Forum Logo




Alpine, Silverstone'a getireceği büyük güncelleme paketinden umutlu


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 30 Haziran 2022, 13:34   #1
Çevrimiçi
Alpine, Silverstone'a getireceği büyük güncelleme paketinden umutlu




Alpine, Silverstone'a getireceği büyük güncelleme paketinden umutlu
Www.TrendForum.Net

Alpine teknik direktörü Pat Fry, Silverstone için yeni bir taban ve gövde parçalarının da içerisinde bulunduğu büyük bir güncelleme paketi hazırladıklarını söyledi.



Alpine, bu yıl şimdiye kadar düzenli olarak gelişim kaydeden takımlardan birisi ve Montreal'deki performansları oldukça umut vericiydi.

Bu yıl sadece Emilia Romagna GP hafta sonunda puan alamayan Alpine, düzenli olarak puan almayı başaran dört takımdan birisi konumunda.

Yine de şampiyonada McLaren'ın 8 puan gerisinde yer alıyorlar ve öne geçebilmek için daha fazla gelişime ihtiyaçları var.

Bu kapsamda Silverstone'a yeni güncellemelerle geliyorlar ve bu paketten beklenti büyük.

Hafta sonu öncesinde konuşan Pat Fry, şöyle dedi: "Silverstone, Copse, Maggotts ve Becketts gibi pek çok hızlı viraja sahip olduğu için Formula 1 için harika bir yer."

"A522, sezonun ilk yarışlarında yüksek hızlı virajlarda, düşük hızlı virajlara göre daha iyi performans gösterdi ancak getirdiğimiz güncellemeler sayesinde, ikisi arasında denge yakalamayı başardık."

"Silverstone genellikle ana soru işareti hava durumudur fakat ister yağmur isterse de kuru olsun, rekabetçi olacak sevideyiz."

"Enstone'daki herkes, yeni bir taban ve gözde parçalarının da içerisinde bulunduğu büyük bir güncelleme paketi hazırlamak için çok çalıştı. Şimdiye kadarki yoğun güncelleme planını devam ettirmek için çabalayan herkese teşekkür ederiz."

Öte yandan Fry, Fernando Alonso'nun Montreal yarışında iki ayrı sorunla boğuştuğunu keşfettiklerini söyledi.

"Montreal'de 10 puan almak iyi olsa da, paketin iyi bir dayanıklılık seviyesine sahip olması gerektiğini bir kez daha gördük. Maalesef Fernando yarışta iki ayrı sorun yaşadı. Birisi güç ünitesi performansını, diğeri sise süspansiyonunu etkiledi. Bu da mükemmel sıralama turlarının ardından yarışa podyuma çıkmasını engelledi."

"İkinci sorun lastik aşınmasına neden oldu. Ayrıca sanal güvenlik aracı nedeniyle şanssızdı. Elde ettiği sonuç da alabileceği şey göz önüne alındığında temsili değildi."

"Son yarışlarda araca getirdiğimiz güncellemelerle iyi bir ilerleme kaydettik ve eğer yıl sonuna kadar hedeflerimize ulaşmak istiyorsak, performansımızdan en iyi şekilde faydalanmamız gerekiyor."

Motorsport
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
alpine, büyük, getireceği, güncelleme, paketinden, silverstonea, umutlu


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Alpine, Silverstone'a yeni bir taban getiriyor KoJiRo Formula 1 0 28 Haziran 2022 22:47
Ocon, Alpine'in Silverstone'a getireceği güncellemeden umutlu KoJiRo Formula 1 0 27 Haziran 2022 19:37
Aston Martin, Silverstone'a daha fazla güncelleme getirecek KoJiRo Formula 1 0 24 Haziran 2022 19:51
Alpine, ilerleyen yarışlara daha fazla güncelleme getirecek KoJiRo Formula 1 0 16 Haziran 2022 19:46
Piastri, Silverstone'da Alpine ile piste çıktı KoJiRo Formula 1 0 14 Haziran 2022 19:59




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net