Forum Logo




Hamilton, Schiff'i "savunmak zorunda" hissetmiş


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 21 Haziran 2022, 19:54   #1
Çevrimdışı
Hamilton, Schiff'i "savunmak zorunda" hissetmiş




Hamilton, Schiff'i "savunmak zorunda" hissetmiş
Www.TrendForum.Net

Lewis Hamilton, yarış pilotu ve Sky Sports Formula 1 sunucuzu Naomi Schiff'i internetteki bir trollün saldırısına maruz kalmasının ardından savunmak zorunda kaldığını söyledi.



Bir dönem W Series'te mücadele eden Schiff, bu sezon Sky Sports F1 ekibinin önemli isimlerinden birisi oldu. Schiff, pazartesi günleri Any Driven Monday adlı programı sunarken, zaman zaman F1 yayınlarına da katıldı.

Schiff, bu haftanın başında internet üzerinde bir trollün yarış rekorunu sorgulayan saldırısına maruz kaldı ve bu, yarış dünyasından çok fazla destek almasını sağladı.

Bu saldırıya kayıtsız kalmayan Hamilton, Twitter hesabı üzerinden, "Naomi, eski bir profesyonel yarış pilotu ve Sky ekibinin bir parçası olarak fikrini söylemeye tamamen uygun."

"Katıldığından beri oraya büyük katkı sağladı ve daha fazla temsili yayını memnuniyetle karşılamalıyız. Sporda, bu tür tutumları değiştirmek için daha gidecek çok yolumuz var." şeklinde paylaşım yapmıştı.



2019'da W Series'te mücadele eden Schiff, bunun dışında bazı spor otomobil yarışlarına katıldı. Schiff, 2018'de Nurburgring 24 Saat yarışında sınıfında 2. olmuştu.

Padokta kadın figürlerin olmasının önemli olduğunu belirten Hamilton, "Bir şeyler söylemek zorunda hissettim. Burası uzun süredir, çok uzun süredir erkeklerin domine ettiği bir spor. Takımlarda ve sporda her seviyede kadınların temsilini ve iş fırsatlarını geliştirmek için yapmamız gereken daha çok şey var."

"Bu konuda çok geliştik. Ben sadece kendi takımım hakkında konuşabilirim. Fabrikaya gittiğimde, kadın sayısında çok fazla artış olduğunu görüyorum. Pazarlama ve insan kaynakları alanında artış var."

"Ancak mühendisler açısından, dah fazla kadını gelmesi yolunda cesaretlendirmeliyiz. STEM konularına girmek ve fırsat yaratmak için orada daha fazla genç kız var."

"Bu, Stefano [Domenicali, F1 CEO'su] ve FIA ile arka planda herkes için daha kapsayıcı bir ortam olduğundan emin olmak için yaptığımız çalışmalardaki rolümün bir parçası." dedi.



Hamilton, padokta daha fazla çeşitlilik ve kapsayıcılık için zorlayan F1'deki en sesli figürlerden biri oldu. Mercedes'in daha fazla kapsayıcı olmasını hedefleyen Accelerate 25 programında çalışmanın yanı sıra Hamilton, yeterince temsil edilmeyen toplumdan gelenleri motor sporlarına sokmayı hedefleyen bir kampanya olan Hamilton Komisyonu'nu da başlattı.

Hamilton, "Bir süredir bunun hakkında konuşuyoruz ve kameranın arkasında dururken veya padokta yürürken pek bir fark görmüyorsunuz. Umduğum kadar değişiklik olmadı. Ama bu, konuşmaya devam ettiğim için minnettar olduğum bir durum."

"Naomi'nin orada olması, dediğim gibi temsil açısından çok önemli ve bence o harika bir iş çıkarıyor. Sadece yaptığı şeyi yapmaya devam etmesi için onu cesaretlendirmeye çalıştım çünkü o çok şey ifade ediyor." dedi.

Schiff, trollemenin ardından taraftarlara destekleri için teşekkür etti ve insanları “buna şımartmamaya, misilleme yapmamaya veya intikam almamaya” teşvik etti.

Schiff, "Sözlerinizin etkisi olduğunu ve bu nedenle bu platformlarda olumlu bir şeyler yapmamız ve birbirimize karşı nazik olmamız gerektiğini unutmayın" diye yazdı.

Motorsport
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
hamilton, hissetmiş, savunmak zorunda, schiffi


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Hamilton: "Aracımızın yarış performansı tüm takıma umut verdi" KoJiRo Formula 1 0 20 Haziran 2022 19:54
Vettel: "Sekizinci olmak beni ya da Hamilton'ı motive etmez" KoJiRo Formula 1 0 10 Haziran 2022 13:15
Warriors GM’i Bob Meyers: “Curry’i Savunmak Zorunda Olmamız Üzücü” KoJiRo Basketbol 0 08 Haziran 2022 13:38
Coronel: "Hamilton ayrılırsa yerine Nyck de Vries gelir" KoJiRo Formula 1 0 04 Haziran 2022 19:02
Hamilton: "2023'e odaklanmadan önce bu aracın sorunlarını keşfetmeliyiz" KoJiRo Formula 1 0 01 Haziran 2022 20:55




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net