Forum Logo




Perez: "Daha yakın olabilirdik fakat pole pozisyonu mümkün değildi"


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 12 Haziran 2022, 14:31   #1
Çevrimdışı
Perez: "Daha yakın olabilirdik fakat pole pozisyonu mümkün değildi"




Perez: "Daha yakın olabilirdik fakat pole pozisyonu mümkün değildi"
Www.TrendForum.Net

Red Bull pilotu Sergio Perez eğer her şey yolunda gitseydi, daha yakın olabileceğini fakat pole pozisyonunun mümkün görünmediğini dile getirdi.



Red Bull pilotu, sıralama turlarındaki son turuna, aracının güç ünitesindeki bir sorundan ötürü geç başladı ve bundan ötürü de önünde ya da arkasında kimse yoktu. Bundan ötürü de düzlüklerde kimsenin hava koridoruna giremedi.

Seansı ikinci sırada tamamlayan Perez, şöyle dedi: "Charles ile olan fark oldukça büyük görünüyor fakat sorunlar olmasaydı daha yakın olurduk. "

"Biraz daha fazlasını bulabilirdik fakat 0.3 saniye gerçekten çok fazla. Gerçekçi olursak pole pozisyonunun bugün ulaşılabilir olduğunu düşünmüyorum. Fakat kesinlikle biraz daha yakın olabilirdik."

"Tek başımaydım ve herhangi bir hava koridoruna sahip değildim. Bu da bana burada özellikle arka düzlükte pahalıya patladı. Önümde araç olmadığı için en iyi turuma göre vakit kaybettiğimi görebiliyorduk. Hemen hemen tüm düzlüklerde vakit kaybettim. Bu yüzden de en hızlı turum mükemmel olmaktan uzaktı."

"Fakat ikincilik kötü değil, bundan iyi bir yarış çıkarabiliriz. Bence yarın güçlü olabilir ve umarım Charles'ı baskı altına alabiliriz."

Seans içerisinde aracı iki kez duvara sürten Perez, bu konuda, "Birkaç kez sert şekilde vurdum ama bu yılki araçlar çok güçlü görünüyorlar."

"İlk turumda gerçekten çok zorladım ve kaza yapmayacağım için şanslıyım çünkü gerçekten sınırın üzerindeydim. Çok zorluyordum. Harika değildi fakat her şeyi son turda bir araya getirmeyi başardık, ki bu harika." dedi.

Perez'e yarışta neler yapabileceği de soruldu ve Perez bu konuda, "Neler olacak bilemem fakat burada uzun bir yarış olacağını biliyorum. Bence iyi durumdayız ve yarışta her şey olabilir."

"Burası, bitiş çizgisine ulaşmanın önemli olduğu pistlerden birisi. Hatalardan kaçınmayı ve bitirmeyi başarırsanız, bu otomatik olarak iyi bir pozisyonda olacağınız anlamına geliyor." dedi.

Motorsport
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
perez


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Leclerc: "Pole pozisyonunda olmayı beklemiyordum" KoJiRo Formula 1 0 11 Haziran 2022 22:06
Norris: "Küçük bir ilerleme kaydettik fakat yeterli değil" KoJiRo Formula 1 0 11 Haziran 2022 12:04
Tsunoda: "Perez'in yeni kontrat imzalamasından memnun değilim fakat bunu hak etti" KoJiRo Formula 1 0 10 Haziran 2022 12:54
Herbert: "Perez, Verstappen'in başına giderek daha fazla bela oluyor" KoJiRo Formula 1 0 08 Haziran 2022 13:24
Marko: "Perez arayı kapattı fakat Verstappen daha hızlı" KoJiRo Formula 1 0 08 Haziran 2022 13:18




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net