Forum Logo




Norris: "McLaren'ın tüm aracı yenilemeye ihtiyacı var"


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 11 Haziran 2022, 08:14   #1
Çevrimiçi
Norris: "McLaren'ın tüm aracı yenilemeye ihtiyacı var"




Norris: "McLaren'ın tüm aracı yenilemeye ihtiyacı var"
Www.TrendForum.Net

Lando Norris, McLaren MCL36'nın sezon boyunca rekabetçi formunu korumak için tüm aracı güncellemesi gerektiğine inanıyor.



Her iki McLaren sürücüsünün de ilk 10'un dışında kaldığı Bahreyn'deki sezon başlangıcının ardından Norris, Miami dışında tüm yarışlardan puanla ayrılmayı başardı.

Norris aracın çoğu pistte iyi olduğunu ancak belirli viraj tiplerinde istenen seviyede olmadığı için, geçen yıl zorluk çektiği yarışlarla ilgili endişeli olduğunu söyledi.

Norris, "Bence daha fazla zorlandığımız bazı alanlar var. Aracımızı genel manada tüm pistlerde belli oranda geliştirdiğimize inanmak istiyorum."

“Geçen sezon çok zorlandığımız fakat henüz gitmediğimiz birkaç pist var. Bence bunlar, pist özellikleri bakımından daha önce gittiklerimizin hepsinden farklı. Zandvoort mesela bunlardan birisi."

“Henüz tüm viraj tiplerini ve pistleri keşfetmedik. Fakat aynı zamanda, genel olarak birçok alanda gelişmeyi başardığımıza inanmak istiyorum."

"Şimdi ihtiyacımız olan şey kapsamlı bir güncelleme paketine sahip olmak, tüm aracı yenilemek." dedi.



Genel olarak Daniel Ricciardo'nun MCL36'a uyum sağlamakta zorluk çektiği görülse de Norris, kendisinin de sorunlarla boğuştuğunu söylüyor.

Ayrıca takımın hazırladığı bazı güncellemelerin, aracın kendisine daha çok uymasına yardımcı olmasını umuyor.

"Aracın sürüşü nispeten iyi. Ancak bir sürücü olarak benim de kesinlikle de araçtan daha fazlasını istediğim noktalar var ve o yönde ilerlemek zor."

"Hem Daniel hem de benim araçtan istediğimiz şeylerin oldukça benzer olduğunu düşünüyorum fakat bazı sürüş tarzlarında ve çeşitli şeylerde kesinlikle farklılıklar var ve bazen aracımı onun yaptığına kıyasla belli bir yönde daha fazla götürüyorum."

"Ayrıca bu, aracı kişisel olarak nasıl sürmek istediğime ve bu yönde ilerlemenin iyi bir tur zamanı getireceğine inanmama bağlı. Fakat bu, bir yarıştan diğerine geliştirmesi kolay olan bir şey değil."

"Fakat önümüzdeki yarışlarda ve aylarda, aracımıza daha fazla güncelleme getirdikçe umarım bu yönde ilerleyebiliriz."

Takımın güç düzenindeki yeri sorulduğunda Norris, orta grubun kesin bir yargıya varmalarına izin vermeyecek kadar yakın olduğunu söyledi.

"Özellikle Bahreyn'den beri tutarlı şekilde iyiyiz. Belki Bahreyn'de iyi değildik ama o zamandan beri, her pistte iyi performans gösteren ve puanlar için mücadele etmemize yardım eden bir paketimiz var, ki bu iyi bir şey."

"Monako'da muhtemelen Mercedes'in önündeydik. Yani üçüncü, dördüncü, beşinci ve altıncı sıra civarında bir yerdeyiz fakat her halükarda çok yakın bir gruptan bahsediyoruz. O yüzden ön tarafa yakın olduğumuz sürece mutlu olacağım."

Norris, son olarak takımın Bakü'de önceki yarışlarda olduğu gibi iyi performans göstermesini beklediğini dile getirdi.



Motorsport
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
norris


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
McLaren: "Norris henüz Schumacher veya Hamilton'la kıyaslanmamalı" KoJiRo Formula 1 0 07 Haziran 2022 13:24
Massa: "Ricciardo'nun gülüşünü tekrar kazanmaya ihtiyacı var" KoJiRo Formula 1 0 04 Haziran 2022 19:03
Wolff: "Hamilton'ın, Russell'a denk olmak için sadece şansa ihtiyacı var" KoJiRo Formula 1 0 03 Haziran 2022 21:05
Brandle: "Hamilton'ın araç içerisinde güvene ihtiyacı var" KoJiRo Formula 1 0 03 Haziran 2022 20:54
Latifi: "Güvenlik aracı arkasındaki kazaya 'araçtaki bir problem' sebep oldu" KoJiRo Formula 1 0 31 Mayıs 2022 19:49




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net