyla 13. sırada bekleyip bununla ilgili rahat veya mutlu hissedemem, hem de hiç." dedi.



Ricciardo, Brown'ın yaptığı yorumlara rağmen, kendisi ve patronlarının 2023'e kadar işleri yoluna koymak tamamen aynı fikirde olduklarını söyledi.

Motorsport.com tarafından basında çıkan spekülasyonların ardından Brown'la konuşup konuşmadığı sorulduğunda Ricciardo, "Konuştuk ve arayı kapattık. Daha fazla detaya girmeye gerek yok."

"Bazen -ki bu durumun suçlularından biri benim- medyada yazılıp çizilenlere çok takılıyoruz ve olanlara anlam vermekte zorlanıyoruz. Ama ilerlemeye devam edeceğiz."

"Takımla sözleşmem gelecek yılın sonuna kadar devam ediyor. Kendimi tamamen buna adamış durumdayım."

"Sadece piste çıkmalı ve yetenekli olduğumu, iyi yarışlar çıkarabileceğimi göstermeliyim. Takımın tam desteğine sahip olduğuma ve birlikte başarılı olmak istediğimize gerçekten inanıyorum."

"Sanırım bu kadar uzun süredir sporun içinde olduğum için medyaya karşı biraz bağışıklık kazanmış olabilirim."

“Bazı şeylerin bağlamdan çıkarıldığını biliyorum. Bu yüzden yazılanları okumak ve anlamlandırmak için çaba göstermeyi pek sevmiyorum Günün sonunda gerçekleri ve takımla aramdakileri bilen kişi benim."

"Dolayısıyla kendimi kaptırmamaya çalışıyorum ve bugünlerde çıkan hiçbir habere şaşırmıyorum." dedi.

Motorsport
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
aldığını, brown, güvence, ile, konuştuğunu, ricciardo, söylüyor


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Tatum ve Brown Taşıdı; Celtics, Curry’nin Muazzam Performansına Rağmen Kazandı KoJiRo Basketbol 0 09 Haziran 2022 12:10
Ricciardo, insanlara yanıldıklarını kanıtlamak istiyor KoJiRo Formula 1 0 08 Haziran 2022 13:17
"Ricciardo'nun McLaren kontratını sadece kendisi erken feshedebilir" KoJiRo Formula 1 0 04 Haziran 2022 19:10
Villeneuve: "Ricciardo'nun McLaren'daki dönemi sona erdi" KoJiRo Formula 1 0 01 Haziran 2022 20:57
Button: "Brown, Ricciardo'yu korumalıydı" KoJiRo Formula 1 0 31 Mayıs 2022 20:02




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net