Forum Logo




Alpine, ilerleyen yarışlara daha fazla güncelleme getirecek


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 16 Haziran 2022, 19:46   #1
Çevrimdışı
Alpine, ilerleyen yarışlara daha fazla güncelleme getirecek




Alpine, ilerleyen yarışlara daha fazla güncelleme getirecek
Www.TrendForum.Net

Alpine'in teknik direktörü Pat Fry, bu hafta sonu gerçekleştirilecek Montreal'de arka kanadın değişeceğini fakat ilerleyen yarışlara daha fazla güncelleme getireceklerini söyledi.



Alpine bu yıl şimdiye kadar yapılan sekiz yarışın yedisinden puanla ayrılmayı başardı ve bunu yapabilen beş takımdan sadece birisi.

Son dört yarışta 27 puan toplayan Fransız üretici, McLaren ile puan farkını 18'e indirdi ve gözünü dördüncü sıraya dikti.

Montreal öncesinde açıklamalarda bulunan teknik direktör Pat Fry, şöyle dedi: "Bu hafta sonu, son üç yıldaki ilk Kanada Grand Prix'si için Montreal'e dönüyoruz."

"Pist uzun yıllar Formula 1'e ev sahipliği yaptı ve bize bazı benzersiz zorluklar yaratıyor çünkü pistin bir kısmı kalıcı, bir kısmı ise değil."

"Pistin ilk seansta epey kirli olmasını bekleyebiliriz ancak geçmişte Montreal'de gördüğümüz üzere pistin yüzeyi kauçuk parçalarıyla kaplandıkça yol tutuş giderek artacak."

"Pirelli buraya elindeki en yumuşak lastikleri getiriyor. Bu nedenle önceliklerimizden birisi şartlardan en iyi şekilde faydalanıp, lastikler hakkında bilgi toplamak olacak."



"Bakü'ye kıyasla bu hafta sonu biraz daha yüksek yere basma gücü ayarı seçilmesini bekleyebiliriz. Arka kanat için birkaç seçeneğimiz var, bunları deneyeceğiz ve en uygun ayarları bulacağız."

"Uzun düzlüklerin yavaş ve orta hızlı virajlarla birleşmesinden dolayı Montreal, Bakü'ye kıyasla daha yüksek yere basma gücü istiyor. Güç ünitesi tarafında durum Bakü ile benzer fakat frenler için gerçekten çok zor bir pist olacak."

"Bakü'de her iki araçla birden puan almak harikaydı. Hafta sonu için, performans anlamında üçüncü sektörde bize yardımcı olan düşük yere basma gücü ayarı seçtik."

"Bu ayar, hem sıralama turları hem de yarış için en uygun olanıydı fakat iki düzlükte güçlü olmaya çalışırken, viraj performansından ödün vermek zorunda kalıyorduk."

"Bakü'de büyük bir tartışma konusu olan dalgalanmayla ilgili ise büyük bir sorunumuz yoktu. Bunun bizim için önemli bir sorun olmadığını söyleyebilirim."

Merak edilen noktalardan birisi Alpine'in bu yarış veya sonraki yarışlar için güncelleme hazırlayıp hazırlamadığı.

Fry, bu konuda şöyle dedi: "Bakü'de sidepod bölgesine güncelleme getirmiştik. Montreal'de ise piste özgü bir kanat paketi olacak."

"Hem Silverstone hem de Avustralya için planlanan yeni güncellemelerimiz var. Yani, aracı sonraki yarışlarda sürekli olarak güncelleyeceğiz."

Motorsport
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
alpine, daha, fazla, getirecek, güncelleme, ilerleyen, yarışlara


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Alpine Bakü'ye "piste özgü" bazı güncellemeler getirecek KoJiRo Formula 1 0 10 Haziran 2022 12:47
Herbert: "Perez, Verstappen'in başına giderek daha fazla bela oluyor" KoJiRo Formula 1 0 08 Haziran 2022 13:24
Üç veya Daha Fazla Çocuğa Sahip Olmanın Beyni Nasıl Etkilediği Keşfedildi KoJiRo Bilim Dünyasından Haberler 0 28 Mayıs 2022 09:43
Bandrol Ücretlerine Yeni Zam: Teknolojik Aletlere Ortalama Yüzde 2 Daha Fazla Ücret KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 26 Mayıs 2022 04:50
Rusya: Avrupa ordusu, AB'ye daha fazla güvenlik sağlamaz KoJiRo Dünyadan Haberler 0 23 Mayıs 2022 21:58




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net