Forum Logo




Russell: "Bu sezon ilk kez Ferrari ve Red Bull'a bu kadar yakındık"


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 20 Haziran 2022, 19:44   #1
Çevrimiçi
Russell: "Bu sezon ilk kez Ferrari ve Red Bull'a bu kadar yakındık"




Russell: "Bu sezon ilk kez Ferrari ve Red Bull'a bu kadar yakındık"
Www.TrendForum.Net

Mercedes pilotu George Russell elde ettikleri sonuçtan ötürü mutlu ve bu hafta sonu çok az dalgalanma yaşadıklarını düşünüyor.



Russell, risk aldığı ve kuru zemin lastiği tercih etmesi nedeniyle ancak 8. sırayı elde edebildiği Cumartesi gününün ardından nispeten iyi bir yarış geçirdi. Mücadeleyi 4. sırada tamamlayan Mercedes pilotu, "tüm yarışları ilk beşte tamamlama" serisini de sürdürdü.

Yarışın hemen ardından konuşan Russell, "Alpine ve Haas'ları geçebileceğimize inanıyordum, ancak Leclerc ve Perez'in üstesinden gelebileceğinden endişeliydik, dolayısıyla yarışı onların önünde bitirdiğimiz için şanslıyız. Bugünkü hızımız, sezon geneliyle kıyasladığımızda, Ferrari ve Red Bull'a yakındı."

"Muhtemelen ikinci güvenlik aracı periyodu esnasında pite girmek isterdim, ancak bunun sonucumu etkileyeceğini pek düşünmüyorum. İkinci ve son bölümlerde oldukça hızlıydık, dolayısıyla lastikleri çalıştıramamamız ve podyum mücadelesinden uzaklaşmamız hayal kırıklığı oldu. Yine de 4. sıradayız, takım için iyi puanlar elde ettik ve podyuma dönmeyi başardık. Bu harika."

Kanada GP'si hafta sonu boyunca gündemdeki bir diğer mesele de dalgalanmaydı. FIA'nın takımlara gönderdiği ve "belli bir seviyede dalgalanmanın üstünün kabul edilmeyeceği" yönündeki direktifin ardından Mercedes bu hafta nispeten daha rahat göründü.

Dalgalanma yaşayıp yaşamadıkları sorulan Russell, "Araç biraz zıplıyordu fakat dalgalanma yaşamıyorduk, sadece düzlüklerde biraz sekiyorduk o kadar. Bu gece biraz daha rahat uyuyacağız!"

"Ancak dalgalanma sorununu tamamen çözdüğümüzü düşünmüyorum, bu hafta sonu çok farklı faktörler vardı; rüzgar ve pistin tümsekli yapısı gibi. FIA'nın bu hafta sonu yayınladığı revizyonlar nedeniyle tabandaki metal destek kolunu araçtan çıkardığımızı da belirtmeliyim, dalgalanma sorunu henüz bitmekten çok uzak." dedi.

Motorsport
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
russell


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Ferrari, Leclerc'in güç ünitesinin "onarılamayacak kadar" hasar aldığını doğruladı! KoJiRo Formula 1 0 17 Haziran 2022 20:38
Latifi: "Sezon sonuna kadar araçta olacağım" KoJiRo Formula 1 0 15 Haziran 2022 20:11
Ferrari: "Yeni arka kanat, Red Bull'la aramızdaki hız farkını azalttı" KoJiRo Formula 1 0 15 Haziran 2022 19:57
Hakkinen: "Red Bull, Ferrari'nin her hatasını cezalandıracak" KoJiRo Formula 1 0 14 Haziran 2022 20:00
Red Bull: "Perez, RB18'de Verstappen kadar rahat" KoJiRo Formula 1 0 10 Haziran 2022 12:50




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net