Forum Logo

Hamilton: "Sırt ağrısı endişesi nedeniyle uzun sürüşü bıraktık"

Kullanıcı Etiket Listesi

LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Alt 12 Haziran 2022, 14:36   #1
Kırılmış bir kalbin hesabı, bu dünyaya ağır gelir.

Www.TrendForum.Net

Lewis Hamilton, Azerbaycan GP'de sırt ağrıları yaşama konusunda endişelerinin olduğunu ve benzer endişelerin, yarış hazırlıklarını da olumsuz etkilediğini söyledi.

Hamilton ve takım arkadaşı George Russell, Bakü Şehir Pisti'nde çok fazla dalgalanma sorunu yaşıyorlar. Russell, bu sorunun düzlüğün sonunda görüşünü etkilediğini söylerken, Hamilton sıralamalarda dalgalanmanın artık çok tehlikeli bir seviyeye ulaştığını söylemişti.

Hamilton, Cuma günkü antrenmanlarda sırt ağrısı nedeniyle planladıkları uzun sürüşü tamamlayamadığını açığa çıkardı. Şampiyon pilot ayrıca, Cuma akşam yaptıkları değişikliğin düzlük sonunda yaşadıkları dalgalanmayı azalttığını ancak virajlı bölgelerde arttırdığını söyledi.

Hamilton, "Dürüst olmam gerekirse, dün (cuma günü) düzlüğün sonunda çok fazla dalgalanma yaşıyorduk. Bu çok fena sırt ağrısına neden olduğu için uzun sürüşümü tamamlayamadım."

"Tanrı Angela'dan razı olsun. Her akşam bana fizyoterapi ve akupunktur yapıyor. Bu sabah çok fazla ağrıyla kalktım."

"Şu anda düzlüğün sonundaki dalgalanma o kadar kötü değil ancak bu sefer virajlarda kötü. Sürekli olarak bariyerlerden uzakta kalmaya çalışıyoruz. Umarım yarışta daha fazla yakıtla daha az sorun yaşarız ancak düzlükte çok yavaşız."

"Bunun sebeplerinden birisinin dalgalanma olduğundan eminim çünkü zemine her dokunduğumuzda yavaşlıyoruz. Ancak diğerlerinde Monza tarzı arka kanat var. Bu yüzden daha yapmamız gereken çok şey var." dedi.

Hamilton, pist üstünde kalmanın görüş açısından da endişe verici olduğunu düşünüyor.

Hamilton, "Bu sene görüş açısı tüm sezon boyunca aynıydı. Yani kesinlikle zor. Ancak bana göre hızlı virajlarda duvarlardan uzakta durmaya çalışmak daha zorlayıcıydı. Şu anda yaptığımız hiçbir şey... Çok fazla şeyi değiştirdik ancak işe yaramıyor."

"Bu çılgın bir şey çünkü Barselona'da hiç dalgalanma yoktu ancak diğer her yerde bu sorunu yaşadık. Bu, şu anda aşamadığımız bir olay." dedi.

Hamilton, FIA'nın bu konuda bir şeyler yapması gerektiğini belirten pilotlardan birisi oldu ve bu konu, Cuma günkü toplantıda gündeme getirildi.

Hamilton, "Bu, güvenlik sorunu olabilir. Dediğim gibi virajda 280 km/s hızla giderken tabanınız yere vuruyor. Bunu durdurabilmek için yapabileceğimiz pek fazla bir şey yok."

Hamilton, pist üstünde kalmanın görüş açısından da endişe verici olduğunu düşünüyor.

Hamilton, "Bu sene görüş açısı tüm sezon boyunca aynıydı. Yani kesinlikle zor. Ancak bana göre hızlı virajlarda duvarlardan uzakta durmaya çalışmak daha zorlayıcıydı. Şu anda yaptığımız hiçbir şey... Çok fazla şeyi değiştirdik ancak işe yaramıyor."

"Bu çılgın bir şey çünkü Barselona'da hiç dalgalanma yoktu ancak diğer her yerde bu sorunu yaşadık. Bu, şu anda aşamadığımız bir olay." dedi.

Hamilton, FIA'nın bu konuda bir şeyler yapması gerektiğini belirten pilotlardan birisi oldu ve bu konu, Cuma günkü toplantıda gündeme getirildi.

Hamilton, "Bu, güvenlik sorunu olabilir. Dediğim gibi virajda 280 km/s hızla giderken tabanınız yere vuruyor. Bunu durdurabilmek için yapabileceğimiz pek fazla bir şey yok."

"Fabrikada simülatörde 2 gün geçirdim. Elimden gelen her şeyi veriyorum. Yapabileceğim daha fazla şey yok. Bugün dalgalanma nedeniyle sadece düzlükte George karşısında 0.1 sn'den daha fazla kaybettim. Durum bu. Çalışmaya devam ediyoruz." dedi.

Motorsport

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.

Alıntı ile Yanıt

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
hamilton

Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)