Forum Logo




Red Bull, Vips'in kontratını feshetti


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 28 Haziran 2022, 20:35   #1
Çevrimdışı
Red Bull, Vips'in kontratını feshetti




Red Bull, Vips'in kontratını feshetti
Www.TrendForum.Net

Red Bull Racing, geçtiğimiz hafta katıldığı bir yayında ırkçı bir söylemde bulunan Juri Vips'in kontratını feshettiğini açıkladı.



Vips, geçtiğimiz hafta sonu Red Bull akademi pilotu Liam Lawson ve diğer arkadaşlarıyla oyun oynadığı yayında ırkçı bir ifade kullanmıştı. Bunu duyan Red Bull harekete geçmiş ve neler olduğunu araştıracağını, bu süre zarfında da Vips'le olan ilişkilerini askıya aldığını açıklamıştı.

Red Bull'un konuyla alakalı araştırması sonuçlandı ve bugün yapılan açıklamayla Vips'in kontratının feshedildiği duyuruldu.

Takım tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Juri Vips'in karıştığı online bir kazayı incelememizin ardından, Oracle Red Bull Racing, test ve yedek pilot rollerindeki Vips'in kontratını feshetti."

"Takımımız, ırkçılığın herhangi bir formuna göz yummayacak."

Vips, Red Bull'un genç sürücü programına 2018 yılında katılmıştı ve 2020'den bu yana F2'de mücadele ediyordu. Estonyalı pilot, ayrıca, Red Bull için test ve yedek pilot görevlerini de üstleniyordu.

Genç pilot, Red Bull için simülatör çalışmaları yapıyordu. Red Bull, 2021 genç pilot testi dahil olmak üzere Vips'e birçok kez F1 aracı sürme fırsatı verdi ve Estonyalı pilot son olarak 2022 İspanya Grand Prix'sinin 1. antrenman seansında RB18'i sürme şansını elde etmişti.

Vips, bu sezon F2'de Hitech GP ile yarışıyor ve bu hafta sonu Silverstone'da destek serileri de yarışacak. Hitech takımı, Vips'in bu hafta sonu kendileriyle yarışıp yarışmayacağı konusunda henüz bir açıklama yapmadı.

Vips, geçtiğimiz hafta Red Bull'un ilişkilerini askıya almasının ardından şöyle bir açıklama yayınlamıştı: "Bu dil tamamen kabul edilemez ve benim sahip olduğum değerleri ve ilkeleri yansıtmıyor. Yaptıklarımdan dolayı derin pişmanlık duyuyorum ve bu benim örnek olmak istediğim bir davranış değil. Soruşturmada tam olarak işbirliği yapacağım."



Motorsport
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
bull, feshetti, kontratını, red, vipsin


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Horner, Red Bull'un güncelleme planlarını açıkladı KoJiRo Formula 1 0 27 Haziran 2022 20:00
Leclerc, Red Bull pilotlarıyla arayı açmayı hedefliyor KoJiRo Formula 1 0 12 Haziran 2022 14:40
Red Bull'un Bakü'ye getirdiği taban güncellemeleri KoJiRo Formula 1 0 10 Haziran 2022 13:10
"Ricciardo'nun McLaren kontratını sadece kendisi erken feshedebilir" KoJiRo Formula 1 0 04 Haziran 2022 19:10
Red Bull, RB18'in karakteristiğini geliştirmeye açık KoJiRo Formula 1 0 01 Haziran 2022 20:43




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net