![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Görüntüleme stilleri |
|
|
#1 |
|
![]() ![]() |
Piastri: "Mercedes'i yenebileceğimizi düşünmüyorum ama daha yakın olabiliriz"
Piastri: "Mercedes'i yenebileceğimizi düşünmüyorum ama daha yakın olabiliriz" Www.TrendForum.Net ![]() Oscar Piastri, Avustralya Grand Prix'si öncesinde grid yolunda geçirdiği kazadan dolayı yarışa katılamadı. Takım arkadaşı Lando Norris ise yarışı beşinci sırada tamamladı. McLaren, her ne kadar 2025 sezonunda çifte şampiyonluk elde ederek başarılı bir sezon geçirmiş olsa da, 2026'nın yeni teknik düzenlemeleriyle birlikte sezona yenilmesi gereken takım olarak başlamadı ve geriye düştü. Çin Grand Prix'si öncesi basın toplantısında Piastri'ye 'Norris’in liderden 50 saniye geride finiş görmesi şaşırtıcı mı?' sorusuna Piastri şöyle yanıt verdi: "Hem evet hem hayır." "İlk 10 tur kaos gibiydi ve yarış tarzı, F1'de alışık olduğumuzdan çok farklıydı." "Yarış sırasında denemek ve çözmek istediğimiz birçok unsur vardı, her şeyi optimize edemedik. Bu durum biraz karamsar bir tablo çiziyor olabilir ama farkı kapatmak için yeterli zamana sahip olduğumuza inanıyorum." "Umarım onlara daha da yaklaşabiliriz. Ama yarış mesafesinde onları yenmek için mücadele verebileceğimizi sanmıyorum. Yine de, Melbourne'de olduğumuzdan çok daha yakın olabiliriz." motorsport |
|
|
|
![]() |
| İçeriği Sosyalleştir |
| Etiketler |
| piastri |
| Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk) | |
|
|
Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
| Vasseur: "Mercedes şu anda bizden yaklaşık yarım saniye daha hızlı" | Mayhem | Formula 1 | 0 | 09 Mart 2026 07:03 |
| Piastri: "McLaren ön grupta ama daha fazla performans gerekli" | Mayhem | Formula 1 | 0 | 04 Mart 2026 19:58 |
| Uçan Taksi dönemi artık daha yakın: "Midnight" tarihi bir rekora imza attı | Nox Arcana | Bilim Dünyasından Haberler | 0 | 06 Ekim 2025 21:29 |
| Verstappen: "Daha da hızlı olabiliriz" | KoJiRo | Formula 1 | 0 | 18 Haziran 2022 18:01 |
| Perez: "Daha yakın olabilirdik fakat pole pozisyonu mümkün değildi" | KoJiRo | Formula 1 | 0 | 12 Haziran 2022 14:31 |
TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.
TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2026
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net