Forum Logo




Leclerc: "Önümüzdeki dört yarış çok önemli"


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 01 Temmuz 2022, 09:40   #1
Çevrimiçi
Leclerc: "Önümüzdeki dört yarış çok önemli"




Leclerc: "Önümüzdeki dört yarış çok önemli"
Www.TrendForum.Net

Takımın hiçbir şekilde motivasyon kaybetmediğini ve şampiyonluğun halen imkansız olmadığını söyleyen Charles Leclerc, önümüzdeki dört yarışın çok önemli olduğunun da farkında.



Sezona harika bir başlangıç yapan ve üçüncü yarışın ardından 34 puan farkla şampiyona liderliğinde bulunan Leclerc için işler hiç iyi gitmiyor. Altı yarıştır galibiyete ulaşamayan Leclerc, iki kez güç ünitesi sorunu nedeniyle lider giderken yarış dışı kaldı.

Perşembe günü şampiyonluk şansının devam edip etmediği sorulduğunda Leclerc, "Açıkçası son birkaç yarıştır en iyi performansımızı sergilemiyoruz. Her zaman sınırları zorluyoruz, şampiyon olmak istiyorsak yapmamız gereken şey bu."

"Bu yüzden takım olarak tam kapasite ilerleyeceğimize oldukça eminim. Herkes daha temiz yarışlar çıkarmak, yeniden iyi bir ritim tutturmak ve son üç yarıştır kaybettiğimiz puanları geri almak için son derece motive."

"Genel olarak takım için zor bir dönem oldu, yine de sezon başından beri çalışma şeklimizin son derece iyi olduğunu düşünüyorum, bu yüzden bunu değiştirmemize gerek yok."

"Elbette mümkün olduğunca hızlı şekilde düzeltmemiz gereken birtakım sorunlar da yaşadık, dolayısıyla bu şeylerin üstesinden gelmeleri için takıma tamamen güveniyorum."

"Sorunları çözmek zaman alacak. Ancak sadece pistte yapmamız gereken işe odaklanmamız gerekiyor, bunu başardığımız takdirde iyi bir araca ve bizi şampiyonluğa taşıyabilecek insanlara sahip olduğumuza eminim. Hedefimiz bu."

"Son dört-beş yarıştır işler biraz zorlaştı, ancak bu şampiyonluğun imkansız olduğu anlamına gelmez. Beş yarış önce ne kadar inanıyorsam, şu anda da aynı derecede inanıyorum. Belki daha zor olacak, ama her şey mümkün."



Önümüzdeki beş haftada pilotları dört yarışlık sıkı bir program bekliyor: İngiltere, Avusturya, Fransa ve Macaristan.

Leclerc, bu dört yarışın şampiyonluk umutlarını devam ettirmek için "çok önemli" olduğunu söylüyor.

Geçen yıl podyuma çıktığı Silverstone'daki başarısını tekrarlamak isteyen Leclerc, "Açıkçası, yaz tatilinden hemen önce önümüzdeki dört yarışın çok önemli olacağını düşünüyorum; dört güzel sonuçla tatile gitmek harika olurdu."

"Artık kendimize odaklanmalıyız. Bence yeterli performansa sahibiz ve temiz hafta sonları geçirdikçe sonuç almaya başlayacağımızdan oldukça eminim. Dediğim gibi, sadece kendimize odaklanmalıyız, gerisi gelecektir." dedi.

Motorsport
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
leclerc


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Sainz: "Şampiyonluk savaşına bakmıyorum, sezona yarış yarış yaklaşıyorum" KoJiRo Formula 1 0 01 Temmuz 2022 09:24
Leclerc: "Kolay bir yarış olmayacak ama her şeyimi vereceğim" KoJiRo Formula 1 0 19 Haziran 2022 10:09
Leclerc: "Üst üste üçüncü kez yarış dışı kalmışım gibi geliyor" KoJiRo Formula 1 0 13 Haziran 2022 19:29
Leclerc: "Lastik aşınması ve yarış tempomuz gayet iyi" KoJiRo Formula 1 0 11 Haziran 2022 08:23
Magnussen'e göre iki yarış direktörünün bulunması "tutarsızlıklara" yol açıyor KoJiRo Formula 1 0 10 Haziran 2022 13:23




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net