Forum Logo




Norris ve Ricciardo, McLaren'ın gelişmesi gerektiği konusunda hemfikir


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 21 Haziran 2022, 19:35   #1
Çevrimiçi
Norris ve Ricciardo, McLaren'ın gelişmesi gerektiği konusunda hemfikir




Norris ve Ricciardo, McLaren'ın gelişmesi gerektiği konusunda hemfikir
Www.TrendForum.Net

McLaren pilotları Lando Norris ve Daniel Ricciardo, puansız geçen Montreal hafta sonunun ardından daha fazla adıma ihtiyaçları olduğunu söylediler.



McLaren pilotları, Montreal'de saf tempo anlamında ilk ona girebilecek hızda değildi ve Lando Norris bu yılki en kötü yarışlarından birisini çıkarıp 15. oldu.

Yarışın ardından konuşan Norris, şöyle dedi: "Açıkçası yarışın pek çok noktasında şanssızdık. Hatta gidebilecek her şey test gitti."

"Fakat aynı zamanda mücadele edecek ve yarışmak istediğimiz insanların önüne geçecek hızımız da yoktu. Böyle bir günün ardından pozitif şeyler bulmak kolay değil."

"Genel olarak geçiş yapmak çok zordu ve bu da bulunduğumuz yeri etkiledi. Düzlüklerde çok yavaş kalıyorduk."

"Tempomuzun kötü olduğunu söyleyemem ama çok da iyi değildi. Bugün bizi en çok etkileyen şey öndeki araçları geçememekti."



"Kendi açımdan yaptığım bazı hatalardı vardı ama takım da hatalar yaptı. Yine de artık bir adım geri gidip kendimizi yenilememiz, geri dönmemiz ve bir sonraki sefere çok daha iyi bir iş yapmamız gerekiyor."

Norris ayrıca yarışın McLaren'ın aracının aslında ne kadar geride kaldığını gösterdiğine inanıyor ve bunu "pozitif" nokta olarak görüyor.

"İstediğimiz yerde değiliz. Böyle bir gün geçirmek de harika değil. Ancak bunu iyi bir şey olarak görmeliyiz. Çünkü bize ön bölümden çok uzakta olduğumuzu ve çok çalışıp, farklı şeyler devam etmemiz gerektiğini gösteriyor."

Daniel Ricciardo ise takım arkadaşına göre daha iyi bir hafta sonu geçirmesine rağmen hafta sonunu puansız kapattı ve bundan ötürü hayal kırıklığı yaşadı.

Avustralyalı pilot, "Söyleyebilecek çok fazla şey yok. Bizim için en iyi pazar günü olmadığı ortada."

"Hızlı değildik ve sonrasında yönetmemiz gereken birkaç sorunumuz daha vardı. Zor bir durumdu ve bizi mücadelenin dışına itti."

"Duruma yakından bakmamız, nerede daha iyisini yapabileceğimizi görmemiz ve bir dahaki sefere tüm bunları uygulamamız gerekiyor." dedi.

Motorsport
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
gelişmesi, gerektiği, hemfikir, konusunda, mclarenın, norris, ricciardo


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Ricciardo, F1'deki dans partnerini McLaren'da yeniden buldu mu? KoJiRo Formula 1 0 18 Haziran 2022 13:33
Norris ve Ricciardo, takım emirleri konusunda farklı görüşlere sahipler KoJiRo Formula 1 0 13 Haziran 2022 19:33
Verstappen ve Perez, Red Bull'un bazı adımlar atması gerektiği konusunda hemfikir KoJiRo Formula 1 0 11 Haziran 2022 11:55
Norris: "McLaren'ın tüm aracı yenilemeye ihtiyacı var" KoJiRo Formula 1 0 11 Haziran 2022 08:14
McLaren: "Norris henüz Schumacher veya Hamilton'la kıyaslanmamalı" KoJiRo Formula 1 0 07 Haziran 2022 13:24




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net